Shade de Monesko
Oct 9 2007, 19:09
Diezgan labi.Tev šitā padarīšana iet no rokas.
1.Krāsains,labs....nevar sasktaīt īpašas kļūdas.
2.Normāls addicts...mazohists laikam.
3.Bublez mākslas stunda....pēc acīm var spriest,ka viņa arī kaut ko lieto. XD
Oho, lieliskie zīmējumi
. Īpaši pirmais
. Pat grūti kaut kam pieķerties...
Bet tomēr - vispirms ar tam brillem, vai viena puse ir speciāli uzzīmēta lielāka? Vēl, man liekas, ka mutei vajadzētu but mazliet augstāk, nez kāpēc... Bet skuķis ir skaists. Izkrasots smuki, ir ēnas. Labi ka ir fons, es tos nekad nezīmēju
Viss tīri-labi izskatās...
Otrajā vispār uzreiz nevar nekādu kļūdu saredzēt (varbūt viņu arī nav), tātad viss O.K.
Trešais man ne sevišķi patīk, jo uz iepriekšējiem cilvēki izskatās dzīvīgāki... Un man liekas, ka acis atrodas pārāk tālu no deguna.
Tātad, zīmējumi ir skaisti, man ļoti patīk. Gaidīšu tavus citus darbus
...
Cowkiller
Oct 9 2007, 23:10
pirmais man patiik taas dumpiniecisks... naaaiissss!
zeloco
Oct 10 2007, 02:49
QUOTE(Arts @ Oct 9 2007, 20:49)
(..)
To bildi var nosaukt "I hug life" XD
Mani komentaari autoram ir jau zinaami :3 *hug*
Tigra2
Oct 10 2007, 13:42
mmm...i like the last one.
tas usagi-chan un neko-chan ir wnk kawaii.^o^
bet grūti saprotams, kas tur darās ar meitenītes kleitas apakšējo daļu, manuprāt tai būtu jābūt vairāk krokotai, tā gluži nekrīt tā kā vajadzētu.
bet viss pārējais ir cool.
kagemusha
Oct 10 2007, 15:46
loti labi zimejumi, tikai pirmaja meitenei tas kakls tads divains, ka ari tev vajadzetu piestradat pie rokam un apgerba krokojuma!:)
bet ta visa visuma loti labi darbi, ta tik turpini!;)
Shade de Monesko
Oct 11 2007, 11:46
QUOTE(zeloco @ Oct 10 2007, 02:49)
QUOTE(Arts @ Oct 9 2007, 20:49)
(..)
To bildi var nosaukt "I hug life" XD
Vai ari par "high on life" XD Ever wondered why she mostly is in such a good mood?
QUOTE(slim @ Oct 9 2007, 20:50)
Bet tomēr - vispirms ar tam brillem, vai viena puse ir speciāli uzzīmēta lielāka? Vēl, man liekas, ka mutei vajadzētu but mazliet augstāk, nez kāpēc... Bet skuķis ir skaists. Izkrasots smuki, ir ēnas. Labi ka ir fons, es tos nekad nezīmēju
Viss tīri-labi izskatās...
Principa es parcentos ar perspektivu. Pati ta isti piefikseju tikai tad, kad jau bija izkrasots
Butu jabut proporcionalakam.
Ar foniem man ari vienmer ir problemas. Parasti nezinu, ko fona zimet un tad man vienkarsi apnik XD
Paldies par kritiku
@Kagemusha. Ar rokam man ir muziga cina. Vieniga ceriba, ka ilgi zimejot kadreiz saks izdoties. Paldies.
@Tigra2. Arigatou
Paldies, ka ieveroji to krokojuma neprecizitati. Turpmak nemsu vera.
@Cowkiller. Tadu efektu ari gribeju panakt. Laikam jau ir izdevies. Paldies!
Dievinu to pirmo darbu, tas stils tai meičai ļoti labi piestāv. Starpcitu.
