Hellsing Ultimate OVAAniDB |
Official |
ANN |
ANN Hellsing Manga Taa kaa ir paraadiijies pirmais nopietnais trailers, nodomaaju ka vareetu saakt topicu par sho, iespeejams daudzu gaidiito anime.
Cik nu pashlaik ir zinaams tad Hellsing Ultimate OVA ir 3 gadu projekts, kuru laikaa, pa divaam seerijaam uz DVD, iznaaks kopumaa 20 seerijas.
Tiek baumots ka OVA sekos daudz tuvaak mangai nekaa org. Hellsing.
Pirmais DVD iznaak 2005.12.9
Un te arii linki uz traileri:
ed2k:ed2k://|file|[VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs)_[6E888601].mkv|65260972|472AA34467B64B4465C03260178CA314|/
ed2k://|file|[VeryFluffy]_Hellsing_Ultimate_OVA_DVD-trailer_v2_(English_Subs).nfo|2579|CB19DDACB82139C7417ADACB719A5E8C|/
BitTorrent:http://kalle.blomdahls.net/random/%5BVeryF...iler_v2.torrentJa ir problemas ar failu atskanjoshanu, mekleejiet risinaajumu manaa sigaa.
GunMetaL
Sep 20 2005, 00:29
nu treilers bij ceriigs. cerams anime muus nepievils
jo vismaz animaacija un muzzons treileraa bij labs ^^
Shinobi-sama
Sep 20 2005, 07:21
Hmmm, manga nan lasiisiita, bet cerams, ka shoreiz sizhets buus sakaartots. Saavaadaak, TV shovs bija drankjiiigaaks par drankjiigu. CG ieksh treilera izskataas ceriiigs.
skabais
Sep 20 2005, 12:46
he he - nu redz man ari pa ilgiem laikiem uzradas iemesls uzrakstit paris rindinas!
visi Helsing fani BANZAI!!! :DDD
isteniba nu jau ir iestajusies drizak tada nostalgija neka fanosana par Hellsing TV
gadiem ejot vertibas un standarti mainas, vairak anime noskatits vairak dzive piedzivots..
tacu joprojam Alucard man laikam ir vistuvakais tels - ar savu absoluto cinismu (nekadam iluzijam), patiesumu pret sevi un speju dzivot ar to saskana, pasparliecinatibu, speka apzinu
un
vienlaicigi izoletibu, vientuligumu un cilvecigumu, kura pietrukst vairakumam ta saucamo cilveku (pretsta vina monstra dabai/butibai)
*EDIT*
tikko noskatijos treileri. tas reize iepriecinaja un apbedinaja. Iepriecinaja, ka animacijas stils ir saglabats loti tuvu orginalam, bet animacijas kvalitate ir daudz augstaka limeni - ka jau tam jabut ieks OVA. Neestu gan isti sajusma par datorgrafiku, manuprat ta parak kontrasteja ar animaciju - izsitot no "feelinga". Apbedinaja mani muzika. Hellsing orginalie saundtreki manuprat bija ideali piemeroti sai anime un liela mera kompenseja sudigas animacijas kvalitati TV serijas. TV seriju muzons manuprat ir loti orginals (laba nozime) un izcelas uz diezgan vienmula anime ost fona. Tas ko es dzirdeju ieks treilera liek man iztureties diezgan skeptiski pret so jauno projektu, ko patiesiba esmu gaidijis, kops pirmo reizi noskatijos TV epizodes, kas "apravas pusvarda". Muzika izklausijas pliekana un bezpersoniska.
Nesen Bakafish nosūbojuši un izlaiduši Hellsing Ultimate - Digest for Freaks epizodi.
Noskatoties iespaids palika ļoti labs. Pat likās, ka viss tas labākais no Hellsing TV ir salikts šajā pirmajā sērijā. Jaukas un iespaidīgas cīņas.
Kārtējā reize, kad Alucards pierādīja ka ir neuzveicams.Katrā ziņā muzikālais pavadījums fonā arī bija ļoti labs un nelika garlaikoties.
Ar nepacietību gaidu pirmās OVA sērijas!!!
