tagad es aizrijos, uzzinot, ka tas ir lēts. Gibu, gibu to! Waai waai
Par vilku- viennozīmīgi būtu labāk, ja tu neatstātu līnijas. Apakšējais žoklis ir makten izmežgīts, tas varētu arī nedaudz paplašināties virzienā uz kaklu. Tas vilks ir vecs, ja viņam ir uzacis. Dzīvniekiem ir melnas lūpas, ja kas, tādas smukas un gaļīgas, sevišķi mutes (ja to tā var nosaukt) kaktiņos. Smaganas ir nepieciešamas zobu saturēšanai mutē, bez tām tas lops pilnīgi nav bīstams. Tu noteikti šobrīd atceries šausmenes, kuros kanīni ar atņirgtām smaganām uzbrūk cilvēkveidīgajiem. Smaganas ir tās, kas padara viņus bīstamus
Dzīvnieku acu varavīksnenes ir daudz lielākas proporcionāli pret aci. Tu viņam uzzīmēji cilvēka aci
Ausu iekšienē nav lampiņu. Jeb varbūt vilkam tikko iešāvās prātā satriecoša ideja? Un vispār ausis tādā veidā pievienojas zaķiem, pelēm, ēzeļiem, zirgiem, briežiem utt, bet noteikti ne suņiem vai vilkiem. Un vēl ir pilnīgs un absolūts ēnu trūkums, sākot jau ar plakanajiem papīra zobiem, kas starp citu, ir ārprātīgi nesimetriski, mutes iekšieni (varbūt viņam tomēr ir iešāvusies prātā laba ideja un galvā spīd lampiņa), kaklu, ausīm, etc. Piedevām iesaku izmantot hard brush, jo... baigā miglas bilde, pilnīgi neizteikta apmatojuma tekstūra un viss parējais kas nāk tam līzi... to visu var viegli izlabot mazāk kā stundas laikā. Tā kā man patīk vilki, cerams tu to ņemsi verā
Gūd luk!
I don't wanna brag, bet ja ir jautājumi par ēnām:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=4637&a...mp;#entry117249 Es diezgan primitīvi tur šo to izskaidroju. Sorry, ja tev tas viss jau ir zināms.