Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chi's sweet home!!
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Lija
Sen gaidītais notikums ir klat!
(Yume saka ka daudzi nemaz nezināja ka tada lieta bus bet whateva.... dry.gif )
Pagaidam gan nav zinams cik epas kopuma bus bet shodien iznaca pirma - divas minutes un mazinja chupinja sekunzju.. biggrin.gif
Mazinjs miljs pukains kakitis - CHI!

kjuutuma kalngals..
anidb info
FuschichO
Laikam tam kaķim pietiek tikai ar kjūtīgumu, jo vienīgais, kas dod kaut cik nožēlojamu sapratni par sižetu, ir sēriju nosaukumi (no description- wtf?) biggrin.gif Bet man tomēr feināki liekas kaķi no Nekojiru soup vai kā tur.. anyways- būs jāiečeko smile.gif
Lija
QUOTE(FuschichO @ Mar 31 2008, 23:57) *

Laikam tam kaķim pietiek tikai ar kjūtīgumu, jo vienīgais, kas dod kaut cik nožēlojamu sapratni par sižetu, ir sēriju nosaukumi (no description- wtf?) biggrin.gif Bet man tomēr feināki liekas kaķi no Nekojiru soup vai kā tur.. anyways- būs jāiečeko smile.gif

sizets ir smags un intrigejoshs.. kakjis aizskat'ijas uz putninju un pazuda mamma.. kakis mekleja mammu... viss kaut kas notika pa vidu.. ZE EEEEND!
droshi vien tas ir taa pasmagak saprotams cilvecinjiem kas sava laikaa nav lasijushi sho mangu (kurai ir tikai aptuveni pieci chapterishi un pirmaa epa aptver labi ja pirma chaptera pusiti)...
kakji no nekojiru soup ir gljukaini... dry.gif un lidz kjutumam tur taka bikucit ir vel PAMATIGI jaaug.. sleep.gif
FuschichO
bet viņi izskatījās.. kā lai to pasaka- tik psihiski nelīdzsvaroti, ka tas atņēma manu sirdi. Mans kaķis ir smukāks, anyway, lai gan jāsaka, ka Chi sejas izteksme ir reti nepārspējama smile.gif
+Chibi+
āāaa...tā ir tā manga, kura atradās gluži vai katrā Lijas yaoi folderā, uz kuru katru reizi uzduroties es biju manāmi vīlusies... pirmkārt, nav nekāds yaoi, otkārt, saldiiiiiii...
Yume
ej.... nu labi, vari aplikt.

Bet viņa tiešām ir priceless. Tie purni, tie purni.. un atkal tie purni.
Nav viņa salda. Un Lijas folderos viņa nonāca no maniem.. ar pavadtekstu - noteikti izlasīt.
Tenma
man nekad nebūtu nācis prātā, ka tik vienkāršs un neuzkrītošs stāstiņš par kādu mazu kaķēnu varētu piesaistīt manu uzmanību... bet Chi - viņa ir patiešām nolaupījusi kādu stūrīti arī manā sirdī wink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Vismaz pagaidām šajā sezonā skatāmākis gabals manās acīs. It kā neliekas nekas īpašs, bet tai pat laikā nenovērtējams stāsts par maza kaķiša dzīves traģēdiju un pārdzīvojumiem.
Church
Kaads tas ir saliidzinot ar mokoto shinkai-ja She and Her Cat?
Kaede
Sāku skatīties pēc pāris biedru ieteikuma. Ļoti mīļa un jauka anime, pagaidām nekur tālu tikusi neesmu, bet skatos ar lielu patiku. happy.gif
Tenma
QUOTE(Church @ May 8 2008, 23:24) *

Kaads tas ir saliidzinot ar mokoto shinkai-ja She and Her Cat?

piedod, bet man liekas, ka šīs ir tās lietas, ko absolūti nav jēgas salīdzināt, jo tās ir pārāk dažādas un vienīgais, kas tās vieno ir kaķa klātbūtne wink.gif
Storm
So var saliidzinaat ar ebichu or (ok with a lot (none? biggrin.gif) less hentai themes ) bet ir ljooti jauks ^^ Atieciigajaa garastaavoklii paliidz xD Un arii liek aizdomaties ka gribas kko nopietnu noskatiities... Es lkam liidz kaadai 30 epai (kuras ir iisas ) esmu ticis, patiik ;P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.