Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ghost in the Shell 2: Innocence
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Saiko
izskatās ka beidzot ir parādijies GitS2:Innocence DVD-RIPs smile.gif meklējam iekš suprnova.org vai arī mēģinam ņemt šeit pat...

.. ok neatļauj mums *.torrent'us pievienot tākā meklējam paši wink.gif
Taka
Te būs: Ghost in The Shell 2: Innocence DVDRip [Hawks]
Sigfa
ooo.. lielais paldies par info.
Batou
kurš pirmais noskatīsies, tas nākamais ies meklēt. skaitu līdz 3. 1... 2... 3... eju meklēt!
Taka
Ņemot vērā, ka pāris dienas atpakaļ uzrāvos uz "tipo" GiTS2 DVD ripu (patiesībā screeneri) no šīs pašas saberu grupas, es pacietīšos.
Saiko
from *.nfo:
Ghost In The Shell 2: Innocence

Release Date -- 09-14-2004
Theatre Date -- 09-17-2004
Source -- R2 DVD
Format-- XViD 1.0.2 MPEG4
Length -- 1 hr 39 mins
Size:
-- CD1 - 653.82 mbs
-- CD2 - 523.72 mbs
Audio -- 5.1 Channel AC3
Video -- 704 x 396
Genre -- Action/Sci-Fi

This Is Our 2nd Release Of This Huge Anime Movie. Our First Release Was A Cam, Now This Is The 2CD DVDRIP Xvid. We Didn't Want To Rush This One, But Some Lamers Put A Raw DVDRIP On BT. For What Purpose, We Don't Know. Script Altered A Little. Our Final Script Will Be On Our DVDR Release.

domāju ka varēja būt ļaunāk... vienīgais gribētos DVDR nevis 2CD - varbūt tiešām paciesties...
zenofex
Nee, es noskatiishos lai vareetu imetj mnjenije, peec tam jau varees visaadi, vai nu dvd imaagi nokachaat vai pat dvd pashu nopirkt...
Taka
ASV DVD relīze ir 25. janv 2005. On standby...
zenofex
Nu ko rips excellents, par tulkojumu nezinu, nav mana stipraa puse tongue.gif Kad noskatiishos buus reviews ieksh http://anime.bug.lv
Roze
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Roze
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kaarleens
esmu dzirdējis ka tulkojums esot īsta kaka nez es laikam pagaidīšu kādas citas grupas relīzi
Taka
Tak haWks ir tipiski saberi-haltūristi, viņiem ka tik fixāk...
toties var pazīmēties ka "mēs pirmie!"
Ļoti tipiski mūsdienu saberu grupām, vairums relīzošanas ātrumu vērtē daudz augstāk par kvalitāti ohmy.gif
Taka
GiTS2 sabos tikai lētā gala saberu grupas jo visas labās saberu grupas pateica - GiTS2 tiks relīzots uz DVD un ir licenzēts. Mēs ar to nenodarbosimies. Iečekoju ANBU forumā.
Tā kā cerēt uz ANBU vai AoNE relīzi ir velti...
deBUGa
Vispaar mani intereseetu palasiit atsauksmes no kaada, kas ir paspeejis noskatiities sho gabalu...

P.S. kjersimies taksh "veersim pie ragiem"... savaadaak forumaa pa lielaakajai daljai valda 'oftopic's...
Roze
Nez jāsaka so-so.. Iespējams, ka sliktais hawks tulkojums varbūt kas cits..

Lai arī bija eksistenciāli jautājumi (par to kas ir cilvēks u.c. problēmas (īpaši patika vieta par maziem bērniem un lellēm - par to ka saakotnēji mācamies no perfektas mašīnas)), taču no otras puses itkā nekas būtiski jauns pateikts / jautāts netika..

