a! tas viss sākās tā.. (
I just feel like talking, tāpēc, ja negribat visu lasīt, varat to mierīgi nedarīt, bet ziniet, ka pievienojos tiem, kam patīk
)
Reiz, kad
ar vienu pazīstamo sākām pļāpāt par
attiecīgās valsts attiecīgajiem mūziķiem un grupām, man tika nosaukti daži nosaukumi, kurus iesaka paklausīties. Pāris jau zināju pirms tam, daži bija dzirdēti (meaning: biju dzirdējusi viņu nosaukumu, nevis to, ko spēlē) un daži, protams, pilnīgi sveši. Ar Mucc bija tā, ka biju lasījusi kkādā vācu popcorn
(patiešām nav ne jausmas, kā kaut kas TĀDS nokļuva manās mājās) nelielu interviju, bet tā nebija tik ārkārtīgi interesanta, lai es ņemtu un meklētu viņus paklausīšanās nolūkos. Tad nu sāku dažus ie-check-ot, bet daļa likās tik vienveidīgi, ka atmetu cerību atrast ko sev, tā arī līdz saraksta beigām netikusi. Pēc kāda laika, kad biju devusies man jau zināmu un tīkamu
artistu mūzikas/video meklējumos, manā īpašumā nokļuva viena festa video ieraksts (liekas, ka 2003.gada Beautifool's, bet neesmu pārliecināta). Tad nu tā diezgan vienaldzīgi skatos, pa starpai priecājoties par tiem pāris, kas man jau patika un pie sevis
(iekšēji- pilnā rīklē) smejoties par pāris
ridiculously lame ones, kad pēkšņi man uznāk vēlme viniem no praktiski nezināmajiem izpildītājiem
attīt dziesmu, lai to noklausītos atkārtoti.. Tas tad bija pēdējais
klikšķis, kas lika man atrast ko vairāk no Mucc. Ja tā labi padomā, liekas, ka viens no iemesliem, kāpēc man viņi sāka patikt bija manām ausīm tik ļoti tīkamā Tatsuro balss. Bet, protams, kad sāku viņus
pa īstam klausīties, arī pašas dziesmas man
aizķērās.
Ja būtu jānosauc konkrētas dziesmas, kas man īpaši patīk.. n'yaa.. pat grūti pateikt. Lielākā daļa man liekas vienkārši burvīgas, bet ja vadās pēc manas last.fm listes, tad tā vēsta, ka: Suimin; Aka; Waga, Arubekibasho; 1979.. bet nu ja.. kā jau teicu- man šamējie ir
(vieni no retajiem) no kuriem patīk patiešām lielākā daļa.
p.s. ir patiesībā vēl
daži pat ļoti labi
myuuzishan, kuri noteikti būtu pelnījuši savu topic-u, bet.. nu ja..
..man nav īsti motivācijas viņiem tādus veidot, bet ja kāds to izdarīs, es pat ļoti labprāt ko iekomentēšu.