Es domāju, ka šis veikals diez ko neplauks, jo tāda veida stafus cilvēki parasti ierauga veikalā un nopērk. cilvēkiem patīk ar aci aptaustīt objektu, redzēt tā lielumu, krutumu. Pārlicināties vai nav bojājumu. Utt.
Jebkura lieta, kas domāta dekoratīva, tiek veiksmīgāk pārdota, ja pircējs to redz.
Beeet, ja runājam par šada veida tirdzniecību, tad, es zinu skaidri un gaiši, ja man kautko vaidzēs dabūt no i-neta, tad es pasūtīšu to no ārzemēm pati, nav nekādas vēlmes maksāt starpniekiem, ja preci tāpat saņemšu tik tad, kad tā atnāks. Par ko tad es maksāšu? - par to, ka starpnieks pasūta manā vietā? Nu neez, neez...
Latvijā i-neta veikalus cilvēki izmanto, jo stafu var dabūt ļoti drīz, ar piegādi uz mājām un vienkārši.
Es domāju, ka ja tev būtu neliela bodīte, kas piekrauta ar visdažādākajiem anime-stafiem. Kaut viens eksemplārs no katra stafa, tad labprāt uz to bodīti aizčāpotu, apskatītu. Un varbūt kautkādu ķēmu, kā anime-notebook, vai kautkādas animes maciņu, vai animes atslēgu piekariņu nopirktu. Un zinu, ir vesela cilvēku katgorija, kas tamlīdzīgas lietas labprāt pirktu - visādus tur vienkāršus, lētus anime-staff nieciņus, un varbūt uz kādu B-d - lielu, transformējamu valkyrie.
Būtu jau visai feini - tāda maza bodīte pilna ar visdažādāko stafu. Visādiem lol-objektiem un visādām citādām lietām. c'mon - vai nebūtu feini, ja varētu, piemēram, Ha-sanam, uz dzimeni uzdāvināt lielu anime spilvenu, vai kautko tādu. Vai arī - aizčāpot iepirkt dažādas mangas un DVD.
Idejai par anime bodi nav ne vainas, taču veids kā to veidot, ir neizdevies:
Pirmkārt, jo ļauži zem 16, kam tie stafi patīk visvairāk, pie tā netiek. Vai maz zini, cik ļoti tādiem 13-14 gadīgiem zaķiem patīk visi tie nieciņi?
Otrkārt, no anime stafiem, lelītes nav tā pirktākā lieta(Japānā varbūt, taču ne Latvijā)
Treškārt, nav to stafu, kas cilvēkiem liktos pievilcīgi, jeb nav cute-anime nieciņu, mangu, pietiekmi daudz DVD.
In conclusion - tu esi neizdevies tirgotājs(jeb latviešu tirgotājs), jo nepārzini Latvijas tirgu, nezini, kas cilvēkiem patīk, un neinvestē tur pietiekami daudz darba un enerģijas, ne arī līdzekļu. Bet ceru, ka ar laiku labosies, ja ar šito gribi ņemties nopietni. :3