Pieņemu, ka varbūt efektu mazina Standalone Complex pirmā un otrā sezona starpā - proti ja filma būtu iznākusi bez šo TV seriālu esamības pa vidu iespaidi manuprāt būtu krietni vairāk. Visādā ziņā noteikti nevar gaidīt to pašu, kas bija pirmajā GITS (zināmas paralēles var vilkt ar Matrix gadījumu)

Filma vairāk sķita kā TV epizode un Motoko epizodiskā parādīšanas bija jocīga.. Gandrīz jājautā 'Ko nu un kas turpinājumā?!' t.i. izjūtas, ka tomēr viss nav nobeigts, bet tā intriga un nenoteiktība ("And where does the newborn go from here? The Net is vast and infinite."), kas pirmājā filmā vairs nav sad.gif

Lai gan protams skatīšos vēlreiz (nehawks variantos).. smile.gif
deBUGa
skaidrs... paldies... njemshu veeraa... galvenais paaraak nesacereeties... smile.gif
deBUGa
nja... haWks... @#$&^%@$!!!! Labaak tad subu vispaar vareeja nebuut... mad.gif
tagad buus jaagaida normaala versija versija... sad.gif
mm
Par hawks reliisi ir ljoti negatiivas atsauksme tieshji subtitru zinjaa..
imho, jaapagaida labaaka reliise. hawks sola izlaist DVDR versiju driizumaa, kur jau buushjot normaali iztulkoti subtitri (cerams, ne hardsubbed).
Taka
Nez no kurienes tie haWks dabūs labākus subus? blink.gif
To ka video kvalitāte būs labāka, es ticu, bet par subiem gan nē
Nav man šīs aklās ticības ka fansubots _vienmēr_ ir labāks par licenzētu, piedodiet, ja varat...
mm
te ir izraavums no 1 cita foruma par hawks reliisi:

this isnt a scene release some lamer pred it, it should be nuked i am in haWks that is the only reason i say this but other then that enjoy a great movie. and when the dvdr is released in a few weeks the subs will be fixed this was a rush job do to the fact that we did a cam version and some other group might try to steal the script so we just used the same subs in from the cam on this release with a few fixes and since the audio was shitty couldnt really get everything perfect.

Taka
rush job, toties viņi iegāja anime vēsturē kā pirmā grupa, kura izlaida subotu GiTS2! rolleyes.gif
Tas arī bija viņu mērķis, pēc tam jau taisnojas, ka neesot kamieļi... laugh.gif
Priekš kam steigties, ja var mierīgi visu sataisīt un nevis ražot n-tās versijas tipo "oi te mēs drukaskļūdiņu ielaidām, oi šeit mēs drusku tulkojumu palabojām... utt"
Jau ne reizi vien esmu teicu - saberu kultūra iet uz leju...
deBUGa
Vispaar jau tie subi ir pilniigaa d*****... sad.gif Kautkur kautkas vispaar nav iztulkots... kautkur stulbas drukas kljuudas... dalajai 'timing'i galiigi garaam... plus veel arii bez japaanju valodas zinaashanaam skaidrs, ka dazhi subi neatbilstam personaazhu tekstiem... mad.gif

P.S. Bet taadas nepamatotas aizdomas, ka tie tieshaam vaareetu buut no 'cam' versijas paarnjemtie subi...
Shinobi-sama
Redzeejis neesmu jo hawkam neticu

ja gribat superiigu ripu tad gaidiet KAA lai gan agraak par 25 janvaari vnji to neizlaidiis jo tad tas dvd tikkai iesliidees plauktos dry.gif

runaajot par kavlitatiiviem suberiem.... tad es neshaubos ka dabuusim labus subus arii liidz 25 janv.... jo eksistee daudz suberu grupas kas to dara nevis aatruma deelj bet gan sevis deelj un innocence nav nekaads alternatiivais projekts ko subo galiigi fanaatiki:P
deBUGa
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 20 2004, 12:24)
runaajot par kavlitatiiviem suberiem.... tad es neshaubos ka dabuusim labus subus arii liidz 25 janv.... jo eksistee daudz suberu grupas kas to dara nevis aatruma deelj bet gan sevis deelj un innocence nav nekaads alternatiivais projekts ko subo galiigi fanaatiki:P
*

Uz to laikam arii naaksies cereet... un gaidiit... atkal gaidiit... sad.gif

Visaa kopumaa iepatikaas (pat neskatoties uz tiem vistu subtitriem). Kaa jau Roze teica nav gluzhi pirmaa GitS, bet tomeer... kaa seerija starp otraas sezonas seerijaam ir OK... wink.gif
Bet nu animaacijas kvalitaatee!!! Visu filmu pa kadriem var "paardziit" uz 'wallpaper'iem... smile.gif
Aazmandius
19.09.2004 by UnS was released GiTS2, they translation based on the havks release but with improvment timing and translation.
Batou
mjā. nu, ko lai saka... iespaidīgi. vizuāli tieši.