Torrents uz Hellsing OVA ep1Pirmā anime, kuru neuztaisot fullscreenaa jau rāda 1024 x 576 izšķirtspējā. Bilde pat iebremzēja karstākajās cīņās, pc par švaku :/ Tapēc nebrīnos ja nu kādam neies
Church
Jan 31 2006, 19:28
QUOTE(JurCHiX @ Jan 31 2006, 18:11)
..
Pirmā anime, kuru neuztaisot fullscreenaa jau rāda 1024 x 576 izšķirtspējā. Bilde pat iebremzēja karstākajās cīņās, pc par švaku :/ Tapēc nebrīnos ja nu kādam neies
tad teu kaada pavaaja kaste ;>
jau pagaajshgad vasaraa saaka paraadiities HDTV encodes .. eg. Kamichu - 1280x720 .. vismaz zem linuxsha p3 650 MPlayer bik dropodams freimus, bet speeleeja. domaaju ~ gigahercu jebkaa, amd K7/p3 buutu jaapietiek. kaadu video playeri zem dozeem lieto? varbuut veerc pameegjinaat dazhaadus alternatiivos .. eg. media player classic utml ..
Noskatijos Hellsing OVA un man ta iepatikas cinas ir interesantakas neka pasa anime manuprat varbut citiem liksies savadak. Varoni ari tadi biski it ipasi policiste divaini uzimeti, bet man baigi patika.
Aii tiko noskatiijos, patika. Saundiem nebija ne vainas. Vieniigi visi kljuva daudz asinskaaraaki kaa parasti (tas priecee) ^^
Ar nepacietiibu gaidu naakamo dalju.
Naktspukjiite
Feb 2 2006, 00:32
Šodien beidzot noskatījos. Desmit ballu sistēmā dotu 8, viss it kā labi, bet reizē kaut kā pietrūkst.
Vēl daļēji visu iespaidu izbojāja tās nerēalistiskās sejas izteiksmes konkrēti runāju par to apbrīnojamo brīdi, kad
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Viktorija atklāja, ka guļ iekš' Helsingu muižas un nav mirusi.
Tieši šajā mirklī radās vēlme uz dažām sekundēm aizsegt seju un neskatīties kas notiek uz monitora ekrāna.
Pilnībā iespējams, ka man vienkārši vajag pie tā pierast.
Vai si
Man patik ka ir piemetusi ari kaut ko jautru. Nav parak vinmuli. Un nobruzati es apnirdzos. Bet par gaumi nestridas. Bet parejais tacu bij labi. Man patik ka te ir vairak asinu utt. neka originala.
Jap es ar noskatijos.
Man patīk ka mācītājs ir kļuvis daudz perversāks un pats labākais ka Alukards nošaujot Seras Victoria situāciju apskaidro pēc nošaušanas nevis pirms.
Kad 1 OVAS epa vel nebija iznākusi, tā šaubijos, vai tomēr būs skatāms gabals. ( treileris jau protams bija WoW, bet ir gadījies ja TV labāks)
Forši! Nebija vis vilšanās.Ja nu vienīgi tie joki, ko kā piemēru Janus ielika, man likās vāji. Mūzika ir super. (kad tad Hellsingam nav bijis labs soundtrack?) Grafiks, animācija arī rocks.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
1 epā, sižets tā kā no Tv epām paņemts
Pēc šī, mana, spoilera, domāju vai parādīsies arī Inkargnito (ja pareizi viņa vārdu atceros). Beztam, tie mani secinājumi.
Gaidu otro epu.
Eeeh?!! Es tik ilgi gaidiju jaunu Hellsingu, bet nu ... kur ir JAUNA STORY?
Same story = no fun
Informaacija interesentiem: nesen ir beidzot iznaakusi pirmaa OVA's seerija, pagaidaam vieniigie subi izskataas ka ir no
Bakafish & Birds of Hermes, es personiigi veel pagaidiishu vai kaada nopietnaaka grupa neuznjemsies suboshanu pirms downloadoshanas, bet ja kaadu interesee te ir linki:
ed2k://|file|[BF-BoH]_Hellsing_OVA_I_[11883F57].mkv|733018007|59f2f6603db61f601c33fd6b56eb89e3|/
torrentu var mekleet Bakafish forumaa
http://www.bakakage.com/ [lai tiktu Hellsing sadaljaa un pie torrenta ir jaaregistreejas], gan jau arii citur, bet neesu mekleejis.