Shade de Monesko
Oct 19 2007, 12:28
Pakkun
Oct 19 2007, 13:12
khā! pirmajā bildē es arī esmu! mani fanarto
pirmaa ir tiiri jeedziiga bilde, paareejas so-so :/
Alexa De Šarlote
Oct 20 2007, 22:49
Pirmo reizi tevi redzēju DA....
Nothinga
Oct 21 2007, 11:05
Labi darbi ^^ Ir mazliet vietas, kur redzamas dažas nepilnības, bet kopiespaids galu galā ir labs. Tev padodas zīmēt ar krāsainajiem zīmuļiem ^^ Iesākumam man patīk. Ir ēnas, ir fons, ir labi parā'ditas pozas, nepilnības, kā rokas un dažviet sejas, dažviet apģērba krokojums, tik ļoti nekrīt acīs. Ar ;laiku tās izbalēs un darbi kļūs daudz labāki. Tā tik turpini!
Veiksmi!
Shade de Monesko
Oct 28 2007, 12:26
Es pienemu, ka dArtaa mani vareji redzet. Ka neka es diezgan biezi tur uzturos
Paldies par komentariem
Shie ir dazi no jaunakajiem darbiniem.
Par kastisu apgleznosanas ideju saku paldies Zeloco. Ja ir interese par so kastit, sutiet pm.
eto_silo
Oct 28 2007, 13:35
Tu esi Juris?
Shade de Monesko
Oct 28 2007, 13:45
Es teiktu, ka sis ir originalakais jautajums kadu esmu sanemusi. Ne, es neesmu Juris, lai kas vins ari butu
nikitaa
Oct 28 2007, 14:33
Kopumā ņemot - ļoti labi. Ja par katru atsevišķi, tad jāteic, ka pirmais darbs ir tiešām izdevies. Var redzēt, ka ir rūpīgi strādāts - meitenei frizūra ļoti interesanta, acis skaistas, vienīgais labā acs mazliet stūraina, bet tas tā. Vienīgais kas man diezko neiet pie sirds ir lūpas. Īsti nesaprotu kas starp tām ir uzzīmēts zobi, vai mēle.. . Lai nu kā, šādā leņķī uzzīmēt seju ir grūti, bet tev izdevās.
Otrais... Uzreiz jāpiemin, ka man nepatīk tie zibeņi, vai stari... labāk būtu ja tu atstātu tikai tos riņķus, bet tas jau tikai mans viedoklis, citi, iespējams, domās savādāk.Mati arī varētu būt rūpīgāki. Jājautā cik ilgi tu jau krāso uz datora. Ja vēl tikai sāc mācies, tad ir ļoti labi.
Trešais. Tekšu tikai,ka ļoti skaisti.
Kopumā ņemot viss ir labi un rūpīgi un ar laiku būs vēl labāk, tākā tik turpini.
QUOTE(Shade de Monesko @ Oct 19 2007, 11:28)
hm... uzmetu acis Gaaram (gaužām jauki sanācis, bet ne īsti pēc sevis) un radās jautāmujs: Vai Tu varētu uzzīmēt kādu Death note fanart, kurā būt L? *uztaisa lielas mīļas kaķēna acis* lūdzu...
man patīk Tavi darbi, sajūsmina Tavs krāsomujs ar zīmuļiem. Jauki iezīmētas līnijas, minimums, bet pietiekami, lai nojaustu skeleta un muskulatūras aprises.
tiesa gan, datorkrāsotajā labās rokas krāsomujs liekas vnk baiss. dziļos, dziļos rudzos. roka izskatās salauzta vairākās vietās. Pārējais zīmējums liekas pat ļoti labs.
Piedod, bet nepatīk arī pēdējā meitene. Pirmkārt jau tās mēles (?) dēļ, otrkārt - izskatās, ka tur, kur ir matu sprādze, viņai mati ir izskūti. matu līnijai jābūt bik tuvāk uzacīm. treškārt viņa šķielē.
Nothinga
Oct 29 2007, 17:07
Par pēdējajiem darbiem:
meitene man šķiet nedzīva, mākslīga. Kaut kas ar viņu nav īsti kārtībā, varbūt acis, varbūt mati, kas mazliet atgādina parūku. Neizskatās īsti.
