zenofex
Jan 1 2008, 01:15
Nu, ko, veiksmīgi iesoļojam (ierāpojam, ietripojam utt) 2008. gadā. Lai viss notiek kā sagribas, bet trīs lietas gan novēlu visiem - veiksmi, veselību un mīlestību.
/me pievienojas sveicieniem.
/me too
Lai Jaunajā Gadā izdodas piepildīt Vecajā Gadā iecerēto!
Alexa De Šarlote
Jan 1 2008, 01:52
Es jus visus sveicu Jaunajā gadā un lai iet labi turmkajā nozīvotajā mužā....
Pievienojos apsveikumiem.
Atceraties "Novij god ne novij srok" ^^
Seven_of_zero
Jan 1 2008, 02:16
Daudz laimes 2008 gadā.
Pievienojos apsveikumiem, lai jaunais gads atnes vairāk prieku nekā vecais.
Atcerieties. Žurkas bēg no kuģa kurā ir sūce, bet nevienam neienāk prātā aizbāzt sūci ar žurku. Tad aizbāzīsim šajā žurkas gadā visas sūces ar žurkām XD
happy new year!!!!
Pievienojos!
Novēlu visiem otaku.lv "iedzīvotājiem",kā arī visiem ārpus otaku.lv robežām,lai šis gads būtu veiksmes pilns.Veiksme ietver visu - veselību,naudu,mīlestību,prieku un laimi.Daži saka (es),ka luck ain't even lucky,tāpēc strādāsim cītīgi,lai mūsu veiksme šajā gadā iepazītu jaunas robežas vai arī,lai tai vispār nebūtu robežu.
Lai kaut uz brīdi apklusinātu sievieti,vīrietis izgudroja itin visus līdzekļus.Nekas nelīdzēja!Tad vīrietis izdomāja skūpstu.Tad nu novēlu visiem vīriešiem apklusināt sievietes pēc iespējas vairāk!
es neizcelšos ar gariem tekstiem un poēmām.
vienkārši novēlu visiem veiksmīgu, pozitīvu emociju pilnu un baudāmu jauno, 2008. gadu~
Jums visiem novēlu daudz, daudz kabačus jaunajā gadā un to, lai visiem piepildās viena maza vēlēšanās (jo lielās reti piepildās :3)
Tad vēl novēlu saēsties daudz mandarīnu un noplosīt katram pa kādam teliņam. Teliņš i sasodīti labs :3
Uuuun. novēlu Co ''draudzei'' happy new year .
Seven_of_zero
Jan 1 2008, 03:38
QUOTE(Seila @ Jan 1 2008, 01:17)
Žurkas bēg no kuģa kurā ir sūce, bet nevienam neienāk prātā aizbāzt sūci ar žurku. Tad aizbāzīsim šajā žurkas gadā visas sūces ar žurkām XD
happy new year!!!!
Ahem. Lūgums pret žurkām izturēties civilizēti. Un žurka nav tas labākais ar ko aizbāzt caurumu kuģa korpusā.
mja, mans ar pateicas par apsveikumiem un pievienojas sveicējiem.
btw, varbūt tāpēc arī žurkas mūk no kuģa, kur ir sūce, ka bail, ka ar viņām to aizbāzīs (kurš gan grib kalpot par korķi grimstošam kuģim
)? tad nu lai veicas žurku medībās
baseboalbatboy
Jan 1 2008, 04:07
Ljoti gribeetu apsviekt visus esoshos un bijushos Otakieshus jaunajaa 2008 gadaa!
! Laimi,speeku,veseliibu un prieku ! !
"May the Anime and Gaming Gods shine upon your 2008!"
Saka,ka žurkas ir veikli un ātri dzīvnieki.
Tad kā žurkas izlīdīsim ātri un veikli no pagājušā gada cūcībām!
Novēlu jaunajiem anime censoņiem daudz iedvesmas,spēka un veselības.
Materiālās lietas paši dabūsiet.
Uz priekšu ar 2008to!Ceru,ka visiem uz galda bija cūkas cepetis vai arī ''Svaigs Kalvītis''. XD
IronSoul
Jan 1 2008, 04:27
Laimīgu un bagātu šo jauno 2008 gadu !
Veiksmi visiem šogad!
)
lai jums nekad netrūkst žurku!
QUOTE(zenofex @ Jan 1 2008, 02:15)
ietripojam
Hell, yeah!!!
noveelu citiem to pashu, ko sev. - kosheriigi salaapiities. <prozit>
明けましておめでとう!
Visiem laimīgu jauno 2008. gadu. Panākumus, laimi un veselību. Un daudz daudz daudz daudz daudz daudz priecīgu dienu!
Spectre
Jan 2 2008, 10:28
daudz kūku ^^
(un alk ,protams)
Noriass Gato
Jan 2 2008, 18:34
Sveicieni visiem Pokemonu gadā! Lai neaptrūkst ideju un nezūd prieks un laime!
