Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LOVELY COMPLEX
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
inWA
IPB Image

Categories: Comedy, Daily Life, High School, Romance, School, Shoujo
Episodes: 24

Pirms trīs nedēļām sāku skatīties, tad vel bija iznākušas 18(+/-) sērijas.
Sākumā pirmās 1-5 sērijas šķita ļoti padumjas un bērnišķīgas, bet
par spīti visam tomer turpināju skatīties, cerēdams ka šis
anime mani tomēr piesaistīs ar kautko orģinālu, vai nu komēdijas ziņā,
vai arī kā romantikas(laigan no 1-10 sērijai ar romantiku bija diezgan švaki),
bet izsmieties kārtīgi varēju, un tas bija labi ;D.. tad nu no 10-20(+/-)
sākās arī bikīt romantika un "scorings".. laigan anime kopumā liekas bikīt
padumja, bet tomēr diezgan aizraujoša, un ar pārsteigumiem bagāta biggrin.gif

Anyway.. Tie kas ir redzējuši - Kādas ir jūsu domas par šo anime? wink.gif
Roze
Nu drusku jau nodrāzta tēma.. un brīžiem tracinošas līdzības ar jau redzētiem gabaliem..

Kaut ko analogu (personāžu savienojumu) var redzēt - His and Her Circumstances (Kareshi Kanojo no Jijō), Love Hina, Bokura ga Ita utt..

Bet nu tā savam žanram ir ok.
Kaede
no tevis nosauktajām anime, roze, neesmu tikai Love Hina redzējusi. Tā kā pati skatos šo te anime, tad man liekas, ka tikai pats pamats ir palicis vienāds un uz tā ir uzbūvēta tīri interesanta miesa. Vismaz man tīri neko šitā anime liekas, ir vietas, kur var no sirds pasmieties ir tādas, kur var nopūsties un pasmaidīt tā mīļi. Priekš komēdijas ļoti jauka, priekš romances arī. Bet nu nav jau labākais, kuru esmu redzējusi, Romance žanrā man vēl ilgi nekas nespēs Bokura ga ita pārspēt tomēr. happy.gif
+Chibi+
Nezinu par animi, kaut arii nolaadeejusi esmu un ieveerteet taisos, bet manga bija kjuutiiga. No ivs shojo daudzuma, kas man darbaa veljas paari, shitais vismaz ljaava pasmieties, heheh. Taa kaa mangai iztulkoti tikai bish bish volume, kaadi 6i laikam, tad, skatoties animi, ceru uz iepaziishanos ar turpinaajumu.
fuzz
Superīgs gabals. Zīmēšanas stils (nu un pats scenārijs mazlietiņ) atgādina te jau minēto Bokura Ga Ita, tikai atšķirībā no tā, šis ir daudz jautrāks un tā teikt vieglāks.

Esmu redzējis visas līdz šim iznākušās epas un ar pārliecību dodu šim gabalam 9/10 biggrin.gif
kaarleens
nez kapeec filma kau kaa vairaak pakjeera kaa anime seriaals, a varbuut man vienkaarshi pieriebis romance comedy zhanrs, protams i klishejas no augstaak nosauktajaam rozes animeem.
Hikaru
Pirmās ~10 sērijas likās interesantas, bet pēc tam kaut kā sāka garlaikot, kad visi visu uzzināja, bet nekas nenotika vairāku sēriju garumā. Kaut noskatījos tikai līdz kaut kur 13. sērijai... Būs jānoskatās līdz galam, bet pagidām man ir neliela pauze no animēm.
+Chibi+
°Nu, ap kaadu 13o seeriju saakas taa dalja, ko es nebiju lasiijusi mangaa, taadeelj, atziishu, skatiijos ar intresi. Varbuut tam par vianu bija tas, ka sveetdienaa negirbas neko paaraak smagu un ir veelme atpuutinaat smadzenes ar vieglaaka materiaala paliidziibu. For such purpose - perfect.
inWA
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 17 2007, 21:45) *

°Nu, ap kaadu 13o seeriju saakas taa dalja, ko es nebiju lasiijusi mangaa, taadeelj, atziishu, skatiijos ar intresi. Varbuut tam par vianu bija tas, ka sveetdienaa negirbas neko paaraak smagu un ir veelme atpuutinaat smadzenes ar vieglaaka materiaala paliidziibu. For such purpose - perfect.

Thats What Im Talking About biggrin.gif
Masha
esmu redzejusi ap 16 epam un man patik- tiesam var pasmieties, kaut ari ta gaidisana uz kaut ko biski romantiskaku bija par ilgu. vajadzes atsakt skatities smile.gif
Hikaru
Noskatījos šo līdz galam. Otrā seriāla puse patika vairāk. Vairāk romance un noturēja labu, traku komēdiju līdz galam. Kopumā man patika šī anime.
Rika
How come I'm always the last who knows? blink.gif
Anyway,es noskatījos visu...ZE BEST!Nopietni,man ļoti patika,pareizāk,patīk.Lai gan esmu noskatījusies visu,man gribas vēl,tāpēc sāku lasīt mangu.Žēl,ka viss vēl nav scanlated...so depressing...Kā man patīk Koizumi sejas izteiksmes LOL
Es ilgi biju šķībi noskatījusies uz Love Com,bet tad saņēmos un noskatījos.Nenožēloju ne vienu no tām deviņām vai cik tur stundām,kuras non-stopā nosēdēju pie datora.Damn,I'm a geek.
Neskatoties uz to,ka noskatījos anime,es vienalga ar lielu prieku,entuziasmu lasu mangu,vismaz lasīju,bet,you know,tagad būs pacietīgi jāgaida līdz iztulkos.
Santeroel
Filma man tā ne īpaši, bet anime un manga... grūti atrauties.
Vienīgais mīnuss animei gan bija tas, ka priekšpēdējā sērijā parādījās jauns čars, kurš kļuva very important.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.