QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 12:13)
nu tālāk.. nu te gan es Artam nepiekrītu. asinis var būt arī šādā tonī (nu vismaz vienubrīd es sev tādas atklāju) ou yeah, džekam kakls nedaudz par garu, ne. man prieks, ka tu esi pieskaitāms pie tiem zīmētājiem, kuri zīmē rokas pareizā garumā. mati, kā Ichigo, no BLEACH. xD vēl varu pteikt, ka puisim abas kājas (tieši pēdas) ir kreisās. to derētu palabot, jebkurā gadījumā. mani neliek mierā viena nianse - kādēl, tas zobens, kurš ir iedūries kriesajā kājā nav izdūries cauri, tāpat, kā pārējie. krekla krāsojums ir paviršs, un ēnojums pārāk svītrots. un es nevaru saprast, kādēļ pie dillēm ēnas ir roku augšpusē. tas taču ir nereāli. labs ir.. tālāk. meitene - nekrāsotais variants. galva ir par lielu salīdzinot ar ķermeni. krūtis ir par apaļu, tāpat, kā pleci, un plaukstas ir stipri par mazu. ceļi par zemu un pēdas ar tādas jocīgas. un aizvētā acs ir par augstu. tai bija jābūt uzzīmētai tajā pašā līmēnī, kurā ir atvērtās acs apakša. kārtējo reizi mati ir tādi, nekādi. vienvārdsakot kantaini. krāsotais variants. man nevisai piesaista krāsu salikums. meitenei ir skaista acu krāsa. bet tu ēnas liec pilnīgi sķērsām. nu kā viņas var būt kāju ārpusē, ja ceļi ir ieliekti uz iekšu. šī kļūda tev ir pie apakšstilbiem, bet augšstilbiem viss itkā ir ok. kā šāds salikums var būt uz vienām kājām - augšstilbi tā un apakšstilbi šitā.
Diemžēl es neskatījos BLEACH
. Zobens kurš ir iedūries kreisajā kājā nav izduries speciāli, jo idēja bija ka viņš ir trāpījis kaulā bet nepargrieza, vai neparlauza to. Jā, ar ēnām man ir lilelas, ne, milzīgas problēmas. Es visu mūžu zīmēju bildes bez iebkādam ēnam, tāpēc tagad es nevaru pareizi attēlot ēnojumu, jo vienkarši nesaprotu kur tai vajag būt, bet kur nē. Kā teica Mimi - man vajag pietrenēties pie ēnojuma un dzīvīguma. Njā, darbs izkraasots pavirši, nākamreiz centīšos izdarīt labāk.
Par meiteni: Asuka es tev solīju skicīti. Tātad:
Nu, krūtis pastāv dažādas. Ar matiem man arī ir problēmas, vispirms nevaru izdomāt kā uzzīmēt, pēc tam nevaru uzzīmēt ko izdomāju
. Un ko nozīme kantaini? Krāsotajā varianta krāsu salikums tiešām ir slikts. Varbūt šīs ir labāks
:
Bet to ko tu uzskati par ēnam nav ēnas. Vienkarši es slikti zināju visus fotošopa funkcijas, un nezināju kā pareizi lietot brush.
P.S. Zīmējums "Kate" nekā netšķiras no "kawaii" tikai ar matu krāsu... jo ir izdarīts tajā pašā dienā
.
QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 12:13)
next one - teh pūķis. uo tur ir divi. robots, kā robots. jauno tehnoloģiju nav, nav vadu, nekādu pogu, ā, nē viena ir. šis robots izskatās diezgan.. aizvēsturisks. darbs izskatītos labāk, ja tajā būtu vairāk sīku detaļu, kā tie sīkie vadiņi, pogas. vēl derētu šāda, tāda veida ieroči un viss normāls mūsdienu aprīkojums. patīesību sakot, pat manai videokamerai ir labāks. nu tas otrais pūķis blakus ir vēl sanatnīgāks, kā pirmais. bet tomēr izskatās draudīgāks. yēy un tam vismaz ir antēna. tas jau sāk liecināt, par jaunākām tehnoloģijām. nu pārzīmētais variants ir tāds pats, kā pirmais. that`s all.
QUOTE(Mimi @ Aug 18 2007, 13:07)
atgādina Cowkiller stilu. >-<
Es paskatījos Cowkillera zīmējumus, un man liekas, ka mums ir dažādi stili robotu zīmēšanā. Jo viņš zīmē daudz dažādu sīku detaļu, vēl viņa robotiem var redzēt dažus vadiņus. Bet man vairāk patīk kad vadu nav, mans viedoklis - ja kara robotiem visi vadi būtu redzami, tad nebūtu nekāda grūtuma viņu "iznest", viens labs trāpiens un robots izslēgtos.
QUOTE(Tenma @ Aug 18 2007, 13:21)
edit: taa, manis piedaavaataa kjermenja novietojuma puspabeigtaa versija (zinu, ka eenoshana man nevedas iipashi labaak, bet centos piedomaat pie anatomijas)
Kā es jau teicu tavā topikā (
http://otaku.lv/index.php?showtopic=4039&st=75) : "man patīk, tu izlaboji visas kļūdas kuras bija man, tev tas labi paveicās. Sēja, manuprāt, vispār ir superīga. Bet tomēr tev ir savas kļūdiņas. Utt." Visas kļūdiņas mēs tik un tā jau esam pārskatijuši, un es neatkārtošos.
Man patīk.