Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nabari no Ō
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Niks
Nosaukums oriģinālvalodā: 隠の王
Nosaukums romaji: Nabari no Ou
Tips: TV seriāls
Žanri: action, fantasy, shounen
AniDB.net: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5630
----------------------
Pagaidām ir jau bijušas dažas nesliktas anime šajā sezonā, taču šī ir pirmā, kas man lika nobļauties: "OMG, WIN!11!"
Protams, varētu jau pamuldēt par to, ka ir neslikta animācijas kvalitāte un pieklājigas tuvcīņas, turklāt arī tēma - nindzjas - ir gana neordināra + galvenā varoņa (ievērojiet dzimti) seiyuu ir Kugimiya Rie, un nākamā epā vajadzētu beidzot parādīties blondajai tsundereko, tomēr iemesls, kādēļ šī anime satur vismaz mazliet WIN, ir daudz.. ahem.. "interesantāks":
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Protams, šis nav vienīgais shounen ai joks, taču, IMO, labākais pirmajā epā.
P.S. Animeblog.lv šo laikam var uzskatīt par atlūgumu - gomen, bet man tomēr labāk patīk forums.
Kaede
Aw, nu ta beidzot ir iznākusi, šo te gaidīju. Biju tieši pirms mēneša iepazinusies ar mangu un man ļoti patika galvenais chārs, heh, the little devil happy.gif Tādēļ šo te es tiešām skatīšos, jo vismanz manga man likās pat ļoti lasāma. Nu, par anime varēšu spriest tikai pēc pāris epu noskatīšanās. smile.gif

animācija šim liekas laba, openings un endings patīkami happy.gif

Btw- ļoti patīk Miharu pēkšņā pazušana. laugh.gif
goku
Emm, a tie screeni ir no trailera ? :> Jūs ko raw močījat skatoties ? biggrin.gif Vai arī es nemāku atrast nosubotu variantu ? tongue.gif
Niks
Jep, es vienkārši iztulkoju ainas, no kurām biju nolēmis ielikt skrīnus, jo šajā anime liela nozīme ir tieši tekstam.
Church
Nez kaapeec rodas iespaids, ka jeedziigaak/eetiskaak buutu pagaidiit pirmo reliizoto suboto epu, jo reviews/ieteikums parasti domaats citiem cilveekiem. Zo - vai ir iipash rezons, ja tas noder labi ja 0.01% lietotaaju, un rodas liela iespeeja dubulttopiku izveidei, ja subotaa iznaak peec vairaakiem meeneshiem (yeah, i know, ka jaalieto search. un cik biezhi to cilveeki aizmirst? smile.gif ) ?
Masha
kad paradijas zinas par pavasara sezonas anime, es pat atradu neta mangu, ko lasot tsaku ar nepacietibu gaidit anime, - bet kada vilsanas- neviena suba nav vel joprojam...vai kada grupa vispar ir apnemusies subot Nabari no Ou?!
vispar, tadas drazas ka Wagaya no Oinari Sama subo pat 2 grupas, bet to, kas (iespejams - loti subjektivi) labs- neviena!

5 minutes pec tam ka pievienoju so postu:

urraaa! kads ir uzklausijis manas lugsanas, pirma epa ir nosubota!
Miyako
Pēc pirmās sērijas noskatīšanās varu teikt, ka man patika. Sižets interesants, labs humors, tikai notikumu temps šķiet diezgan straujš. Vēl nevaru spriest vai tas uz labu vai ļaunu... wink.gif
goku
Smagi nežāvājos skatoties.. Gan jau vismaz dažas sērijas paskatīšos ... Sejas izteiksmes labi uzzīmētas =]
Niks
Kobuwaaa~!
Tik tiešām, ar tsundereko ir pilnīgi cita lieta... khe, khe, khe. Ja vien viņi nesamazinās Raimei screen time, pasludinu šo anime par must see.
P.S. Tiem, kas ir redzējuši otro epu un kaut cik pārzin japāņu kultūru:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Es gan dzirdēju koiban, taču izdevās atrast tikai kaibun, kas gan pēc Wiki rakstītā nav nekas tāds, kādēļ būt jānosarkst. Varbūt kāds var paskaidrot?
Sigfa
pirmo seeriju 15 min noskatiijos, uzkrita uz nerva un aizveeru. Nedomaaju, ka tur taaalaak ir kas taads, kas man vareetu patikt. Visvairaak izbesiija jeelais japaanju humors. Faiti gan labi un dinamiski.
Mada
Pēc pirmo divu sēriju noskatīšanās varu teikt, pēc manām domām viens no labākajiem jaunās sezonas gabaliem. Humors man patika, sižets arī. Šo es pilnīgi noteikti turpināšu skatīties. tongue.gif
Spectre
Mani gan neizkaitināja noskatijos pirmo epu un ta arī otro uzreiz smile.gif
Tā viņa nevainīgā seja un kā viņš māk izmantot to momentu - labais biggrin.gif

Imho seriāls ir o.k. pieskaitīts klāt ongoingiem wink.gif
hinatara
Animi, ja godīgi sāku skatīties nejauši - no sākuma lasīju, ka kaut kas līdzīgs Naruto.... Tad novilku pirmo epu.... Noskatījos.... Varu teikt, ka šī anime ir viena no labākajām pēdējā laikā redzētajām... Es vienkārši dievinu tos skatiņus, kur Miharu parādās sātana spārniņi un tas nevainīgais smaidiņš....
Sižets pašlaik arī šķiet interesants, tāpēc droši vien animi arī cerēšu sagaidīt līdz beigām...
Spectre
QUOTE(hinatara @ May 30 2008, 09:02) *

... kur Miharu parādās sātana spārniņi un tas nevainīgais smaidiņš....

