Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gonšik Spidji
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Sērfijs
Es nedomāju, ka kas tāds reiz notiks, bet laiks nu ir pienācis un pasaule beidzot ir gatava redzēt live action mūviju visu laiku labākajai animei – „Gonšik Spidji”
Ievērojiet detaļas šajā treilerī, ja man neticat. Balta mašīna, balta ķivere, Gonšiks X, jā un vēl tā mazā detaļa, ka nosaukumi ir vienādi.
Es domāju, ka šogad vairs nav jēgas filmēt ko citu, jo visus Oskarus tāpat savāks „Gonšik Spidji”.
Salīdzinājumam:
Orģinālais mega gabals: http://imdb.com/title/tt0061300/
Jaunais mega gabals: http://imdb.com/title/tt0811080/
GM
Totāls siers. Značit - must see!!!
IronSoul
ohmy.gif cars, speed - i'm there ph34r.gif
Yume
Jā, šis ir master piece.
Treileris velmi skatīties neizraisa. Dialogi alja oriģināla seriāla stilā arī.
Ņemot vērā ka šito režisē brāļi Vačovski ( Matrix ), nekādu smeldzi tur nesagaidīsi. Acīmredzot cilvēki nolēuši pēc Matrix triloģijas naudas realizēt savu bērnības sapni. Otaku paliek otaku arī tad, kad ir guvuši panākumus.
Spectre
Nu nav nekāds noslēpums, ka viņi abi divi ir anime fani - takšto wink.gif
Nav nekāds brīnums ka izvēlējās Goņšiik speedy - old skuul smile.gif

Taka
Nākošais rindā - Space Battleship Yamato? wink.gif
FuschichO
biggrin.gif biggrin.gif un vēlreiz biggrin.gif Šitik, piedodiet, anālas krāsiņas un grafika- tas ir tik lieliski, ka palaist garām būtu tas pats kas nekad nepiedzimt biggrin.gif
Pakkun
ūūūūūūūūū! TIK nostaļģiskas atmiņas panesās, kad atcerējos kā šito agrā bērnībā skatījos... kadrs ar mērkaķi un sīci bagāžniekā arī atmiņā palicis. rolleyes.gif liels paldies! šito gaidu!
Yume
QUOTE(Pakkun @ Mar 31 2008, 21:10) *

ūūūūūūūūū! TIK nostaļģiskas atmiņas panesās, kad atcerējos kā šito agrā bērnībā skatījos... kadrs ar mērkaķi un sīci bagāžniekā arī atmiņā palicis. rolleyes.gif liels paldies! šito gaidu!

piedod par ziņkāri - bet cik tev bija gadu, kad tu viņu skatījies?
Ņemot vēro to, ka man tad bija gadi 6, tad tev vajadzētu vēl zem galda rāpot.. ne?
Noriass Gato
Nu nez, manisprāt, jūsu abu vēl pat vecāku domās nebija. Tas seriāls tapa 60to beigās.
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Apr 1 2008, 13:05) *

Ņemot vēro to, ka man tad bija gadi 6, tad tev vajadzētu vēl zem galda rāpot.. ne?

es simt punkt jau gaaju skolaa, kad to raadiija, tas noziimee, ka tas peec 1992.gada tikai LV raadiits, so that means, ka man vismaz 8 gadi bija, so that means pakkunam kaadi 2..
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 1 2008, 15:03) *

es simt punkt jau gaaju skolaa, kad to raadiija, tas noziimee, ka tas peec 1992.gada tikai LV raadiits, so that means, ka man vismaz 8 gadi bija, so that means pakkunam kaadi 2..

Tu esi vecāka palikusi, vai arī Pakuns jaunāks? Jums abiem tik divu gadu starpība. D:
Niks

Man, piemēram, šī varētu būt kāda otrā anime, ko es savā mūžā redzēju, un tad man arī bija kādi 2-3 gadiņi (un Ultraman es redzēju, šķiet, vēl agrāk), tā kā bīstieties bērnu atmiņas!
Update: Kikyou, nav teikts, ka Pakkun to skatījās vienā laikā ar +Chibi+ - IIRC, tad es skatījos retranslāciju no kaut kāda krievu kanāla, turklāt nevar izslēgt iespēju, ka pēc gadiem to atkārtoja.
Update2: ja paskatās uz Pakkun, +Chibi+ un manu vecumu, tad nav nemaz tik nereāli, ka mēs skatījāmies vienu un to pašu.
Taka
Visticamāk kā 90-to sākumā-vidū... KS Video kanālā...
anti
QUOTE(Taka @ Apr 1 2008, 16:04) *

Visticamāk kā 90-to sākumā-vidū... KS Video kanālā...

Pa KS Video / IGE TV vispaar saliidzinoshi daudz anime raadiija. ir dazhas taadas, kas palikushas atminjaa tiiri vizuaali, buutu jau interesanti uzzinaat nosaukumus, bet nu diez vai tas vairs ir iespeejams. A zheel..
Yume
QUOTE(Noriass Gato @ Apr 1 2008, 14:23) *

Nu nez, manisprāt, jūsu abu vēl pat vecāku domās nebija. Tas seriāls tapa 60to beigās.

Ja mēs ņemam vērā iznākšanas gadus un bērnu prognozes, tad 60ajos man vecāki vēl bija prognozēs.. kur nu vēl es.

Bet kad es minēju vvecumu un auditorijas gadu attiecību es biju domājusi to standarta laiku kad Latvijā viņus sāka rādīt sabiedriskajā televīzijā.
Pakkun
QUOTE(Noriass Gato @ Apr 1 2008, 14:23) *

man tad bija, laikam, kādi gadiņi pieci, kad šo sāka vai re-sāka demonstrēt pa kaut kādiem latvijas TV kanāliem. diemžēl neesmu tik jauns kā izskatos smile.gif
Yume
*aizgāja palūrēja Pakkuna profilā dzimšanas datus*
Tfu.. tu gribi teikt ka tu esi tikai gadu jaunāks par mani?

Vai man vai tev ir problēmas ar morālo vecumu. Sliecos uz to, ka tev.
Ayumi
diemžēl neesmu tik jauns kā izskatos

Tu runā tā, it kā būtu pavisam vecs. biggrin.gif
Pakkun
QUOTE(Yume @ Apr 2 2008, 13:54) *

*aizgāja palūrēja Pakkuna profilā dzimšanas datus*
Tfu.. tu gribi teikt ka tu esi tikai gadu jaunāks par mani?

Vai man vai tev ir problēmas ar morālo vecumu. Sliecos uz to, ka tev.

es domāju, ka gan vilciens A, gan vilciens B izbrauc vienlaicīgi un dodas pretējos virzienos.
Taka
KS savulaik rādīja Galaxy Express 999 filmas smile.gif
Noriass Gato
Speed Racer tika rādīts PSRS televīzijā 70tajos. LabuNakti Mazuļiem. Atminos savu bērnību.

Bet jā, 90tajos arī viņu rādīja.

Par KS Video - oi, tur daudz ko labu parādīja, Black Magic M66, Heroic legend of Arislan, Galaxy Express 999 vairākus gabalus, pāris seriālus, kā Spaceship Sagittarius un vēl šo to. KKad man bija pat saraksts sastādīts pasen, kas tieši tika rādīts.
Taka
Kopš pagājušpiektdienas jau iet. Kāds jau ir bijis?
Noriass Gato
Vēl ne, bet apceru aiziet pie pirmās izdevības un pie kompānijas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.