Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaiba
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Church
IPB Image
Pēc anidb - šis gabals ir traģisks zinātniskās fantastikas mīlas stāsts pasaulē, kur ar atmiņas digitizēšanas sākumu fiziskās nāves jēdziens izzūd. Pasaulē, kur atmiņas var tapt nozagtas, mainītas un aizvietotas jaunā cilvēka ķermenī. Nezinu, kā ar mīlu, jo redzējis esmu tikai pirmās epas, bet šis šovs jau ar no paša sākuma mani satrieca ar _brīnišķīgo_ mūziku, 'heartwarming' atmosfēru, savdabīgo psihodēlisko animācijas stilu (directed by Masaaki Yuasa (Mind Game, Kemonozume).
Sākas viss galvenajam varonim Kaiba pamostoties bez jebkādām atmiņām un tikai ar brošu ar nepazīstamas sievietes attēlu. Apstākļu spiests pēc negaidīta uzbrukuma Kaiba bēg kosmosā, kur satiek dažādus cilvēkus un atklāj no jauna pasauli.
9/10. Highly advised, greatily enjoyable.
Var ņemt kaut vai by [Ureshii]
Few screenshots:
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Niks
Mhm, īpaša anime. Kaiba man drusku atgādina latviešu animācijas (laikam tieši Daukas darbus), vienīgi Kaiba sižets ir saprotamāks.
Protams, OP un ED ir 101% win.
Yume
Šī patreiz ir vienīgā anime ko tiktiešām skatos ar interesi, kas tad būs beigās, ņemot vērā autora īpatnības elementā "you-never-know".
ankhu
kura gada anime vispar ta ir????? blink.gif
Tramvajs
Vispār jau šā gada un, cik saprotu, vēl nav pabeigta.
Sigfa
paldies par ieteikumu, noskatiishos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.