Help - Search - Members - Calendar
Full Version: maniem zīmējumiem...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
dExIT
Pagaidām ko varēju uz doto brīdi atrast, in my pile of dump, jāsameklē ievākotos darbus happy.gif

Darba Ilgums : [~25-35min]
Nosaukums : [ The Orb of Disclosure ]
Click to view attachment

Pieveinoju darba ilgumu, jo, lai Jūs zinātu ka tie nav tie labāķie un laika ietilpīgāķie darbi..
Man personīgi tīk, bet daudzi ir izteikuši skarbu kritiku, bet es domāu Jūsu acīm būs kaut minimāli tīkams smile.gif
FuschichO
Sorry.. aber WTF, I say WTF is that thing?!!! Ew cilvēki, pārstājiet postot to, ko paši neuzskatāt par labu. Tas nav smalkais stils.

Vienīgais, ko es ļoti ilgi meditējot uz tavu darbu, saskatu, ir diezgan EMO nokrāsa... naaa.. man diemžēl tas neiet pie pukstošā orgāna. Man kājas aukstas paliek, kad lasu, ka viņš ir ievakots, ka viņam vispār ir nosaukums + ilgums <--- labi, pēdējam gan bija iemesls... :/

sorry.. varbūt ne ta sapratu.. laikam nav ivākots, vai ne?????? Saki, ka tā nav, ak, jel.... ;( ;( ;(
Arts
Man metas nelabi no textiem....''Bez tevis man ir diareja,bez tevis man sirds pukst savādāk.''
Heh,reti skaistiem darbiem var pielikt šādus tekstus,labi ja.
Bet tavs darbs nav nedz skaists,nedz rets.

Manām acīm nekas nav tīkams,rokas.....esmu redzējis smukākas rokas.
Darbs ir par crappīgu lai būtu tās 35~25 min,nu COME ON!
Ilgi gan laiks paiet,lai savilktu līnijas,ne?

dExIT
Taisnība ir, ka nav nekas izcils, bet tomēr, neko emo nesaskatu tur, no savas puses, vismaz tad nesaskatīju... Enīvei, paldies par kritiku smile.gif Un jā btw ievākots nozīmē ka vnk visu to ko esmu uzzīmējis vnk turu tādā milzīgā mapē, jo manas istabas grīda lielākoties sastāvēja no sliktiem darbiem...

Bet pie leitas, Ievāķotie nozīmē labāki nekā šis, kaut arī pirms tiem gadiem kad zīmēju šo happy.gif likās diezgan labs ...
FuschichO
Labi- lai nākošo reizi būtu kaut kas ievākots, citādi, taviem vārdiem runājot:
You Weakling, im gonna smack your face to bits..
biggrin.gif Lab, joks, bet tiešām- lai būu kaut kas labāks (saw)!
dExIT
Aight wink.gif
zeloco
iesaku pastaigāt pa forumu, paostīt gaisu (tb apskatīties ko citi ir sapostojuši un komentārus), tad tu vnk nepieļausi citu biedru kļūdas :/
Par bildi man nav daudz ko teikt... nice font?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.