Help - Search - Members - Calendar
Full Version: City of heroes
Anime forum > Anime > Requests
Red Devil
kam ir???? sitiet mani kaut most nekur un vēlrēiz nekur nevaru dabūt!!!
volzha
use emule ja nevari dc++ atrast. Emule tochna ir, būs ilgi jākačā bet tomēr ja ļoti vajag var dabūt visu.
davio
Veelu gan atradu shito topiku, bet tieshaam man tik ljoti iepatikaas screenshoti un video, ka ja nav citas izejas pirms vasaras pirkshu legaalo versiju un katru meenesi maksaashu 30$, ja kaads tur jau ir speeleejis plz pasakiet un kas ir tas emule?
baseboalbatboy
Speele?....... huh.gif ..eee...nu ir tach iznaakusi arii - City of Villians (pats vari savu charu izveidot...utt)(a varbuut C.O.H.arii taa var tongue.gif )
davio
Tu speelee city of villains? Ja kas tas ir preciizi tas pats, kas City of heroes tikai CoH ir par supervaronjiem un CoV ir par superljaundariem pietam abi ir no taas pashas firmas. Bet es labaak gribu buut Varonis nevis ljaundaris.
harpy
QUOTE(davio @ Jan 6 2006, 19:11)
Veelu gan atradu shito topiku, bet tieshaam man tik ljoti iepatikaas screenshoti un video, ka ja nav citas izejas pirms vasaras pirkshu legaalo versiju un katru meenesi maksaashu 30$, ja kaads tur jau ir speeleejis plz pasakiet un kas ir tas emule?
*

emule - http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1

tur var dabuut visu....tikai shad tad diezgan ilgi jaagaida....diiiiiiezgan ilgi....
davio
Ok! cool! paldies bet par serveri taatad tikuntaa buus jaamaksaa sad.gif Jo cik es mekleeju nav NEVIENA privaataa servera sad.gif Bet es tik ljoti gribu buut Hero
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.