Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tokyo majin gakuen kenpucho
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
MuGenJi
laba anime ko sāku jau senāk skatīties! ja sākat skatīties tad noteikti palasat vikipēdijā plotu ( http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Majin_G...%C5%8D:_T%C5%8D ) sākumā var apjukt jo storijs sākas dīvaini! veidota studijā AIC spirits kas arī ražojusi Ah! My goddess. animācija ir diezgan kvalitatīva un charakteri paliek atmiņā. kopumā laba anime! smile.gif
IPB Image
Niks
Anime jau laba, taču skatīties (un vēl jo vairāk ieteikt citiem) kaut kādus video sharing s%$#s ir ļoti slikti - it kā nevarētu dabūt neko labāku, tiesa TMGK raw'i neizcēlās ar dižu kvalitāti, taču, IIRC, labāk par to draņķi, uz kuru tu ieliki linku, tomēr bija. Un pie mums Wiki nav pieņems izmantot (labi, vispār jau ir, taču ne priekš anime) - tam mums ir http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl
MuGenJi
zinu zinu (gan anidb gan video sharingu),bet 1)wikipēdijā ir aprakstīti visi chari bet anidb ir tikai minimāls info par plotu!
2)es ieliku to linku lai cilvēki apskatās pirmo epu un un zin kas tas vispār ir par zvēru! cerams ka sevi attaisnoju smile.gif
Niks
Nē.
AniDB satur visu vajadzīgo informāciju, lai to pašu atrastu Wiki, turklāt dažkārt AniDB satur informāciju, kuras Wiki vēl nav/nebūs, jo AniDB ir specializēta DB.
Par to video sharing:
a) izskatās pēc sūda;
b) pie pieklājīgas kvalitātes izmēri būs aptuveni vienādi - ceru, tu nedomā, ka tev nav jālejuplādē tie megabaiti ar video, ja izmanto video sharing, jo dati jau nekur nepazūd, vienīgi video sharing to parasti ir mazāk un atskaņošana sākas brauzerī, tiklīdz ir gana daudz buferī.
MuGenJi
kay to videosharinga saitu izņēmu ārā bet vikipēdiju atstāšu jo anidb apraksts... vienkārši iesūkā!
Spectre
Piešķiršu Latvijas labākā pilsoņa statusu tam kas nosubos otro sezonu unsure.gif
Kaede
Jāatzīst, ka biju sākusi skatīties un pārtraucu, varbūt tā iemesla pēc, ka pirmā sezona iznāca reizē ar citām animēm, kuru ideja bija krietni līdzīga un, tā kā jau biju sākusi skatīties citas, tad šis likās kā neliels plaģiātisms vai arī vairs ar ne tik labu izpildījumu. Īsi sakot- kaut kas nepiesaistīja. Tapēc esmu no šīs animes redzējusi labi ja kādas 3 sērijas. Taču nesen redzēju vienu amv, kas atkal lika man atcerēties šo seriālu, laikam būs jāatsāk skatīties, ja jau sakat, ka anime laba. smile.gif Varbūt tagad, par cik vairs neko no šāda žanra jau krietnu brīdi neesmu skatījusies, man patiks happy.gif
Spectre
Padalies ar nosaumkumiem, kuras ir liidziigas shai animei smile.gif

P.s. tik tiešām iesaku šo anime noskatīties man patika.
Spectre
Dabl posts (reanimējam topiku no mirušajiem)

Tātad - vakar tika nosubota 4-tā epa (beidzot)

Suberu grupa nav nekāda dižā, un savu darbu dara.

Tā kā seriāls jau ir iznācis pastāv iespēja, ak nedēļā parādīsies vairākas epas - jo rawi ir pieejami (vismaz es biju atradis jau labi pasen kkādas pacimātās epas.
dExIT
Jā viss ir labi, bet kur varētu dabūt savā īpašumā šo te anime ?
Spectre
TU domā pirmo vai otro daļu ?
O.k. whatever
otrās daļas (torrent linki) Pirmā epa Otrā epa Trešā epa Cetrutā epa

Pirmā sezona completed (Shinsen-subs) - Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou

Ceru, ka palīdzēju.

P.s. lēnu iet tā subošana jaunajai grupai ...
Arashi
Pēc drauga ieteikuma sāku skatīties un man ļoti iepatikās. Ļoti daudz tāda tipa anime neesmu redzējusi tā kā man nebija sajūta ka kkas beigi līdzīgs. Interesanti personāži, grafika man arī ļoti patīk, stāsts aizraujošs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.