Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pirmais solis anime zīmēšanā..
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
AustrolopIThecuS
Aij.. Šis ir mans pirmais anime tipa zīmējums, daudz nedusmojiet, jo cilvēkus vēl nemāku zīmēt.. cool.gif
IPB Image
Mimi
Nu tā ja diezgan interesanti izskatās krāsojums. Taču no pirmā acu skatiena nevarēja saprast, kas ir kas. Un no otrā skatiena varēja saprast, ka nemaz daudz tur nekas nebija izstrādāts. Liekas, ka uz matiem pielietoji diezgan daudz Smudge toola.
Ko varu teikt - pasper vēl kādus 5-7 soļus anime zīmēšanā, un tad iemet darbus šeit. Tad paskatīsies. x]
anti
ROFL, puikiņ, labs joks.
Alexa De Šarlote
Man nav vāru tur jau tā pat nav ko teikt....
Arts
Too much effects...
Un kļūdains ir gandrīz viss....acis,mati,galva,ķermenis.
Ayumi
Gandrīz viss? es teiktu ka viss tur ir kļūdains.:DDDD
Asuka
ok, man vienkārši patīk piesieties pie sīkumiem un komentēt visu. tas nav anime stils. tas kaut kāds kiš miš ar photoshop. sāksim ar sejas formu. tā ir.. kantaina un šķība. tev taču nav kantaina un šķiba seja. tad seko acis - tām ir trijstūru forma. tādas jau nu gan nav acis. deguns ir pārāk pagriezts. šāds tas varētu būt tikai vienā gadījumā - ja tas būtu salauzts un arī tad tas būtu pārspīlēti. lūpas uzzīmētas nerūpīgi un pārāk pikseļaini. ņemot vērā to, ka tu zīmēji ar photoshop, tad lūpas varēji uztaisīt ar vairāk plūstošām un noapaļotām līnijām. proporciju šim darbam nav un krāsu salikums ir bērnišķīgi klaunīgs. t.i. pārāk savārstīts. apģērba dizains arī ir manāmi dīvains. rokas ir stipri par tievu, tām nav noteiktas formas un tās nav vienādas. fons ir neorģināls un prasts. pati p-shop neizmantoju, bet man tāpat jau ir skaidrs, ka tas ir pirmais, ko tur var atrast.
es ticu, ka tev bija slinkums šo visu lasīt, un daļa no tā tevi vispār neieinteresēja, bet sekojošo tekstu gan izlasi. ņemot vērā to, ka esi iesācējs/a tev nevajadzētu sākt uzreiz ar progām. jāsāk ar baltu papīra lapu un zīmulīti. manā skatījumā progas ir priekš darbu apstrādes, nevis to zīmēšanas. jā, zīmēt uz progām jau arī nav aizliegts, bet to ir iesakāms darīt, tikai tad, kad var dabūt gatavu kaut ko normālu uz papīra. pamācies proporcijas, kādas krāsas un to gammas izmantot noteiktā gadījumā un vietā, uzklausi citu padomus un turpini trennēties.
EDIT: kā jau teicu progas neizmantoju un nevajag sākt strīdu, ja tas arī nebija photoshops.
Erik4xp
OMFG... ar to viss ir izteikts...
No darba nāk starojums, kas saka: "Tika pavadīts daudz laika"
Bet tomēr OMFG...
Arts
Bet zibeņi ir baigi smuki,tiesa gan tur ir daudz vietas OMFG,OMFG,OMFG,OMFG!!! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.