AncientSamurai
Oct 31 2007, 22:28
Tas ir man pirmais fan art =D
kakene
Oct 31 2007, 22:42
nu prieks pirma tiri labi
bet tika ar kreiso aci kaut kas nav kartiba un deguns neatrodas isti pavidu !!
Cowkiller
Nov 1 2007, 17:37
eerm nevienam cilveekam deguns jau nav tieshi pa vidu duh...
Bet ari nav skibs!!
Un manuprāt ar kaklu kautkas nav kārtībā. Izskatās diezgan nedabiski.
AncientSamurai
Nov 4 2007, 18:13
Nu tika nozīmēts no 2 x 4 cm lielas bildītes telefonā.. tapēc neizdevās tik labi..
manuprāt mute ir par lielu un acis par mazu, bet tas droši vien ir tāpēc, ka esmu pieradusi šet sastapt anime stila zīmējumus. tavējais ir daudz realistiskāks. bet izskatās labi, varēja gan būt daudz izstrādātāks un izkrāsots. no ko...gaidu pabeigtu darbu, ceru, ka tāds būs.
Patachan
Dec 18 2007, 17:43
Izskatās,ka labajā pusē viņai nav matu!
FuschichO
Dec 19 2007, 00:51
Ew, bet tiešām. Piekrītu par degunu arī. Kakls izskatās nedabisks, jo nav iezīmēti kakla grozītāji. Acis izskatās nepareizi, jo iekšējie acu kaktiņi neatrodas uz taisnes, kas būtu paralēla tai, ko varētu novilkt, savienojot ārējos acu kaktiņus. Tā ir viena no visizplatītākajām kļūdām zīmējot galvu pagriezienā. Daži indivīdi iemanās to kļūdu pieļaut arī pretskatā, protams. Visumā tīri labi. Esi kaut kur mācījies?
AncientSamurai
Sep 2 2008, 23:53
Jā pabeidzu mākslas skoliņu xD rekur vēlviens portretiņš ^^
Cowkiller
Sep 5 2008, 18:58
ok saaksim ar to ka bildes ievoieto mazaakaa izmeeraa, ja nezini ka to izdariit es tev paraadiishu xD
vispaar vareeji pacensties vairaak un nenoslinkot ar šķidrajaam eenaam, ja šajaa darbaa ielintu veel paaris stundas buutu dsaudz labaaks rezuultaats...
AncientSamurai
Sep 5 2008, 19:57
Nu visp, orģinālversijā ēnas labāk saskatāmas, skenējot viņas kautkā pazūd =P takā nepird te man mr. pro jo vienmēr jau var labāk.... Un jā es esmu slinks,
cerams drīzumā pieķeršos vēl kādam zīmējumam un viens jau gandrīz tik gatavs ka var skenēt xD
antuanete
Sep 8 2008, 02:57
Man nepatiik acis un skropstas, deguns gan baigi labais un rokas ar smukas. Un nenjem galvaa, jo iisti nezinu bet man liekas ka buutu labaak ja acis buutu zemaak un nedaudz lielaakas.
Diletantisms plaukst un zeļ un tas ir katra mākslinieka...errr... kārdinātājs???? No mākslas skolas maza smaka.
Cowman
Sep 11 2008, 13:35
gratulaacijas tev
AncientSamurai
Dec 13 2008, 12:48
QUOTE(bafina @ Sep 8 2008, 17:52)
Diletantisms plaukst un zeļ un tas ir katra mākslinieka...errr... kārdinātājs???? No mākslas skolas maza smaka.
Vēl tikai atliek pievienot tādus izteicienus kā "AHHHHH cik skaisti!", "Nu debīli vienkārši" vai vislabāk man patīk "Aha aha.." kad tiek apskatīts darbs, un es sāktu domāt ka aiz nika bafina slēpjas J. Borgs..
man ritīgi piedur tie viņa izteicieni
starpcitu manis minētais neattiecas uz man darbu..... Drīzumā cerams ka ieskenēšu vēlkādu darbiņu =)
FuschichO
Dec 13 2008, 12:54
Tici man uz vārda- Bafina nezin, kas ir J. Borgs
un vēl...
.... To nerakstīja viņa. Tas viss ir tikai tavā prātā. Par to es arī esmu tikpat pārliecināta kā Par
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.