Togusa gan bija ielikts tādā kā idiota lomā. bet kopumā filma attaisnoja cerības. man patika (ļoti).

ja man jāmin spilgtākā epizode, tad tā būs tā pati no treilera, kur Batou pērk sunim pārtiku veikaliņā.
skabais
vai kads ir meginajis jaunakas subotas versijas? pec pirmajam sliktajam atsauksmem izdzesu hawks versiju pat nesacis skatities. tapec interese jaunakas versijas kas paradijusas - esmu manijis vismaz divas.
vai kads ir meginajis ievertet? kadi iespaidi?
Laugh|nGMan
Principā es esmu noskatījies šo multeni, jo sinhronizēju nebu & meiko subus priekš 3cd DVDRipa. Bet noteikti būs jānoskatās vēlreiz, tā sacīt, brīvā atmosfērā, dīvānā pie kolas un čipšu pakas . . . resīverīti jāieslēdz tā skaļāk, lai kārtīgi varētu izbaudīt DolbyDigitalEX smile.gif

Vizuāli filma ir iespaidīga, žēl ka Kusanagi Motoko parādījās tikai filmas beigās.

Un ļoti trūkst angļu subu AXiNE Special Featurette'i , būtu interesanti paklausīties intervijas ar multenes veidotājiem.

Būs laikam jāpalūdz lai nebu iztulko extras laugh.gif
skabais
sodien atkal Suprnova torrentos iepostots links uz GITS:Innocence -

Ghost.In.The.Shell.2.Innocence.DVDRIP.XViD.AC3.2004-haWks

neatceros ka ieprieksejo reizi tas izskatijas? vai tas bija xvid.ac3?
varbut sis ir jauns meginajums un ir uzlabots - vai ripots no amerikanu dvd relizes? kaut kad tagad tacu tai vajadzeja notikt?
Taka
QUOTE(skabais @ Oct 7 2004, 11:37)

varbut sis ir jauns meginajums un ir uzlabots - vai ripots no amerikanu dvd relizes? kaut kad tagad tacu tai vajadzeja notikt?
*

ASV GiTS2 DVD relīze būs 2005. gada 25. janvārī!
Visi patlaban eksistējošie DVD ripi ir tapuši no japāņu DVD, kurš iznāca 15. septembrī.
Tā ir tā pati DVD versija, kas agrāk. Ar screenera "rushsub" dry.gif
kaarleens
QUOTE(Taka @ Oct 7 2004, 17:10)
QUOTE(skabais @ Oct 7 2004, 11:37)

*

ASV GiTS2 DVD relīze būs 2005. gada 25. janvārī!
Visi patlaban eksistējošie DVD ripi ir tapuši no japāņu DVD, kurš iznāca 15. septembrī.
Tā ir tā pati DVD versija, kas agrāk. Ar screenera "rushsub" dry.gif
*

man ir TLF dvd rips uz 3 cd ar fan modificeetajiem soft subiem video kval ir ljoti ok un subu kval ar ir super cik skatiijos nekaadas kljuudas ar skaidrojumiem no kurienes citaati njemti un skaidrojumiem par atsevishkjiem gits izteicieniem
skabais
man ir TLF dvd rips uz 3 cd ar fan modificeetajiem soft subiem video kval ir ljoti ok un subu kval ar ir super cik skatiijos nekaadas kljuudas ar skaidrojumiem no kurienes citaati njemti un skaidrojumiem par atsevishkjiem gits izteicieniem

kas tas TLF par zveru, un kur samo var dabut? ir torrents kur pieejams?

p.s. es lena gara briestu iepirkt dubulto izdevumu, kad tads paradisies -GITS1+GITS2, bet tomer gribu noskatities fansubu - kas to zin kad tada dubulta versija paradisies
zenofex
Nu peec anidb TLF (The Last Fantasy) ir izdevis tikai modificeetus subus, un 3 failu ripotaa versija no japaanju DVD ir pieejama no nezinaama avota (ha!).

