Возможно вы будете возмущены, но замѣчательная въ своемъ нахальствѣ игра «Евгенiй Онѣгинъ» выполнена въ японскомъ жанрѣ visual novel, который мы имѣемъ сомнительное счастiе представлять на россiйскомъ игровомъ рынкѣ.
Вполнѣ естественно, что графически игра рѣшена въ стилѣ аниме. Вы, разумѣется, заподозрите насъ въ стремленiи заработать легкихъ денегъ на скандальности и якобы модномъ увлеченiи японской анимацiей. И какъ всегда будете неправы.
Lūk tā!
Pāris uzskates materiāli -
mājaslapaJevgēnijs- pavērosim romantisko pirsingu..
Olga un Tatjana
Puškins!!!
hmm...interesanti +_+
teli pat ir diezgan labi izstrādāti un acij tīkami..bet..kas sekos pēc tam?
Meistars un Margarita?
Trīs Māsas?..
hehe
Un kur abām māsām ir pīrsīngs?
Jeb labāk nejautāt?
Ko tādu gan es negaidīju, ka kāds varētu izveidot. Laikam tiešām liels Puškina apbrīnotājs.
Bet izstās tiešām labi.
Ko tādu gan es negaidīju, ka kāds varētu izveidot. Laikam tiešām liels Puškina apbrīnotājs.
Pieņemu, ka ne lielāks kā katra otrā krievu pensionāre.
Nav jau nu viņš mums nekāds Solžeņicins. Poēts kā poēts - skumīgi sižetiņi patoloģiskiem romantiķiem.
Spectre
Mar 10 2008, 17:25
Q: Is it Hentai ?
ja nav ta neredzu vispār mazāko iemeslu kapēc man būtu jāpievērš uzmanība šim izstrādājumam
Role plays man iet katru dienu darbā
tā teikt pietiek ar reālo dzīvi es labāk paklopēju alianci iekš WoWa
he, dīvaina jums, tautieši, ir izpratne šim topikam.
Principā to taisot vaļā es mēģināju izraisīt vismaz nesaprašanu kā Oneginu var tapināt šāda veida spēlē.
Bet tagad man roda saizdomas ka klasiku es viena esmu lasījusi.
Man tiešām likās uber-apsurdi gan čari, gan tas kā viņus interpretēja.
Well... sh*t happens.
Visu var pārvērst spēlē... var uztaisīt fightingu Lāčplēsis, stratēģiju no Mērnieku laikiem utt...
Par pīrsingiem runājot - tie mani vienkārši kretinē. Neciešu.
Oņegins lasīts kaut kad sen, skolas obligātās literatūras ievaros, piemirsies jau
Church
Mar 13 2008, 22:23
+ veel ekonomisko strateegjiju Joske silmachdienaas
Nu, ja jau dzenam offtopic'u, tad nedrīkst nepieminēt "Dvēseļu puteni", no kura sanāks lielisks FPS/RPG.
QUOTE(Taka @ Mar 13 2008, 19:47)
Visu var pārvērst spēlē... var uztaisīt fightingu Lāčplēsis, stratēģiju no Mērnieku laikiem utt...
Nu starp citu smejies vai raudi ir geims(i) ar Antiņu stikla kalnā (Zelta zirgs) (no Raiņa virtuālā CD rainis_2005.lv).. Diemžēl tāds short variants un baiss mindfucks
Church
Mar 14 2008, 08:56
psihodeelisks mindfucks ne sliktaaks kaa Kerola Alises naak no muusu pashu eziisha miglaa
Noriass Gato
Mar 14 2008, 10:52
Neaizmirsīsim megareklamēto "Uzcel Stikla kalnu" - tur taču apsargs Lāčplēsis , programmētājs Rainis un vēl kaudze 'atpazīstamu' tēlu.
+Chibi+
Mar 15 2008, 22:19
es paložņāju pa to saitu, ko Yume-chan norādīja, cerībā saprast, ko gan tajā "Oņēginā" varētu ...ēēē...spēlet, bet atklāju tikai to, ka hentajs tas nav. So - verdikts - BORING.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.