Shaisuke
Oct 18 2007, 21:46
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 18 2007, 21:52
Nebūs Ghoul?
Shaisuke
Oct 18 2007, 21:52
Hai! Viņš pats.
Varēji jau nu pabrīdināt, ka pirmo daļu galerijas man būs jāskatās uz puskailu, miklu veci. A to līdz skatāmajai daļai gandrīz netiku. :/
Shaisuke
Oct 18 2007, 22:00
Vaij piedod
ai
Tigra2
Oct 19 2007, 22:24
Man liekas, ka tev draugos bija daudzas labākas. Pašlaik, gan manam internetam draugiem.lv nobloķeti, tā kā, nevaru nosaukt. Taču atceros, ka tev bija daudzas ļoti glīšas bildes draugos. :3
Pēdējais tāds interesants, nevaru īsti saprast, kā tāds efekts panākts, fotogrāfēts no tumšas istabas pret logu un tad ar photoshop?
Nu jebkurā gadījumā, tās zilās gaismas uz silueta izskatās sasodīti efektīvi.
Shaisuke
Oct 19 2007, 22:53
Draugos varbūt bija tādas, kam labāka ideja, bet nekvalitatīvākas.
Pēdējā bilde ir fotografēta pret gaismu, taisnība, tik ne no tumšas istabas, un šops tur ir lietots minimāli, tikai lai mazliet palielinātu kontrastus. Man vispār šopu nepatīk lietot :/ Arī tajā baltajā bildē ar sarkanajiem matiem šops nav lietots vispār, tur ir tikai kameras iestatījumi.
Šis tas vēl.
LOL! aigars ar sauleneem - Willy Wonka
njaa... tam d20 naiss kraasa
Arfija
Oct 23 2007, 18:35
ļoti skaisti darbi! ^^ man ļõti patīk! <3
tas zilais siluets ir baigi smuks un pēdējā bildē- kauliņš [ja nemaldos, tad spēļu?] - arī ļoti skaisti! ^^
Silhouette
Oct 27 2007, 01:22
Ūdens burvīgs bez gala, saburzītais papīrs ir neriktīgs, kaut kā vajadzēja paspiest vairāk to objektīvu, asums kaut kā nesmuki, kompozīciju arī Tu vari dabūt laukā labāku, es zinu. Kauliņš tāds-tāds, pamats viss ir neass un vienmērīgs, tādēļ kaulņš izskatās ielīmēts. Ēna gan fantastiski skaista.
Pusplikais Aigars man patīk pēdējais, jo pārējās tādas, nu, ne ļoti kvalitatīvas. Pati Tu kā vienmēr daiļa. :*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.