Bet to visu var eezeliitii dabuut:

ed2k://|file|INNOCENCE_-_4_-_Part_1_of_3_-_(RAW)[AniDB].avi|734109696|3b34ad44f7ea92d230c4f568fb78079d|
ed2k://|file|INNOCENCE_-_5_-_Part_2_of_3_-_(RAW)[AniDB].avi|734240768|5cc353aa17da7bab823ce5cb8f066d58|
ed2k://|file|INNOCENCE_-_6_-_Part_3_of_3_-_(RAW)[AniDB].avi|734541824|0bb5f287a5acad87b9ee8a940605e6fa|

un

ed2k://|file|INNOCENCE_-_1_-_Complete_Movie_-_[TLF](dub.sub_ukn.jap)[AniDB].rar|1117199|320461923600e85796b9cfce0ed2128b|
ed2k://|file|INNOCENCE_-_1_-_Complete_Movie_-_[TLF](dub.sub_ukn.eng)[AniDB].srt|62912|fd771c80b13337a66b8bbd4a18cc2732|
Laugh|nGMan
Man ir ši relīze. Nu ja! Tā pati ko zenofex iepostoja, tikai zenofex iepostoja ar nepareizu faila nosaukumu
[Person_天狼] Innocence (2004) (이노센스) 3CD

[RELEASE INFORMATION]
SOURCE .........:DVD (RC2)
RIPPER ...........:天狼
DVD DATE ......:2004.09.15
REL DATE ......:2004.09.16
VIDEO INFO .....:DivX 5.21 @ 2,416 kbps Avg
AUDIO INFO .....:Japanese AC3 6.1ch @ 448 kbps
FRAME RATE ...:23.976 fps
RESOLUTION ....:800 x 448 (1.79 : 1)
LANGUAGE ......:Japanese
SUBTITLE ........:Japanese
RUNTIME .........:01:39:05
REL FILES .......:
Innocence.2004.CD1.DivX.AC3.6.1ch-天狼.avi (700M)
Innocence.2004.CD2.DivX.AC3.6.1ch-天狼.avi (700M)
Innocence.2004.CD3.DivX.AC3.6.1ch-天狼.avi (700M)

ed2k://|file|Innocence.2004.CD1.DivX.AC3.6.1ch-%C3%A5%C2%A4%C2%A9%C3%A7%E2%80%B9%C2%BC.avi|734109696|3B34AD44F7EA92D230C4F568FB78079D|/
ed2k://|file|Innocence.2004.CD2.DivX.AC3.6.1ch-%C3%A5%C2%A4%C2%A9%C3%A7%E2%80%B9%C2%BC.avi|734240768|5CC353AA17DA7BAB823CE5CB8F066D58|/
ed2k://|file|Innocence.2004.CD3.DivX.AC3.6.1ch-%C3%A5%C2%A4%C2%A9%C3%A7%E2%80%B9%C2%BC.avi|734541824|0BB5F287A5ACAD87B9EE8A940605E6FA|/

Vēl ir pieejama AXiNE relīze. Ja nemaldos WAF relīzei arī jābūt netā:

░ DivX Release Date.: 2004/09/25 ░
░ DVD Release Date..: xxxx/xx/xx ░
Video Codec.......: Xvid ░
Video Format......: 1520 Kbits/s ░
Audio Bitrate.....: 448 Kbps AC3 5.1ch ░
Audio Format......: AC3 5 CH ░
░ Aspect Ratio......: 704 x 384 ░
░ Frame size........: 1.83 : 1 ░
Language..........: Japanese ░
Subtitle..........: None ░
░ Running Time......: 99 mins ░
░ Ripper............: AXiNE ░
░ Rar Count.........: 125 x 15MB
░ File Size.........: 1CD - 700 MB 2CD - 700 MB SF - 350 MB

ed2k://|file|ax-innocence.nfo|12116|DC62CB1EDA92B93AFE7D9EE2B491D71E|/
ed2k://|file|Innocence.2004.DVDRiP.XviD.AC3-CD1-AXiNE.avi|734558208|9C286AA8B35FC4AAABC160788DFEF660|/
ed2k://|file|Innocence.2004.DVDRiP.XviD.AC3-CD2-AXiNE.avi|734029824|022FD8AE7C64C3301447769251CF983B|/
ed2k://|file|Innocence.2004.DVDRiP.XviD.Special.Feature.-AXiNE.avi|367370240|F7CEF18B4BDAF2872AEE31D2F9F6B3E0|/
Rob_X
A Latvijaa kinoteaatrii(os) nebuus ?
skabais
ja kadam interese torrents - man izdevas atrast TLF relizi ieks Torrentreactor sieta

http://www.torrentreactor.net/torrents/view_27053
Martins
Tas, ko redzēju ir 2cd DVD rips ar kautkādiem softsubiem. Kvalitāte, manuprāt, ļoti laba. Noskatījos un uzreiz teikšu, ka ir jāskatās vēlreiz. Filma vizuāli krāšņa. Sižets savārds, grūti saprotams kaut vai tamdēļ, ka nevar uzreiz paspēt izlasīt visus titrus (man nepatīk apturēt filmu, lai izlasītu). Iedomājos, ka kādam, kurš vispār nav pazīstams ar futūristisku sci-fi literatūru vai kaut vai GITS1 pasauli t.i. nav redzējis nedz pirmo filmu nedz SAC, Innocence varētu likties pilnīgi un bezcerīgi nesaprotama. Sekojoši, filma ir paredzēta sagatavotam, izglītotam skatītājam (pie kādiem es sevi tomēr pieskaitu smile.gif)

Ļoti uzkrīt visuresošā CG animācija. Mazliet nedzīvi. Brīžiem Bato un Togusa liekas kā tāds multeņu pāris, kuri pārskatīšanās pēc nokļuvuši nezināmas datorzemes gludi ciparotajos džungļos. Sižets diezgan samudrīts, noskatoties paliek daudz jautājumu "kāpēc tā?" Filmas solis ir lēnāks nekā pirmajā filmā vai seriālos, gandrīz vai apcerīgs, pret ko man nav iebildumu. Vienīgie tēli, kuru dzīve un domas mazliet atklājas skatītājam ir Bato un Togusa. Motoko, girbētos teikt, kameo parādīšanās, arī 9. nodaļas darbinieki ir tikai sižeta bīdīšanai paredzētas epizodes.

Patika ghosthacking epizodes. Arī dažas kaujas ainas, sevišķi Bato un Motoko fināla "duets". Tomēr pietrūka īsta grand finale momenta. Filma beidzās gandrīz tik pat mierīgi un līgani kā sākusies. Īsti neapmierināja mūzika. Varēja būt lielāka dažādība. Kopējais novērtējums būtu 7 punkti no 10 iespējamiem. Galvenokārt dēļ sižeta nepilnībām.
skabais
vakar paradijas:
Ghost_in_the_Shell_Innocence.DVD(xvid.ac3-5.1)[KAA]

pazistot KAA relizes - pilnigi noteikti augstakas kvalitates relize
skabais
tikko ieverteju KAA "ripu"
es domaju, ka diez vai var gaidit kaut ko labaku - ja nu vienigi pirkt dvd wink.gif
faila izmers 1.4gb - attela kvalitati praktiski neatskirt no dvd kvalitates - fotografiska attela kvalitate
subtitri beidzot "make sense" wink.gif
turklat dazviet pievienoti paskaidrojosi komentari par situaciju vai dialogiem
deBUGa
eeeexcelent... cool.gif
zenofex
Jaa, sho jaadabuu!
Taka
QUOTE(skabais @ Oct 30 2004, 10:10)
vakar paradijas:
Ghost_in_the_Shell_Innocence.DVD(xvid.ac3-5.1)[KAA]

pazistot KAA relizes - pilnigi noteikti augstakas kvalitates relize
*

.torrent fails šeit: http://www.baka6.com/torrents/Ghost_in_the...0A].mkv.torrent
XipnosS
Buus jaavelk.