Te arī var dabūt -
torrents
ShinChan
Feb 20 2006, 13:00
Vāji. Ļoti vāji...
Rodas iespaids, ka OVA tapusi diezgan pašmērķīgi (publikas spiediens?). Protams, uzsvars likts uz stilizētu Alukarda stroķa izraušanu un pusvampīru pauru šķaidīšanu. Un kad berserk mode ieslēdz arī Ceres Victoria tad dažam labam Hellsing fanam sirsniņa ietrīsas.
Taču iespaids, ka materiāls nav līdz galam nostrādāts nekur nepaliek. CG asinis (vizuāli izskatās ļoti "lēti" ); mūzika vājāka kā šovā un jau šovā tā nebija diez ko veiksmīgi izmantota (lai sakompilētu dziesmu listi un palaistu to visas sērijas garumā daudz prāta nevajag); jau sērijās notikumu gaita bija visai haotiska un saraustīta, tāpēc man bija cerība, ka OVA varētu būt veiksmīgs balto plankumu aizpildītājs, bet kas tev deva; un visbeidzot animācija tik pat viļņveidīga kā pati OVA, ekrāna tapetes cienīgi kadri mijās ar ļoti trūcīgi animētām vietām.
Nu 5+ (no 10) var atšķiebt šim veidojumam, cerams, ka turpinājums būs veiksmīgāks.
Nauda nesmird...
Vēl kādam nepieciešami pierādījumi, ka animes vispārīgais līmenis iet uz leju?
Church
Feb 20 2006, 16:41
vienmeer paliek oldskuuls. ;>
Ramiel
Feb 25 2006, 17:54
super ka4aaju ar 4kb/s
wtf taa ir ta pati seerija tikai mazliet partaisita =|
Bleh. Ultimate OVA izskatās pēc seriāla rimeika. Un lēta pie tam.
Tonnām tiek lietas asinis, it kā vampīrgabala sakarīgums ir tieši proporcionāls izlieto asiņu daudzumam. Tās asinis izskatās
lēti it kā kaut kādā lētā gala monstru filmā. Datorgrafikas iespraudumi viduvējas kvalitātes, tas helikopters ar kuru lidoja Integra vienkārši likās 2D.
Paladins Andersons, kurš seriālā bija samērā sakarīgs un interesants personāžs, šeit ir nodegradēts par kaut kādu pajūgušos psihu, kurš vienā gabalā piesauc Bībeli. Ļoti daudz visādu reliģiozu citātu, it kā japāņiem rūpētu kristinānisms, phe.
Viktorijas "feisi" kurus viņa tur brīžiem taisa, atgādina kaut kādu lēto komēdijgabalu. Derdzas. Sižets vēl vairāk saraustīts nekā seriālā, būtībā šeit 50 min. tiek izstāstītas vismaz 4 seriāla sērijas.
Vērtējums - solidarizējos ar Shin-Chan'u - 5 no 10. Var pieaugt par vienu punktu ja viņi beigās tomēr atklās kas tā par slepeno organizāciju un kādi ir tās mērķi, zinu, zinu... valdīt pār pasauli.
žāvsBoring.
.... atgriežos pie Space Pirate Captain Harlock kārtējās epizodes...
Ja man būtu iespēja dzīvot animē es laikam izvēlētos tieši Harloka universi vai kā viņu vēl sauc - Matsumotoverse
7thcrow
Feb 26 2006, 20:21
.....Nu ko lai saka, viss jau ir pateikts pāris postus augstāk.
Vispār tāda sajūta bij, ka šo anime taisijuši kautkādi fani no amerikas, kas neko citu, kā veco hellsingu nav redzējuši, un to pašu darījuši ar vienu aci.
.... jā, ir daudz labākas anime's kuru dēļ ir vērts zaudēt dārgo dzīves laiku, bet ja tomēr gribās hellsing, tad labāk vēlreiz palūrēt vecās sērijas.
Tikai priekš faniem. 4no 10. - es ar nepacietību gaidīju beigas, jo gribējās pabeigt iesākto, nevis tapēc, ka biju ieintriģēts.
