Shinobi
Jan 8 2008, 17:24
Nu man draugs viens atsūtija vienu tādu kā spēli, kur būvē cilvēki savu pilsētiņu! Nu es uzrakstiju Searchā otaku.lv un tur jau bija šī foruma pilsētiņa, bet viņa neprogresē. Tadēļ es padomāju varbūt vissi kopā to pilsētiņu uzcelsim!
http://otaku.lv.myminicity.com/
Andromens
Jan 8 2008, 18:27
Dikti "ģeldīgs" pasākums...
Ej prom!
Shinobi
Jan 8 2008, 20:56
Es?
Nu labi tas ir stulbi nu bet gribās paskatīties kas no tā sanāks ! :DDDD
Pavēro kādu suni, ar ko viņš nodarbojas, kad viņam nav ko darīt...
Tu dari to pašu.
Eeh ... Cik slimam Hentai jaabuut lai skatiitos ko suns dara
...
Cik slimam jābūt, lai piesārņotu mūsu jauko forumu?
Edz - to es atstāšu tavā ziņā. Neesmu hentai speciālists, kurš ir redzējis visu kas izlaists šajā jaukajā žanrā.
Japānā šķiet, tādas lietas ir aizliegtas. Ierobežo nabaga hentai autoru kreativitāti, saproties...
Bet ja nezināji - suni var ieraudzīt dajebkurā sētā.
Shumins
Jan 9 2008, 10:31
Skatos, ka sākat pietrūkt viens otram, jo panesas kārtējais spams un gribas parunāties
Liekas, šie dižie spameru dižgari nav bijuši sen uz nevienu Otaku pasākumu. Labāk satiekaties pie alus kausa un pakuļat sviestu kādā pārtijā
Un, kas attiecas uz konkrēto pilsētiņu - ne visi savā būtībā ir tik apdāvināti un varbūt gribēs tur pasēdēt
Tu joko es neskatos Hentai ...
vienreiz panjeemu sapratu ka tas nav priekshs manis ... Mjaa Japaanaa cilveeku daudz naudinja jaapelna ...
Cik esmu skatiijies seetaas sunji neko taadu nedara ...
Iipashi arii nodoma nebija palikt un skatiities ko nu shis dariis ...
Parunaashanaas nenaaktu par ljaunu ... ^^ Neviens no manaam pazinjaam neskataas Anime taapeec jaarunaa par ko citu kas izrunaats 100x ... noveicaas ka atradu sho saitu ...
buutu patiikami, ja shis saits nekljuutu tev par vietu kur "runaaties" ar cilveekiem, kuru viens no hobijiem sakriit ar kaadu no taveejiem. ir kaudze tam daudz piemeerotaaku vietu/riiku. IM, skype, irc.
buutu pateiciigs, ja sheit postotu tikai to, kas vareetu likties interesanti ja ne vairumam, tad vismaz lielai daljai shejienieshu. un nee, "parunaashanaas" manaas aciis tajaa neietilpst.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.