Tas imho ir šīs animes jājamzirdziņš biggrin.gif
Jebogu es katru reizi tā smejos, kad miharu to nabaga senseju āzē biggrin.gif
hinatara
Es jau arī... Man, piemēram, ļoti patika aina par to vilcienu..... un autobusu.... Nabadziņš....
Misa
emm, emm...
esmu noskatījusies 8 epas un šķiet, ka animei vēl iggi jāturpinās, nevaru sagaidīt.
bet tik forša anime, esmu wnk starā un btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^;

ir kaind of līdzīgi ne? ;D tā starpcitu

IPB Image IPB Image
Spectre
QUOTE(Misa @ Jun 5 2008, 00:42) *

... btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^;

ir kaind of līdzīgi ne? ;D tā starpcitu

9-tā epa vēl nav parādījusies

par līdzīgām nemāku spriest ... tb ir vienīgi ne mūsu laikos un ir krietni asiņainas bez kawaii momenta tongue.gif
Piemēram Basilisk
Niks
Muļķības, ir jau iznākusi! Tikai subi laikam gan vēl nav.
hinatara
Tas, ka Miharu ir pat pārāk līdzīgs Ritsukam (Loveless) ir skaidrs... Ne tikai pēc izskata, bet arī izturēšanās ziņā...
Spectre
QUOTE(Niks @ Jun 5 2008, 11:13) *

Muļķības, ir jau iznākusi! Tikai subi laikam gan vēl nav.

Prasija par nosubotām versijām tongue.gif

dExIT
Tiklīdz parādīsies Nosubota versija, vismaz ES, @ Tracker . DeeP . Lv būšū jau ielicis smile.gif

[EDIT] Rīt būs subotā epa vismaz tā solās fansubberu grupa Rumi smile.gif
Spectre
pagaidīšu kādu citu relīzi ...
Niks
QUOTE(dExIT @ Jun 5 2008, 14:48) *

Tiklīdz parādīsies Nosubota versija, vismaz ES, @ Tracker . DeeP . Lv būšū jau ielicis smile.gif

Jau? Tu, ko, iekš kādas izplatīšanas komandas, ka vari tā solīt?
Un, ja kādam vajag ātri, ir variants skatīties raw vai pašam sekot līdzi/uzlikt BT klientu, lai seko Tokyotosho, jo vairums relīžu tur parādās vispirms (nu, ja neskaita grupu IRC/BT).
BTW, varbūt tu varētu rakstīt latviski, citādāk man un noteikti arī citiem nākas minēt, ko tu tur gribēji pateikt, kthxbi!
dExIT
QUOTE(Niks @ Jun 5 2008, 15:58) *

QUOTE(dExIT @ Jun 5 2008, 14:48) *

Jau? Tu, ko, iekš kādas izplatīšanas komandas, ka vari tā solīt?
Un, ja kādam vajag ātri, ir variants skatīties raw vai pašam sekot līdzi/uzlikt BT klientu, lai seko Tokyotosho, jo vairums relīžu tur parādās vispirms (nu, ja neskaita grupu IRC/BT).
BTW, varbūt tu varētu rakstīt latviski, citādāk man un noteikti arī citiem nākas minēt, ko tu tur gribēji pateikt, kthxbi!

Nu paskatījies savā TokyoTosho ? Aizrijies ? Vnk laikam patīk tāpat braukt citiem augumā.. mad.gif

[Rumi]_Nabari_no_Ou_09_[704x400][H264]_[08FFE3C4].mkv
Size: 174.08MiB | Date: 2008-06-06 04:32 GMT
Comment: #rumi@irc.rizon.net | I know it's a bit late but it's here at least! HD Later

Gawnis
''Kaušanās'' ap hiberbolām un semantiku?

~~~
Misa
QUOTE(Spectre @ Jun 5 2008, 09:10) *

QUOTE(Misa @ Jun 5 2008, 00:42) *

... btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^;

9-tā epa vēl nav parādījusies

kā jau iepriekš tika minēts, ir gan. jau biju novilkusi, žēl, baigi gribējās redzēt, bet bez subiem es daudz ko arī nesaprastu,so īpašas jēgas skatīties nav.
dExIT
Tkko Deep'ā ieliku ar subiem smile.gif vnk aizmigu pohaas un aizmirsu ielikt ^^
Kuro-San
manas domas par šo animi, man patīk, tiešām, un tas ne kas ja kkas bišku jau ir kkur redzēts vai tml jo pirmkārt jau ir ļoti skaista animācija, arī nindzju tēma kaut arī nav uberoriģināla *naruto..cough* un raikou baigi jau nu atgādina itachi bet tomēr kautkas šajā anime ir tāds pat nezinu, kas pievelk, varbūt man tikai tā tas ir, bet tomēr stāsts ir pavisam cits un savdabīgs, vispār iesaku =]
Hikaru
Es vēl vienu Naruto neizturēšu. biggrin.gif Te varbūt nav tik ļoti izstiepts, pagaidām... bet prikoli ar spārniem ir vienīgais, dēļ kā es tik tālu esmu noskatījies, bet drošvien drīzumā partraukšu šo skatīties.
dExIT
Noskatījos tikko 10epu, un sapratu to ka, Nabari o OU katru reizi tiek pārrauts stāsta interesantākājā daļā, manvnk tas sāk kaitināt ka nekas nevienā sērijā neatrisinās tikai viss sarežģījās ^^
Spectre
Man ir bažas, kabi šitas viss kāpinājums neatrisinās beigās 2 sasteigtās epās .... >.>
So so imho vidusmēra anime, ko var skatīties ja nav ko darīt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.