QUOTE(Afix @ Oct 25 2007, 20:06)
es jau njemtu un klausitos ja kadam kkas sakarigs butu sakams, nu protams iznjemot nikitu un kakene
man vnk kaifs taisit jaunus topikus.
un ja kads var uzzimet ideali puskailu sievieti es ludzu paradiet man ka to dara, es bushu tikai laimigs, ja nevarat tad nevajg lieti teret laiku un telpu tukshi gvelzhot cik vinsh ir sudigs, paradit kljudas makat bet izlabot varat? pats jau zinu kadas man ir kljudas, vnm krushu rajions un kakls ka parasti nav nevienam pa pratam.
+ par to kakla piezime - kakli var but dazhadi un shaja tas nav vargs nemuskuljots meitenites kakls, tieshi otradi, es piekritu vinsh varetu but pareizaks, bet ne tads ka mazaja bilde...
nu par šo es tiešām gribu parunāt..
afix, dārgumiņ, saldumiņ, mīļumiņ, zaķīt, kaķīt, ko tu lecies.
šeit nav runa par mums, bet gan par tevi. mums jau te pietiek tādu ENIGMO tipa zīmētāju, kas brauc virsū par sīkumiem. ja tu nezināmu un neizprotamu iemeslu dēļ nespēj panest kritiku, tad nevajag te likt savus darbus. easy, isn`t is. ja tev nepatīk, kā mēs komentējam, tad vienkārši dodies prom. un tagad par darbiem.. (man ir pilnīgi vienalga, vai tas jau ir teikts, vai nav, bet es uzskaitīšu visas kļūdas un nianses)
pirmais darbs. cik noprotu tā ir domāta meitene. ķermeņa uzbūve diemžēl ir kā puisim - neizdevies puisis. krūtis nav uzzīmētas simetriski, nu vismaz pie tā tu varēji vairāk piestrādāt, galva ir par mazu, un viduklis, par garu un tieši šī iemesla dēļ rokas ir par īsu un elkoņi par augstu. gurni ir par lielu. vispār to nevar pareizi nodefinēt. ķermenis vispār ir proporcionāli nepareizs. mani priecē tas, ka tu jau no paša sākuma esi mēģinājusi/jis likt ēnas un zīmēt ieloces u.c. mati ir galīgi uzdragāti un uzšvīkāti.
nākamais zīmējums - pirmā lieta, kas jau man nepatīk, ir tas, ka ir zīmēts uz rūtiņu lapas. es uzķēru domu, bet interpretēts slikti. puisim vajadzētu būt draudīgākam. nav ieturēts stils. fons uzzīmēts nerūpīgi un bez izstrādes. izkapts arī uzzīmēta pavirši. par ''kermeni runājot varu teikt, ka atkal ir problēmas ar krūtīm, un abas rokas ir uzzīmētas neiespējamā pozā. kreisā roka ir pārāk flexible. atšķirībā no pirmā darba, šajā nav nekā pozitīva, vai ievērības cienīga, ko pieminēt.
pēdējais. tu
pat nēesi pacenties/tusies izdzēst palīglīnijas. fons - ķieģeļu siena. man nepatīk. es esmu redzējusi, kā cilvēki šādas sienas zīmē ar brīvu roku, un tici man - rezultāts ir daudz labāks. metāla veidojumi sētas augšpusē ir asimetriski, un tas rada nevīžības un slinkuma efektu. cilvēks tagad vismaz izskatās un atgādina cilvēku a.k.a. meiteni. man sāk likties, ka tev ir tieksmes, vai vienkārši novirzes uz smēķēšanu. 2/3 darbu ir cigaretes un smēķēšana. man nepatīk, ka tu esi izmantojusi/jis lineālu.
conclusions - centība. tas izsaka visu.
tu tagad vari mani norakt, vari dusmoties, lamāties u.t.t.
sava viedokļa izteikšana nav noziegums.
un es tev neiesaku tagad zīmēšanu mest pie malas.
visi zīmētāji šim ir izgājuši cauri un tu nebūsi izņēmums.