Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gundam Wing
Anime forum > Anime > Requests
Rob_X
Kam ir Gindam Wing pilnas sezonas ??
Yume
Vinsh licenzeets cik zinu.. es arii mekleeju...
So, ja kaadam buutu... nebuutu nekaadu pretenziju, ja tas to pateiktu.. rolleyes.gif
Roze
Pag Gundami tak ir vesela chupa.. saakot no aizveesturiskajiem un beidzot skjiet ka Seed ir peedejais ja nemaldos..
Yume
Ja jaa, vesela chupa, bet recyest biju uz Gundam Wing..

Hideki
Ja kaadi 10+ gigabaiti atradiisies uz diska... rolleyes.gif
http://anime-legion.bl5.net/track/mystats.php
Divos torentpakos 40 seerijas.
Rob_X
Baaaaaaac !!! Es tik tagad paskatiijos uz shito postu!!! Beeee, tajaa noraadiitajaa linkaa vairs nav. sad.gif sad.gif sad.gif *shnjuk*
Hideki
Baaaaaaac !!! Es tik tagad paskatiijos uz shito postu!!! Beeee, tajaa noraadiitajaa linkaa vairs nav.    *shnjuk*

Tas mani bittorentos besii visvairaak. Tikko esi atvilcis 90% - tracker down. mad.gif Vispaar wing ir visvairaak izlatiitais no visiem Gundam seriaaliem, taa ka nedomaaju, ka vinju nekur nevarees dabuut. wink.gif
Ta pashai saberu grupai ir Irc kanaals #anime-legion , serveris irc.immortal-anime.net. Trigeri ir sheit http://www.anime-legion.net/xdcc.htm . Tur viens serveris no 2-iem bija onlainaa ar Wing-u. Tikai nav zinaaams, cik aatri vinjiem serveri un cik ilgi jaagaida rindaa.
Vai arii ieposteet zinju http://www.bug.lv/anime/board/ , varbuut ka atrodas.
Rune
Ew , ew! ohmy.gif A-l ir launie dubberi , nevis subberi un kaa zinaams dubi ir launi! mad.gif Katraa zinaa vinu Full Metal Panic! dubs nav no labaakajiem mad.gif , vispaar velkot es domaaju ka buus subs ne dubs.
*gaida flame*
Roze
Mnja reti kuri dubbi ir kvalitatiivi un skataami.. (pats varu nosaukt tikai divus Gits un Animatrix (kas atkal jap versijaa bija diezgan jociigs)).
Analogs variants ir taapat kaa skatiities filmas ar mums tik kaadreiz ierasto krievu tulkojumu (veel VHS un videonomu laikos)
Un tur nekaads flamewars nesanaak, jo diezvai kaads iebildiis un celsie sun kritiis par dubbed versijaam..

p.s. ieksh boxtorentiem ir jap versija ar eng subiem..
Hideki
Vai tajos .ogm nav varianta bez duba, tikai ar subtitriem? Parasti jau to formaatu lieto lai taisiitu dual audio un paarsleedzamus subtitrus. Cittaadi neredzu jeegu vinjiem lietot OGM un MKV.
Var jau pirmo seeriju atvikt un apskatiities. smile.gif
Rob_X
Kas ir dubs? unsure.gif
Batou
*domaa par fleimu* nu principaa ir jau arii taads muuzikas stils kaa Dub. acid dub biezhi tiek jaukts ar acid jazz, par ko arii man pasham ir neliels juceklis galvaa. parastais dub citreiz tiek pieliidzinaats vairaak dnb, citreiz vairaak house. hvz kaapeec taa.
*domaa par q* nuss dubbed version ir taa pati ierunaataa versija. tikai cik saprotu, ar neprofesionaala cilveeka balsi, nevis aktieriem.
*domaa par vampiiriem* atceros Vampire Hunter D bija ljoti smukas aktieru balsis. tas tak neskaitaas dubed vai ne?
Roze
QUOTE (Robik @ Mar 20 2004, 04:02 PM)
Kas ir dubs?  unsure.gif

dub - tulkojums (filmas) skanjas formaataa..

Nu par to kas skaitaas kas nee - ir taa ka meedz buut oficiaalie tulkojumi kur kaadas USA studija / izplatitaajs to uznjemaas (parasti filmaam - piem kaa Coboy Bebop Knocking on Heavns door) un neoficiaalie (lai gan ljooti reti), bet shaa vai taa taas ir "dubbed" versijas.
Saiko
*domaa par vampiiriem* atceros Vampire Hunter D bija ljoti smukas aktieru balsis. tas tak neskaitaas dubed vai ne?

neesmu īsti pārliecināts bet kaut kur nesen dzirdēju ka Vampire Hunter D tika vispirms izlaists english versijā un pēc tam tika japanese...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.