Group: KickAssAnime
Title: Ghost in the Shell: Innocence
Audio: AC3 (DD-EX) 7 channel
Video: 704x384 xvid
Soundtrack: Japanese
Subtitles: English softsubs
Source: DVD R2
size: 1.4 GB

http://anidb.ath.cx

ed2k://|file|ghost_in_the_shell_innocence.dvd(xvid.ac3-6.1)[kaa][00c92c0a].mkv|1471027189|8dae7bd0ca19e044dcd5b3e082ec13b8|/

kaa to linku iisti jaaliek, nomociijos taa arii nesanaaca.

image
image
image
image
image
image
Laugh|nGMan
Kā ar subtitru kvalitāti KAA relīzei?! Es domāju salīdzinot ar Nebu & Meiko subiem!
Diezvai kāds spētu precīzāk iztulkot, kā Nebu (angļu valodas skolotājs) & Meiko (japānis) tandēms. IMHO
Wiper
QUOTE(Laugh|nGMan @ Nov 4 2004, 14:10)
Kā ar subtitru kvalitāti KAA relīzei?!  Es domāju salīdzinot ar Nebu & Meiko subiem!
Diezvai kāds spētu precīzāk iztulkot, kā Nebu (angļu valodas skolotājs) & Meiko (japānis) tandēms. IMHO
*

Nuuu pietiekami preciizi.. Man gan saakumaa likaas ka tur anglju valoda ir nedaudz greiza, bet vairaakaas citaas vietaas kur saliidzinaaju KAA subtitri bija vai nu identiski , vai ljoti liidziigi.

Manupraat KAA subtritri vareetu buut pienjemamaaki plashaakam skatiitaaju klaastam. Nebu & Meiko subtritri vietaam bija paaraak detalizeeti ar paskaidrojumiem. Man bija visai jaasaspringst lai visu paspeetu izlasiit.

Jaa, veel KAA subtritiem bija labaaks novietojums. Reizeem to pashu tekstu ko Nebu & Meiko bija ielikushi 4 rindinjaas, KAA bija izveersushi uz 2 rindaam (teksta saturs bija identisks).
Taka
Ja ir vieta, es varu iemest trubās smile.gif
Revol
QUOTE(Laugh|nGMan @ Nov 4 2004, 14:10)
Kā ar subtitru kvalitāti KAA relīzei?!  Es domāju salīdzinot ar Nebu & Meiko subiem!
*

http://s04.imagehost.org/view.php?image=/0194/gitsinn06.jpg

kaa var redzeet tad KAA subi ir baazeeti uz Nebu & Meiko subiem, cik lielas izmainjas ir veiktas nezinu, bet gan jau nav palikushi sliktaaki.

@Taka

nebuutu jau slikti ja uzliktu uz trubzaam cool.gif
Taka
Revol - 1.4Gb free space atradīsies?
Kā ar Trigun? Ieliet visu?
Revol
QUOTE(Taka @ Nov 7 2004, 22:04)
Revol - 1.4Gb free space atradīsies?
Kā ar Trigun? Ieliet visu?
*

Nu apskatiijos pashlaik trubzaz uzraada ka ap 8Gb briivi - taa ka visam vajadzeetu saiet [tika zinaashanai - es nekaadaa veidaa neesu saistiits ar to ftp, tikai parasts lietotaajs, tas taa - vienkaarshi no posta izklausaas itkaa man ir kaada kontrole par free space uz ftp]
par trigun - vareetu to arii, it kaa jau iipashi augstaa cienjaa KAA es neturu,bet shajaa gadiijumaa laikam nav labaaku ripu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.