Galu galā, 2008 ir dzeltenās žurkas - jebšu Pikačū gads!
vai tiesam cilveekiem nav dzives lai paris minutes pec jauna gada iestasanas rakstitu visadas nejedzibas foruma? kamon jūs daškārt varat būt tik nožēlami. a vot nenovēlu jums jaunajā gada neko, nēsat pelnijuši tā lūk
Pakkun
Jan 11 2008, 03:08
QUOTE(sipps @ Jan 11 2008, 01:44)
vai tiesam cilveekiem nav dzives lai paris minutes pec jauna gada iestasanas rakstitu visadas nejedzibas foruma? kamon jūs daškārt varat būt tik nožēlami. a vot nenovēlu jums jaunajā gada neko, nēsat pelnijuši tā lūk
Viņi var būt tikpat nožēlojami kā cilvēki, kas absolūti brutāli neizmanto skoliņā piedāvātās zināšanas latviešu valodā un datora tastatūras sniegtās iespējas konstruēt daudz maz gramatiski un stilistiski cienījamus teikumus.
edit: Bet jāsaka, ka šie dažu minūšu cilvēki tomēr spēj pieņemami uzdrukāt kādu ziņojumu, lai vai kāds tas būtu. Well, you're surely at a loss.
QUOTE(Pakkun @ Jan 11 2008, 02:08)
QUOTE(sipps @ Jan 11 2008, 01:44)
Viņi var būt tikpat nožēlojami kā cilvēki, kas absolūti brutāli neizmanto skoliņā piedāvātās zināšanas latviešu valodā un datora tastatūras sniegtās iespējas konstruēt daudz maz gramatiski un stilistiski cienījamus teikumus.
edit: Bet jāsaka, ka šie dažu minūšu cilvēki tomēr spēj pieņemami uzdrukāt kādu ziņojumu, lai vai kāds tas būtu. Well, you're surely at a loss.
Dzīves gudrība tīri tiem, kas ir с приветом: attiecīgais pilsoņa sippja ziņojums tomēr ir kārtējā reize, kad visa jēga nav pasniegšanas formā, bet gan pašā vēstījumā.
sipps 11 dienas krāja žulti... grūti gan nācās...
QUOTE(Taka @ Jan 11 2008, 20:14)
sipps 11 dienas krāja žulti... grūti gan nācās...
a varbūt tikai pēc 11 dienām pamodās pēc svinēšanas un brīnījās, kā vispār var jaungadā būt pietiekami skaidrs, lai spētu kko ierakstīt forumā?
he, godīgi teikšu..
kamēr netiku līdz Sippa postam, domāju rakstīt to pašu.. nedaudz civilākā veidā, bet jēga gan bija tā pati.
Neapsaubām cienijamie tautieši... vai tad tiešām nebija slinkums (lasi: nekas cits, ko pasākt)kā tikai īsi pēc jaunā gada iestāšanās apsveikt kolēģus forumiešus?
Ja tas, ka kāds ir uzsācis šādu topiku mani īpaši nepārsteidz, tad tas, ka nakts laikā bija tik daudz atbildes postu - gan.
BTW: viela pārdomām- ir cilvēki, kas lasa forumu retāk nekā pārējie, vai arī nelasa visus topikus.. tāpēc atbildes sanāk "aizkavētas"
Manuprāt, kamēr anime skatīšanās neskaitijās stilīga starp pokemoniem (vismaz runā ka tā esot/bija), tikmēr anime galvenokārt skatījās cilvēki, kuri pēc vidusmēra latvieša domām nav īsti normāli (datoriķi un pārējā nūģu varza). Starp citu, IRC arī viens otru apsveicām, tā kā nevajag te ķert pie sirds kā tādai mājsaimniecei, kuras acu priekšā izvirtušas žurkas pārojās uz virtuves ēdamgalda. Šis taču ir otaku forums, tādēļ tiešām nevajadzētu brīnīties, ka te ir sastopami die hard no-lifer'i.
zenofex
Jan 12 2008, 20:13
Tas, ka kādam ir vairāk dzīves nekā citam (subjektīvi, protams
) automātiski nedod tam tiesības uzbraukt citiem, kuriem tās dzīves ir mazāk (atkal subjektīvi). Ir reizes, kad savas dzīves reklamēšana un uzmākšanās citām, nedzīvākām sfērām no dažu pilsoņu puses mani kaitina...
FuschichO
Jan 12 2008, 20:38
Gluži manas domas, Zenofex. Lai vai kā, pat bez anime mana dzīve diez vai būtu kvalitātīvāka- es vienk esmu tāds frukts, un citu cilvēku komenti šai sakarā mani var novest visai nejaukā psihes stāvoklī, visai slepkavīgā. Man labi tā, kā ir. Gan jau lielākajai daļai otakiešu ir tā pat.
My soles are not accustomed to this hard concrete, so I must go to my room and make my day complete. Counting flowers on the wall, that don't bother me at all... vai kaut kā tā, etc. get it?
BTW- ļoti bremzētā veidā jūs visus apsveicu jaunajā gadā *hug*!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.