Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clannad
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Jeanne
Vai kāds zin, cik īsti šai anime ir sērijas, raxtīts reāli 24, bet torrentos dabujamas tik 20, im confused huh.gif Kāds varbūt var palīdzēt atrast?
Kaede
Šī anime vēl tikai iznāk un visas 24 sērijas vēl nav iznākušas, tā kā būs vien tev jāpagaida līdz beigām. smile.gif

Es pieļauju, ka, kad iznāks visa, varēs dabūt jebkurā anime trakerī. wink.gif

Es pati arī šo anime skatos, tīri jauka, animācija patīkama, notikumi intriģējoši. happy.gif
Jeanne
Ooo nu tu mani apbēdināji huh.gif nez cik lielā laika posmā viena sērija iznāk, esmu nepacieīga sleep.gif Jebkurā gadījumā paldies, ka apgaismoji mani laugh.gif

Jā, šai anime tiešām patīkama animācija, piesaistija smile.gif kkas līdzīgs kanon smile.gif
Niks
Jeeeezz... kas ar to jauno paaudzi ir!? Clannad iznāk reizi nedēļā.
<sarkasms>P.S. Njā, nez kurš gan animēja un producēja Kanon... </sarkasms>
LeoR
Toei animaton + visual art's/key ?
Niks
Haha... LeoR, vai tik Jeanne nedomāja 2006. gada Kanon? tongue.gif
Jeanne
daaa dry.gif nik, atradies oopis, kas jauno paaudzi kritizees...

Un starpcitu, tas ka kyoto animation abām, nenozime, ka VISAS animacijas ir lidzigas, ieskaties verigak....
Niks
Kur es teicu, ka visas ir vienādas? Tava zināšanai pirms pāris dienām paskatījos Kidou Senshi Gundam (un arī visu AniKuri 15), tādēļ man pat prātā nenāk apgalvot, ka visas animācijas vienādas.
Kaede
Noskatījos. Beigas nepatika, nekādas. Pa vidu sērijas liekas ļoti interesantas, mani piesaista šāda veida stāsti, ja ir attiecīgais garastāvoklis, bet nebiju sajūsmā par to, ka īsti nebija normālu beigu. Es pirms tam biju redzējusi filmu(kas gan ir krietni vecāka par anime, ja nemaldos) un tās beigas man patika daudz vairāk, jo tur tādas tik tiešām bija. Kopumā jau skatāms gabals. smile.gif
Hikaru
Uz beigām man viss sāka ļoti patikt, viss gāja tik forši... bet kaut kas tomēr pietrūka galu galā. Vajag vēl!
Clannad After Story būs kaut kāds turpinājums?

Vispār kopumā man šī anime patika vairāk nekā Kanon.
FuschichO
Piekrītu Hikaru. Clannad man likās ļoti mīļa un maiga, nedaudz mistiska, bet Kanon vairākkārt izraisīja neizpratni. Un jā- gribu turpinājumu, lai gan nezinu, vai būtu interesanti vērot divus mīlētājus, kas atraduši viens otru, jo lielākais action notiek tad, kad ir kaut kādas problēmas un apvienošanās vēl nav notikusi, tā teikt, mīla pa gabalu savā ziņā ir daudz interesantāka smile.gif
Spectre
Saņēmos un noskatījos visu 2 vakaros smile.gif
Ļoti patika, ka šim gabalam ir 3 endingi (clannad TV + Movie). Ceru, ka nespoiloju pārāk smagi.
Man vistīkamākais bija otrais :3 (protams dēļ lielās simpātijas pret varoni)
Kā arī TV sēriju laikā tas kā viņa klopēja to blondo biggrin.gif tas bija so AAWWWWW Lets play a KOF (king of fighters) abit biggrin.gif
DarkDevilCat
anime ir vnk SUPER MEGA KAWAIIIIIIIIII!~
tikai es baigi stulbi izdariju, noskatijos after story un tikai tad parasto :>
bet anyway SUPER CUTE ANIME happy.gif

ev a vinai ari ova ir? O_o

p.s

taja afterstory vienu briidi bija loti tragiska vieta, pie kuras pat apraudaties var ;(
Hikaru
Shoku... kad skatījos After Story... bet beigas (22. sērija) man ļoti patika. Lasīju, ka anime ir ļoti tuvu spēlei. Un pēc tam man vēl paskaidroja, kā spēlē viss notiek. Tad man kļuva skaidrāk, kāpēc tāds rezultāts.

Vispār anime tiešām ir amazing. Amazing animācija. It īpaši amazing AfterStory openings ar ļoti patīkamu dziesmu.
DarkDevilCat
QUOTE(Hikaru @ Apr 24 2009, 17:23) *

Shoku... kad skatījos After Story... bet beigas (22. sērija) man ļoti patika. Lasīju, ka anime ir ļoti tuvu spēlei. Un pēc tam man vēl paskaidroja, kā spēlē viss notiek. Tad man kļuva skaidrāk, kāpēc tāds rezultāts.

Vispār anime tiešām ir amazing. Amazing animācija. It īpaši amazing AfterStory openings ar ļoti patīkamu dziesmu.

agree
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.