QUOTE(Alexa De Šarlote @ Dec 6 2007, 08:36)
Tas ka viņš ir lielojis modeli to viņš ir pieminējis....
Zinu, bet to arī vajadzēja ierakstīt te, kā nelielu aprakstu pie zīmējuma...
Atnaaks citaadi te, piemeeram, Church - skataas un priecaajas, domaajot, ka kaads maak ziimeet gandriiz realistiskus ziimeejumus...
Nejau visi tuso pa Devianu un zina, ko kas ziimee, noziimee utt... Protams, arii ielikto bildi dabuuju tur, jo redzeeju pieziimi, bet runaaju tieshi par otaku.
Un ja arii ieliec ziimeejumu te - man patiktu:
"Apofiss peedeejais labaakais, peec no fotograafijas, izkraasotais darbinjsh... Ieliku to, jo veeleejos, lai citi speetu noveerteet taa prasmi ar Photshopu..."
Vai arii ko liidziigu, es arii pirmaa momentaa nobriiniijos, kaa tik labi var uzziimeet, jo bilde patiesaam izskaiijaas realistiska. Un tad tachu, ja man rodas aizdomas, ka Apofiss nav super realistisks maakslinieks, nav jaameklee Devianaa Apofisa galerijas, lai noskaidrotu, kas un kaa...
Ceru, ka turpmaak njemsi veeraa sho ieteikumu, citaadi uzradiisies veel cilveeku kaa es un buus gan tev, gan Apofisam neslavas ceelaaji, kas teiks ka esat plagjiaatisti...
Un tikai deelj dazjiem teikumiem, ka nav noraadiits, kaa darbs tapis
Gaidu veel darbinjus...
Un kikyoumans, protams kraasot ir gruuti, bet no pirmaa momenta sapratu, ka kaads ielicis uber artu, taapeec pieseejos...