Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kago-chan crapi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Kagome
kā par brīnumu es arī kko šad tad kko uzskrebēlēju xD un nolēmu arī ielikt šeit ph34r.gif

kritizējat cik uziet xD

P.S. darbs nav pilnībā pabeigts o.o

P.S.2. ja kkur ir redzama kkāda melna strīpa, lūdzu ignorējat, man mājās ir suns, kas met spalvu xD xD

IPB Image
Kikyou
Nu, vismaz virsraksts nemelo.
FuschichO
mjau. Tiešām sad.gif Vienīgais foršais ir mati. Par pārējo... Vienkārši paskaties uz cilvēkiem sev apkārt un mēgini atrast tādas rokas, degungalu, kas atrodas pa vidu starp muti un acīm, uzacis, kuru iekšējais punkts ir gandrīz tikpat zemu ciek ieksējais acs plakstiņš.. un garā augšlūpa ir neatvairāma. Pirms zīmē kakla muskulatūru, papēti, kur kas atrodas, un ne obligāti visu zīmēt ar lekālu. Par pozitīvo- es vienkārši esmu šodien noskaņota kritiski, taču uzmundrinājumam varu sacīt, ka ir labāk kā daudziem citiem šeit postojošajim "māksliniekiem"
Pakkun
QUOTE(FuschichO @ Dec 23 2007, 21:40) *

[..]taču uzmundrinājumam varu sacīt, ka ir labāk kā daudziem citiem šeit postojošajim "māksliniekiem"

nē, nav gan.
Henata
ohmy.gif tev jaaskataas vairaak pamacibaas >>> How to draw manga <<< un uz cilvekiem tev apkaart... /// bet tu vismaz ceties ... tas it ljoti labi cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.