Help - Search - Members - Calendar
Full Version: anime apraksts
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
dainismat
Sveiki! Man ir neliels lūgums ... Es te taisu Zinātniski pētniecisko darbu par anime, bet nezinu, ko tieši savā darbā iekļaut. Piemēram, iekļaušu tekstu par pašu anime teoriju un dažiem darbiem ... Iesakiet ko vēl var pievienot ...
Arigato
Noriass Gato
Salīdzinājums ar pārējo animāciju, uzsverot, ar ko anime atšķiras no pārējiem 'zīmētiem muļķikiem'.

Pieminēt anime vēsturi, dažādos žanrus.
dainismat
Runājot par žanriem tā būtu tiesa, bet dažus žanrus tiešām grūti aprakstīt, piemēram, slice of life. Es zinu, ka šis žanrs ir balstīts uz patiesiem notikumiem vai tamlīdzīgi, k'arī es prasīju citā vietā, bet tā skaidri man nevarēja atbildēt, kas īsti ir slice of life ...
Church
nevis uz patiesiem notikumiem, bet vienkaarshi ieskats kaada varonja parastaa dziivee. visbiezhaak ar bez paarspiileejumiem uz uber-juutaam / sci-fi / fantasy tematiku. vienkaarshu cilveeku vienkaarshi dziive.
GM
Iesakiet ko vēl var pievienot ...

Kā būtu ar citu ZPD tēmu? Pirms tam gan, tiesa, nāksies nolaist pa reni idiotisko veco. Decisions, decisions.
bubu
Kā var veidot kādu pētniecisko darbu, nezinot, ko pētīt un iekļaut tajā?
Niks
Mhm, pievienojos GM un bubu, turklāt tu tiešām vēlies par to taisīt ZPD - tevi visticamāk neņems par pilnu, kad mēģināsi to darbu aizstāvēt?
dainismat
Es jau netaisos kaut kādu sīku referātu taisīt. Es neņemšu info tikai no neta, bet meklēšu citus avotus, intervēšu draugus, kuri arī ir anime fani utt. Īsāk sakot taisīšu darbu, kurā pamatā būs iekļauti zinātniski fakti, diagrammas, salīdzinājumi un līdzīgas lietas ...
P.S. Es zinu, ka mani ņems par pilnu, jo pats esmu dzirdējis citus ZPD, kas ir par visai stulbām tēmām ...
Niks
/me rēc. "...zinātniski fakti..." OMGRE && ROFLMAOCOPTER && etc
Dienas joks, cilvēki! Tas nav nekāds ZPD! Gribi taisīt ZPD, kas saistīts ar anime? Lūdzu, te tev būs otaku.lv un tā kontingents - datoriķi, nolaiferi, mataiņi, kretīni, alkoholiķi, ārzemnieki, nepilngadīgas lolitas, geji un pedofīli, un vienkārši frīki, turklāt ļoti daudziem jau sen pāri 18. Lūk, par to var uztaisīt kārtīgu ZPD sociālajās zinībās.
dainismat
Nu jā Niks, tavs komentārs izsit no sliedēm ...
Bet vienalga es jau izlēmu rakstīt, pie tam man jāsaraksta 20 lpp. par anime (standarts). Stulbi tas, ka visa pieejamā info ir japāņu vai angļu valodā. Piemēram, palīdziet iztulkot: live-action, kurš tiek lietots kā filmas žanrs, ja es tulkotu, tad sanāktu dzīvā darbība.
P.S. Varbūt darbā pievienošu nodaļu tieši anime skatītāju kontigentam...
Niks
Nožēlojami, kā saka, ko nevar celt, to nevar nest - ja nespēj pats neko uzrakstīt un gribi tikai tulkot (un vēl ne pats), tad neceri, ka mēs tev palīdzēsim.
dainismat
Tu mani nesaprati. Es netaisos tikai tulkot un pārrakstīt kaut kādus gatavus darbus. Es rakstu pats savus tekstus, kā arī es jau izveidoju aptauju, kuru izsūtu draugiem, lai atbild.
P.S. Par palīdzēšanu es tikai prasīju un nevis uzspiedu. Ja negribat palīdzēt, tad nevajag, pats pa savam tulkošu un rakstīšu ...
kika-chan
Nu nez... Man neliekas ka par Anime var kaut ko ZINĀTNISKI pētīt....
edg
Mēģināšana pierunāt tevi izvlēties zinātniskai pētniecībai piemērotāku tēmu ir mēģinājums tev palīdzēt.
Un, jā, šķiet tev vārds "pētniecisks" nav īsti skaidrs. Lai rakstītu ZPD, ir jāizvēlas, ko tu gribi pētīt. Tēmas nosaukuma izvēle nav gluži pietiekami. Tev jāsaprot, ko īsti tu gribi noskaidrot/izpētīt. Tas ir tieši tas, ko tev jau teica citi, bet tiešāk.
zenofex
Ko jūs skalojat smadzenes nabagam? Pētīt var jebko, pat suņu ekskrementus, un arī japāņu animāciju var pētīt. Vispār kaut kā dīvaini ir dzirdēt, ka otaku forumā cilvēki atrunā kādu no iedziļināšanās anime pasaulē...
kika-chan
Nu vismaz ar suņu ekskrementiem būtu vieglāk... tur ķīmisko sastāvu var mēģināt noteikt... Bet anime pētot sanāktu pētīt tik vien kā vēsturi, māksliniekus un atšķirības žanros...
dainismat
Es saprotu, ka rakstīt darbu par anime ir nedaudz dīvaini, bet tieši tur ir tas jaukums, ka vēl nezinu nevienu, kas to būtu darījis. Ja man tomēr izdosies uzrakstīt kārtīgu darbu, tad man liekas, ka es būšu pat pirmais, kas to būtu darījis.
P.S. Iemesls, kāpēc es gribu par šo tēmu rakstīt, jo anime pagaidām mani stipri ietekmē.
bubu
Tas nav dīvaini (rakstīt darbu par anime). Dīvaini ir gribēt rakstīt ZPD, bet nezināt, ko tu gribi rakstīt/pētīt, ja jau tas ir ZPD.
Noriass Gato
Vispārīgi es zinu vismaz divus ZPD par anime, tiesa, tos rakstīja biedri no Kurbeles... Gan jau ka ir vēl vairāk arī bijuši, galu galā anime mums tagad parādās TV visai regulāri, pat ja arī ne visa ir tā augstākā labuma...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.