nemo1188
May 20 2008, 12:57
pirmkārt, Tu varētu iemācīties samazināt bildes, citādi neparskatami
otrkārt, visiem galvas pārāk mazas
treškārt, gatavojies brāzienam no daudziem un dikti par rūtiņu papīra izmantošanu
nemo1188
May 20 2008, 13:48
QUOTE(Tenma @ May 20 2008, 13:31)
treškārt, gatavojies brāzienam no daudziem un dikti par rūtiņu papīra izmantošanu
Ta jau tāds bullshit vien sanāca !
Bah,Tef vēl tālu līdz sensejiem,moderāts ņūbs vēl esi.
1. Zīmē kārtīgāk!
2. Zīmē uz baltām lapām!
3. Veselu lērumu ar krutiem un krāsainiem darbiem vajag.
4. Iegūsti tautas atzinību!
Cowkiller
May 20 2008, 20:16
heh ieraudziju, ka ziimeejam sameeraa vienaadi...
1.darbs izskataas labi nostraadaats, veelos redzeet progresu.
nemo1188
May 20 2008, 20:18
QUOTE(Cowkiller @ May 20 2008, 20:16)
heh ieraudziju, ka ziimeejam sameeraa vienaadi...
1.darbs izskataas labi nostraadaats, veelos redzeet progresu.
Paldies
QUOTE(nemo1188 @ May 20 2008, 13:48)
pag, nav jau uz reiz sevi tā jānoliek. kopumā Tavu darbu struktūra ir laba un acīm tīkama. vispār otrais no darbiem liekas ar vispareizākajām proporcijām. es teikšu, ka Tev ir labas izaugsmes iespējas. ieteikšu papētīt anatomijas grāmatas tieši uz proporcijām, jo pārējais liekas samērā Ok. ja pacentīsies, varbūt pēc kāda gada vai diviem arī tiksi sensejos
nemo1188
May 21 2008, 07:56
QUOTE(Tenma @ May 20 2008, 21:55)
QUOTE(nemo1188 @ May 20 2008, 13:48)
pag, nav jau uz reiz sevi tā jānoliek. kopumā Tavu darbu struktūra ir laba un acīm tīkama. vispār otrais no darbiem liekas ar vispareizākajām proporcijām. es teikšu, ka Tev ir labas izaugsmes iespējas. ieteikšu papētīt anatomijas grāmatas tieši uz proporcijām, jo pārējais liekas samērā Ok. ja pacentīsies, varbūt pēc kāda gada vai diviem arī tiksi sensejos
Paldies
Keydan
May 21 2008, 21:55
Ouh nice! Man patik. Tev ir dA akaunts?
mmm, taa peedeejaa beibe ar forshajaam kruutiim ir labinja.
sensejs neesi, bet vareetu buut, ja labi pacenstos ! GL.
FuschichO
May 22 2008, 10:53
Visi šajā saitā esošie cilvēki varētu būt sensejos. Kāda ir iespējamība? 50%- vai nu jā, vai nē. So the point of you're question is... quite stupid
Anyways- par senseju nepiedzimst, par tādu kļūst ilgā un mokošā procesā. Un varbūt arī nekļūs, ja kādam ir vienkāršs cilvēcisks slinkums tevi par tādu padarīt.
Pagaidām attēli ir pārāk nekārtīgi un sašvīkāti. Iesaku nezīmēt ar pildspalvu, bet vari ar to taisīt lainārtu pāri zīmuļa ražojumam, protams, izdzēšot zīmuli, citādi tāda siena kaudze vien sanāk. Protams, ne jau visi ir tik kruti, ka var zīmēt nedzēšot (ar pildspalvu), bet nu tad vajag arī attiecīgo kvalitāti, lai to varētu iebaudīt
nu, proporcionāli viss ok, ar pirkstiem locījumiem, u.c. sarežģītām lietām tu tiec galā.
otrajam pēcpuse nav smuka, laikam kāds pa to pamatīgi iespēris.
nē, puisīt, vēl nē. vēl tu nevari būt sensejos.
prowild
May 31 2008, 21:36
rūtiņu papīrs , vai balts papīrs tāpat man tīk...
zeloco
Jun 11 2008, 17:49
Lai atbildeetu uz tavu jautaajumu - jaa
tev jaaparaada neliels progress un tu tajos tiec
saac izmantot neruutinju lapas un ziimeet konkreetaakas liinijas... Par stilu tev nav par ko piesieties, jo tev jau tas ir diezgan izstraadaats... Tiiram "sensei" statusam iesaku pachekot AeonSeraph galeriju
nemo1188
Aug 5 2008, 14:15
QUOTE(zeloco @ Jun 11 2008, 17:49)
Lai atbildeetu uz tavu jautaajumu - jaa
tev jaaparaada neliels progress un tu tajos tiec
saac izmantot neruutinju lapas un ziimeet konkreetaakas liinijas... Par stilu tev nav par ko piesieties, jo tev jau tas ir diezgan izstraadaats... Tiiram "sensei" statusam iesaku pachekot AeonSeraph galeriju
Shumins
Aug 5 2008, 15:36
Šitais smuks, progress ļoti pamatīgs :3
Ps. Te tigra, sotrry, shumin
Man godīgi sakot patika iepriekšējie labāk... un (es īsti nesaprotu kāpēc tev ir divi topiki) otrā topikā uzrādījās, ka šis pēdējais ir ne gluži nozīmēts, bet vairāk iedvesmots nekā pašžīmēts...
Bet, nu sūdīgāk nav
Tā kā, viss bumbās, esi uz pareizā ceļa..
veci vnk SUPER
my eye's are pleased
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.