Sērfijs
Feb 26 2006, 20:44
Hellsing OVA parāda lietu, kuru mūsdienu pasaulē sauc par mangu, ja izskatās, ka OVA ir ņemtas pirmās sērijas un pārtaisīts, tad tas ir tikai tāpēc, ka tā bija mangā un ne jau OVA ir nepareiza, skatoties no orģinālā storija aspekta, bet vecais seriāls, un tā kā autori vēlējās ovu taisīt perfekti pēc mangas, tad tika ieliktas arī nedaudz debīlās sejas izteiksmes, piemēram, tā, kur Viktorija pamostas un paskatās vai viņai krūtīs nav caurums.
Ramiel
Feb 26 2006, 21:01
man piemeram draculas un andersena balsis nepatika =| galiigi garaam... vaaciesi pat atrada labaakus ieskanjotaajus...
Kāds man varētu pateikt vienkāršiem vārdiem kas ir OVA?
Church
Feb 26 2006, 23:21
QUOTE(yoji @ Feb 26 2006, 21:54)
Kāds man varētu pateikt vienkāršiem vārdiem kas ir OVA?
abreviatuura no Original Video Animation. visbiezhaak:
- ir mazaaka formaata par daudzseeriju TV shoviem (on average 1-5 eps)
- biezhi kalpo par aizsaakumu vai kaadas side story sizhetliinijas atveershanu
- parasti tiek tikai reliizots uz dvd u.tml. unlike movies, kas biezhi tiek raadiiti arii uz lielaa ekraana.
- netiek airots pa TV
protams, visam ir iznjeemumi. eg. 110 epu OVA Legend of Galactic Heroes.
dazhviet redzeets nebuutiski savaadaak lietos - OAV.
QUOTE(Sephiroth @ Feb 26 2006, 19:44)
Hellsing OVA parāda lietu, kuru mūsdienu pasaulē sauc par mangu, ja izskatās, ka OVA ir ņemtas pirmās sērijas un pārtaisīts, tad tas ir tikai tāpēc, ka tā bija mangā un ne jau OVA ir nepareiza, skatoties no orģinālā storija aspekta, bet vecais seriāls, un tā kā autori vēlējās ovu taisīt perfekti pēc mangas, tad tika ieliktas arī nedaudz debīlās sejas izteiksmes, piemēram, tā, kur Viktorija pamostas un paskatās vai viņai krūtīs nav caurums.
Ja jau šī OVA ir daudz tuvāka mangai nekā Hellsing seriāls tad tā manga gan ir padebīla
C'mon, viņa ir daudz trulāka par to 13 epizožu seriālu, patiesībā Hellsings brēca pēc otrām 13 sērijām (uz ko es klusībā arī cerēju) nevis pēc turbotempos notiekoša rimeika.
paldies dievam neesmu vieniiga akas uzskata, ka hellinsg shitaa OVA ir dikti jau vaaja...
Tsk, no kura laika helling ir stulbo ghiimiishu izteiksmju anime? aaa...kaitinoshi...
Nu nez. Man ar te paprasijās uzrakstīt pāris rindiņas. Pirmāmkārtām, pēc grafikas. Pēc grafikas un zīmēšanas stila Hellsing OVA pārspēj 500 reizes parasto Hellsingu. Mūzika.....nu tā, zemākā līmenī. Metāls vairāk piederējās Hellsingam nekā kautkāda Klassika.
Stāsts. Nu stāsts bija sliktāk izklāstīts. Par piemēru ņemsim sākumu, kur Celas Victoria kļuva par vampīru. Man škiet labāks variants, kāds bija TV versijā. Tas ir tikai viens piemērs. Citās vietās savukārt OVA sižetiski likās labāks.
Vērtējums
TV: 7/10
OVA: 6,5/10
Sērfijs
Mar 6 2006, 16:59
Pārāk ātri vērtējam OVU, ņemot vērā to, ka tā bija tikai preview epizode un storijs vēl nemaz nav sācies, protams, es pieņemu, ka 1. epu jūs vēl neesat redzējuši.
ShinChan
Mar 6 2006, 17:46
QUOTE(Sephiroth @ Mar 6 2006, 15:59)
Pārāk ātri vērtējam OVU, ņemot vērā to, ka tā bija tikai preview epizode un storijs vēl nemaz nav sācies, protams, es pieņemu, ka 1. epu jūs vēl neesat redzējuši.
