Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Viena mana laba bilde
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Afix
IPB Image
nu tada niekoshanas... ko jus domajat?
zeloco
nesaprotu, kaa jums pietiek pacietiibas izmantot to pen tool liinijaam %_%

Viss it kaa labi, bet taalaak par "labi" manaa skatiijumaa neaiziet.. :/
General proporcijas it kaa ok (tik galiigi k-kas nogaajis greizi kakla/plecu rajonaa), bet k-kas pietruukst...
Bliki (spiidums) uz matiem uzlikti pavirshi... vareeji tos uzlikt arii uz automaatiem - buutu daudz efektiivaak un neizskatiitos, ka tie ir ziimeeti MS Paint biggrin.gif Augshaa esi meegjinaajis k-ko eenot, bet kaajaam vispaar eenojuma nav :/

Gribeetos, lai tu panjem shito lineart (pamaini tik to kaklu/plecus) un izkraasotu no jauna... Izklausaas, ka esi tevi baigi nolieku, bet es vnk domaaju, ka tu vari daudz labaak...
Njem par labu smile.gif
undux
Man arī sākumā izskatījās pēc ms paint
Afix
tas ari IR PAINTS... man vnk programmatura nav uz mirkli, es vienmer esmu pavirsh uz enoshanu, necieshu. brrr, ja kadam ie labs progs ludzu man skype niks sahalins.vazelins

protams kavaru labak esmu tikai slinks un nepatik man ar datoru stradat, pie tam vel nav planshete, bet paldies par padomu.
Mishelin
JA shitas ir paintaa tad es esmu suukaataajs blink.gif
Afix
nu labi visu shadingu taisiju photshopa bet pati bildeir painta...
undux
visu shadingu taisiju photshopa

tev jau tur nekāda shadinga nav! nu labi tikai uz krekla... Nu ja shado tad uz pilnu klapi!
Afix
mhhh tad sanak ka esmu tikai painta stradajis,
es tak teicu ka shedings man nepadodas,viena lieta kas man bus kartigi jaiemacas,
starp citu nezinat nevienu tutorialu par sheidingu?
Mishelin
HA tach pilna di--a ar tiem tutorialiem internetaa, uzprasi googles tantei smile.gif
Afix
ehmmm google tante izmet daudz ko noderigu ko jau esmu paris desmit reizhu izlasijis, vienigais tuvu sheidingam bija devianart'a. par progiemko jus man neplanshetes lietotajam ieteiktu?
nikitaa
Es iesaku mācieties no tiem pašiem tutorialiem kas ir taisīti ar planšetēm. Centies ar peli panākt līdzīgu effektu planšetei. Tas ,protams, ir laikietilpīgs process, prasa pacietību, itīpaši krāsojot ,piemēram, tādas lietas kā matus , bet tomēr var panākt līdzīgu efektu. Pati mācījos krāsot ar peli no tutorialiem kas domāti planšetēm. Es pat neņēmu vērā kam tie domāti - planšetei vai pelei.
Kas attiecinats uz darbu, šaubos ka linearts ir taisīts MS paintā, tik tīru lainu man šķiet tur nevar iegūt, bet kas zina, mošk tomēr... Kad tiksi pie photoshop ēnošanai paņem palīgā smudge tool - papludinā ēnas un tad jau būs labāk. Ja patiešām esi krāsojis šo paintā, tad visu cieņu.. huh.gif
Afix
taka augshup rakstitais apstiprina ka sheidings nav nekads labas, varu piebilst ka tikai uztaisiju kadas 3 kartas viegla blur no photoshopa, man nav proga ar kuram varetu normali taisit norm locitas linijas iznjemot paint'u
zeloco
tev pārāk gludas lineart līnijas, lai tas būtu Paint, vai arī tagad ir kāda jaunāka Paint versija? O.o
Ja nepatīk īsti ēnot, ēno līdzīgi kā animēs (un dieva dēļ neizmanto blur sleep.gif"), tikai iemācies atrast pareizās vietas..., lai nav ka apvikts tikai tukšāks ap malām... :/

Vai arī vari tikai zīmēt līnijas un krāsošanu nodot citu rokās, tam esmu izveidojusi pat savu topiku šeit
Afix
hmm man itka vel ir saglabata melnbalta versija,labi redzesim varbut kkas iznaks

ja tas ir jaunais paints...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.