Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dzīvs.. Pirmais darbiņš... [gotiskaa lolita]
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Alive
IPB Image

mans pirmais..... noziimetaais ... ganjau buus veelll.. labi tagad luudzu aktiivu kritiku.... smile.gif

waaA...SOrrii par izmeeriem.... smile.gif
nikitaa
Nu par cik darbs ir nozīmēts - man personīgi nav nekas daudz ko piebilst, vienīgais, es domāju, ka tev labāk vajadzētu ielikt pašas\paša zīmētos darbus, tad citi var objektīvāk novērtēt un nokritizēt ko tu proti. Nozīmētos iesaku atstāt priekš sevis - trenniņam, savādāk man liekas, ka kādam citam šajā forumā jau bija ielikts tieši šis te pats darbs un tas jau vairāk nav diezko interesanti... sad.gif Ieliec kādu savējo darbu un tad jau varēs paskatīties kas sanācis. wink.gif
Alive
QUOTE(nikitaa @ Dec 11 2007, 22:13) *

Nu par cik darbs ir nozīmēts - man personīgi nav nekas daudz ko piebilst, vienīgais, es domāju, ka tev labāk vajadzētu ielikt pašas\paša zīmētos darbus, tad citi var objektīvāk novērtēt un nokritizēt ko tu proti. Nozīmētos iesaku atstāt priekš sevis - trenniņam, savādāk man liekas, ka kādam citam šajā forumā jau bija ielikts tieši šis te pats darbs un tas jau vairāk nav diezko interesanti... sad.gif Ieliec kādu savējo darbu un tad jau varēs paskatīties kas sanācis. wink.gif

nu ok.... :/
Patachan
Piekrītu ieliec kādu savu darbu!
Alive
IPB Image
njaa... beidzot pieleca...xD
acis nav vienaadas, meitene anoreksikje, eenas arii galiigi nav... veel kautkas???
Arts
Er....paldies,ka pateici ko gribēju teikt.Varbūt zīmēsi uz baltas lapas?
Misa
man gan šķiet tīri labs.
trennējies ^^
un galvenais izlabo kļūdas ,kuras pamani pati xD
FuschichO
Jā, anorexia.... Kaut man tāda būtu biggrin.gif Debīls joks. Bet tai meitenei gan tādu nevajag. Tas ir tikai mans niecīgais viedoklis, tomēr man šķiet, ka tādas mazas, kā žāvētas plūmes, turklāt tumšas lūpas padara jebkuru meiteni par veceni. I just hate it, bet nu man ir mentālas problēmas šai sakarā vispār. Man prieks būtu, ja lūpas zīmējot tu būtu askētiskāka un iezīmētu tikai pašu mutes līniju, kur lūpas sakļaujās un iezīmētu kaktiņus. Par pārējo nepiesiešos, un acis nemaz nav tik trakas, bet pat labas, salīdzinot ar ķermeni
Henata
Pilnibaa piekriti FuschichO. bet es gribeetu pateikt , ka man skiet ka galva ir viki pa lielu vai ar to zodu kautkas nav taa.... . bt taa vis ok.. Jo vairaak zimee jo mazaak kljudu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.