Manā gadījumā tavs pieņēmums ir nepareizs. Ja storijs arī turpinājumā ies uz priekšu tā pat kā 1jā OVĀ tad, laikam skatīšos tikai aiz pienākuma.
Neizprotu tavu iestāšanos par šo acīmredzamo pusfabrikātu.
Sērfijs
Mar 6 2006, 18:40
QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 16:46)
Manā gadījumā tavs pieņēmums ir nepareizs. Ja storijs arī turpinājumā ies uz priekšu tā pat kā 1jā OVĀ tad, laikam skatīšos tikai aiz pienākuma.
Neizprotu tavu iestāšanos par šo acīmredzamo pusfabrikātu.
Man šis pusfabrikāts patīk, neko dižu es no OVA`s negaidīju, un būtībā saņēmu gaidīto pat nedaudz labākā kvalitātē nekā es cerēju, bez tam, ko gan no riktīgas low budžet mangas, kurā pat lapas tiek iespiestas šķībi, var gadīt. Un šī īsā, nedaudz pārveidotā pirmo sēriju kompilācija bija pat patīkama, jo tika izņemti nenozīmīgie dialogi un atstāts action, burtiski gribās teikt, kas gan slikts gribēt, lai nākamajā Hellsing OVA`s sērijā zarnas šķīstu pa gaisu katrā 10. sekundē un dialogu būtu pēc iespējas mazāk.
QUOTE(Sephiroth @ Mar 6 2006, 17:40)
kas gan slikts gribēt, lai nākamajā Hellsing OVA`s sērijā zarnas šķīstu pa gaisu katrā 10. sekundē un dialogu būtu pēc iespējas mazāk.
Tiesa, ka tieši tas bija vajadzīgs Hellsingam pašā sākumā, bet te jau ir mēģinājums (diezgan vājš) saspiest pirmās 7 epas vienā.
Īsi sakot - vampīrgabala kvalitāte ir tieši proporcionāla uz ekrāna izlieto asiņu un ķesku daudzumam
Karo4e Naruto (un Narutardi) rullē! Yo!
QUOTE(Taka @ Mar 6 2006, 21:09)
Īsi sakot - vampīrgabala kvalitāte ir tieši proporcionāla uz ekrāna izlieto asiņu un ķesku daudzumam
Karo4e Naruto (un Narutardi) rullē! Yo!
aight. taapeec noskaties veelreiz Shingetsutan Tsukihime un Hitsuji no Uta. ;>
izlasot augstakmineto gandriz vai bail skatities Hellsing OVA..negribas vilties, bet no otras puses- gribas redzet ka jaunas serijas sekos mangai
Psycholog
Mar 9 2006, 18:06
Actionu var dabuut arii skatoties "action man" (lol) Bet nu manupraat no hellsinga ovaa ir izgriezts pilniigi viss taa sharms...'
Nezinu, nesaskatu nemazaako jeegu nedz shito ovu skatiities, nedz arii vispar taadu taisiit...
Labāk padomājiet ko jūs par Hellsing OVA teiktu ja NEBŪTU redzējuši TV.
QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 17:53)
To pašu. Tas
ir vājš darbs un viņa autentiskums mangai neko labu neliecina. It kā atbilstība melnbaltai bilžu grāmatai ar pāris teikumiem uz lapu liecinātu par augstu kvalitāti
Kā jau teicu augstāk - ja vampīrgabalā mucām līst asinis, tas nenozīmē ka uzreiz šis gabals ir kaut kas vērtīgs. Asinis var būt, bet ar jēgu, ja asinis lej tikai tāpēc, ka vienkārši nav nekā cita ar ko aizpildīt ekrānu... secinājumus izdari pats.
zenofex
Mar 9 2006, 19:48
Ar savu noliedzošo un nievājošo attieksmi jūs mani arvien vairāk ieintriģējat paskatīties vai tiešām viss ir tik slikti un arī man jāsāk vaimanāt. Jo TV versija bija visnotaļ ok. Blood, gore, dark, bet ok.
