Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaut kas arī no manis...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Minagi
Saliku darbus pēc to tapšanas secībām.... no vecākajiem līdz jaunākajiem.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

ceru, sanācis sakarīgi unsure.gif
slim
Nice! smile.gif Man patīk. Smukas meitenes.
Tikai pietrūkst fonu, un ēnojumu (tāpat ka man). Un vēl man nepatīk kā tu zīmē pirkstus. Bet visādi citādi super!
Gaidīšu tavus citus darbus.
Minagi
Tie pirksti man sagādā masu problēmu, esmu jau mazliet pat padevusies ph34r.gif
bet lai nu kā, esmu gatava dzirdēt vairāk kritikas cool.gif
Klokjvaarpsta
Maz kas un vienkaarshi uzziimeets taapeec gruuti kritizeet. Es pievienojos pirkstu probleemas ieveerotaajiem un jaasaka nesaprotu arii engjelja kaaju savdabiigo novietojumu. Toties apsveicami, ka tev ir kraasoti darbi, daudzi (tai skaitaa es) ilgi nesanjemas saakt kraasot, jo bail ziimeejumu samaitaat. Normaali ziimeejumi, treneejies, ziimee veel un dabuusi vairaak kritikas, jo palielinaasies tavas publikas loks
kakene
1.Krāsotajos darbos ir nelielas nesaprašanās ar ēnam 2. mati parasti ir daudzkrasaini (nu vairaki toni) un zīmējumos bišku atgādaina lāstekas 3. 2. darba tāds dīvains labais gurns!!
Bet kopumā ĻOTI ĻOTI labi!! happy.gif
kahi
njā, dīvaini, izskatās - it kā viņai uz tueleti savajadzējies...bet krāsainie zīmējumi ir tie labākie.
Shatako
Nezinu, bet šķiet, ka tie darbi ir kkur redzēti! Viens darbs izskatās pēc Ayumi darba, bet viens cits izskātās kā no mangas grāmatas iarauts! Nezinu vai tā ir, bet ja tā nav tad atvaino! :3
Minagi
Vispār tie ir tīri mani darbi, nav izcili, bet nu... Tās mangas grāmatas ar man nav blink.gif tapēc- BIG HUH!!??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.