Otrais darbs - iesākumam normāli, bet derētu piestrādāt pie ēnojumiem un gaismām. Mazliet izskatās dīvaini krekls, ķermenis, vārdu sakot, viss. varbūt vienkārši tāds efekts radies.
Kastīte smuka ^^ Lillija izdevusies lieliski, manuprāt ^^ Ar ko zīmēji(t.i. - kādām krāsām)?
Labprāt tomēr gaidīšu vēl kādu darbu ^^
Shade de Monesko
Oct 29 2007, 19:30
Pilnigi nopietni atzistu, ka ar digitalo krasosanu man ir ta ka ir. Patstavigu Photoshopu dabuju pavisam nesen Ieprieks kaut kad sen biju lietojusi kaut kadas PS trial versijas. Ta ka digitalaja krasosana es esmu nozelojams iesacejs XD Drosi izsakiet kritiku, esmu macibu prcesa. Pie tam es loti ceru kaut kad dabut planseti, lai vairs nav jabakstas ar touch-pad.
Nikitaa, bez zibeniem, diemzel nevareju iztikt, jo tad vairs tas neatbilstu vismaz nosacitai patiesibai par telu. Atzisos, ka ari man tie zibeni vairs isti nesimpatize. Kaut ka skiet visa ka par daudz
Tenma, priecajos, ka tev patik zimulu krasojums. Man, protams, skiet, ka man vel milzigi daudz jamacas. Pameginasu ari L uzzimet. Jau kadu laicinu domaju, ka vajadzetu
Nothinga, paldies par kritiku. Kastiti krasoju ar akrilu
Shade de Monesko
Nov 5 2007, 13:39
Ta ka pedeja laika ir sanacis diezgan daudz pastradat ar requestiem, varu so to jaunu ielikt ari seit
Ka jau vienmer, gaidu konstruktivu kritiku
"Pary Monster" uzzimets prieks Zeloco:
"L" uzzimets prieks Tenmas:
Ja ir interese par so kastiti, tad lugums sutit man zinu
Meeep!!! Meeep!!!! *______* Party monster roko manas apenes!!! *grib origjinaalu* !!!! Weeee!!! *grib, grib*
:D
(bet es nopietni *pacelj uzaci*)
L - labais... emocijas tavaas bildees mani vienreiz nogalinaas *_*
Un kaste ist das sheise!!!
<3
Shade de Monesko
Nov 6 2007, 01:38
Nu ja ir velesanas to originalu dabut, tad visu var noorganizet
ka neka adresets tev.
Man skiet, ka tavi komentari mani vienreiz nogalinas
Tik daudz uzslavu, ka mans ego vienu dienu uzsprags XD
QUOTE(Shade de Monesko @ Nov 5 2007, 12:39)
"L" uzzimets prieks Tenmas:
paaaaaldies! viņš ir tik jauks!
*priecīgi palēkā pa istabu* vienīgi nesaprotu kāpēc puzzle fonā? Tā tak bija Near vājība? *aizskrien pa ledusskapi pameklēt kaut ko saldu un garšīgu*
l piemīlīgs kā vienmēr. izskatās itkā viņam būtu baltas šņipsniņas matos
un vēl pie tam stūrī sēž.kurš viņu apbižoja xD? man patīk. labs darbs. ^^
Nothinga
Nov 7 2007, 16:12
Tev labi sanāk ^^ Man patīk pēdējie darbi, vienīgi šķiet, ka L tu esi mazliet pārcentusies ar drēbju krokojumu., manuprāt. Rokas sanākušas labi, bet pēdiņas - manā ska'tijumā - vai nu par mazu, vai arī ne gluži pareizas.
party monster viduklis šķiet nedaudz par garu , bet tur pie vainas varētu būt liekama zemā jostasvieta. Kājas, salīdzinot ar gurniem, šķiet parāk tievas, kā sakliņi.
Iepriekšmine'tie ir tikai sīkumi, kurus var izlabot citos darbos ^^ Lai vai kā, man patīk tavs krāsošanas stils un krāsu izvēle ^^ tā tik turpini!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.