Psycholog
Mar 9 2006, 20:18
QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 17:53)
Tas, ka es esmu redzeejis hellsing TV tikai glaabj to ovu, jo es nedaudz labaak parzinu sizhetu un personazhus...nebutu redzejis TV, vispar droshi vien skraidiitu apkaart visus briidinaadams, lai vinji to ovu neskataas
Vai man vienīgajam OVA patika? Šķiet ka jā...
Man jau bija patīkami atkal-redzēt Alucardu un visus pārējos.
QUOTE(zenofex @ Mar 9 2006, 18:48)
Ar savu noliedzošo un nievājošo attieksmi jūs mani arvien vairāk ieintriģējat paskatīties vai tiešām viss ir tik slikti un arī man jāsāk vaimanāt. Jo TV versija bija visnotaļ ok. Blood, gore, dark, bet ok.
Cheap, CGI blood Zigi. TV seriāla rimeiks.
Ko es no tā vēlējos - sk. divus manus postus augstāk.
Tomēr ceru, ka viss vērsīsies uz labo pusi un sižets tiks "izplests".
13 sēriju TV seriālā jau viss gāja ļoti ātri un saraustīti, OVAā temps ir vismaz divkāršots. Sižets no tā nav ieguvis.
Un vēl - ja runa ietu par grāmatas ekranizāciju, es piekristu, jā ekranizācijas ne vienmēr ir neveiksmīgas, taču gadās arī ļoti labas. Bet ja runa iet par mangu - soore, neticu, ka manga var būt labāka par animi. Vai arī mani vienkārši mangas "neņem" jo es, goda vārds, nespēju redzēt lielu atšķirību un velku treknu vienādības zīmi starp Latvijā dabonamo Donalda Daka komiksu un mangu.
P.S. Nezinu, man aizvien vairāk sāk likties ka pateikt dajebko kritisku par jebkuru animi ir slikti per se. Flešbeki rulz, recapi arī, bezsižeta datortrafaretsviesti ir super... pat pēdējais s**ds ir ok, ja uz tā rakstīts "Made in Japan".
bladez
Mar 12 2006, 17:42
Heh. Pamanīju kļūdu. TV sērijās Viktorijai irocim nebija gandrīz nekāds recoils, bet OVA recoils (trieciens no izšaušanas) ir diezgan pamatīgs. NU bet tas tā. Nu bet Grafiskā ziņā man patika OVA. Ja vien OVA 1. epizode būtu normālā tempā, tākā TV, tad es 100% vairāk mīlētu OVA nekā TV.
man asinis sastinga kad es shito redzeju..
http://youtube.com/watch?v=qAW0VW15ECA
Ja tev no tādiem sīkumiem asinis sastings, tad vajag vairāk anime skatīties (iesaku Higurashi - pēc tam Hellsing liksies kā tāda bērnu multenīte).
P.S. Grūti noticēt, bet nevaru atrast tēmu par Hellsing OVA, lai gan esmu pārliecināts, ka te jau bija tāda.
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 7 2007, 17:36
nu man nevelk uz vardarbibu (lai cik tas butu parsteidzoshi) bet gan uz kko citu
hellsing lai an cik daudz reizhu parskatijies esmu un lai cik daudz ka cita esmu redzejis ir un paliek mans favorits...
un starp citu Higurashi man ne tuvu patika ka hellsings
vinja protams ir laba (nu vairak ka laba, nereala), taka nenjemat mani par kkadu apsesto
Zugaikotsu
Oct 8 2007, 12:52
Hellsing ir favorīts daudziem, kam nepatīk anime kopumā...
Nezinu kāpēc tā ir, bet fakts paliek fakts.
tas bija taka uzbrauciens?
ko es gribu teikt ir man patik lieli ierochi, varenas kaujas un visp fantastisks un neticams stasts. un ticu ka tas ir manas svetas tiesibas. ja tu doma ka tapec vispar necieenu citas anime vai vienk nezinu lai ta butu, esmu gatavs to upuret.
Pēc tavas definīcijas, tev vienkārši jāmīl Gundam SEED - tur veslu armiju var apvākt ar vienu Gundam. Muahahahahaahhaa (jā, es šodien esmu trollis).
P.S. Nestreso - tev vēl neviens neuzbrauca (vismaz neievēroju).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.