Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vieta jūsu reklāmai!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
slim
Tas ir mans pirmais darbiņš. Tātad neesiet ļoti stingri biggrin.gif
Arts
Sāksim,ka ir Wonna play.
Iesākumam ir normāli,bikses labas,brilles arī.
Labajai rokai ir kroplīgs izliekums,kas varētu būt elkonis,un tā ir garāka par otru roku.
Viduklis ir nedaudz par tievu,kakla līnijas vajag noapaļot.
Ēnojums laps....

Ieteikums:
Zīmē un lasi tutorials,daudz zīmē. wink.gif
slim
Ne "wonna play", bet "wanna play". Tomēr tik un tā kļūda laugh.gif .
Vispār zimējums bija uzzimēts pa kādam 20 minūtēm biggrin.gif . Un tā ir vairāk skicīte ^^. Un redzi kā sanāca, ideja bija ka kreisa roka ir mazliet salocīta, bet kad zimējums bija noskanēts rokas lokuma vairs nevarēja saredzēt... sad.gif Bet viduklis bija izdarīts nedaudz par tievu speciāli. Nezinu kāpēc, bet man tā patīk labāk smile.gif . Bet tev taisnība - tas ir kļūdas. Nākamreiz centīšos izdarīt labāk wink.gif .
slim
Vēl viena skicīte no manis... Tomēr šito te es zimēju ilgāk...
slim
"At last!, my greatest work is completed!" - © Dexter - Boy Genius.
Ne, tiešām - mans labākais darbs smile.gif . Uzzīmēts ar roku, krāsots fotošopā.
Arts
Asinis...asinīm vajag būs tumšām,it kā jau labāk,izteiktāku krūšu līniju vajag,un vietās ēnojums ir kur nevajag,bet kur vajag-nav.
Vai gadījumā nebija Till death parts us?

Forums nav pamiris?Izskatās ka visi to būtu izlasījuši......
slim
Ar tām ēnam, kur tavuprāt viņas ir vajadzīgas un kur nē? Es labprāt pieņemšu tavus padomus.

P.S. "Till Death Do Us Part" - tas ir "Cypress Hill" albums...
slim
Asinis... Asinis ir uzzimētas ar zīmuli, bet zīmulis ir pārāk spilgts. Oriģinālā asinis ir vēl spilgtākās... Ko tad es varu izdarīt?
Mimi
Kā atbildi uz tavu dojo spēles topika uzdotajo jautājumu atbildu: īpašas kļūdas neredzeu, itkā pamati tev sanāk labi. Varētu nedraudz pietrenēties pie ēnojuma, dzīvīguma. ;]
slim
Centīšos nākošos zīmējumus labāk izdarīt smile.gif .

Nu tad šeit vēl dažas skicītes:
Šīs bija uzzimētas kaut kur 5 gadus atpakaļ...

Cowkiller
ziimeejumi izskataas pabeikti, bet man prasaas veel foni, piemeeram, tai meitenei piestaaveetu pludmale foonaa. piestraadaa pie detaljaam sejaam lai taas neizskataas tik vienkaarshas, matiem kuri pagaidaam izskataas kaa no gjipsha izlieti nu nez vari arii nenjemt veeraa manis teikto, jo taas ir tikai manas domas...
Asuka
so.. pirmais darbs visā topikā. actualy Arts jau visu pateica. es varu tikai piebilst, ka man patīk, kā ir uzzīmētas bikses, bet botas, gan tādas leimīgas. un katanas ir labas jūsu veselībai. xD nu tālāk.. nu te gan es Artam nepiekrītu. asinis var būt arī šādā tonī (nu vismaz vienubrīd es sev tādas atklāju) ou yeah, džekam kakls nedaudz par garu, ne. man prieks, ka tu esi pieskaitāms pie tiem zīmētājiem, kuri zīmē rokas pareizā garumā. mati, kā Ichigo, no BLEACH. xD vēl varu pteikt, ka puisim abas kājas (tieši pēdas) ir kreisās. to derētu palabot, jebkurā gadījumā. mani neliek mierā viena nianse - kādēl, tas zobens, kurš ir iedūries kriesajā kājā nav izdūries cauri, tāpat, kā pārējie. krekla krāsojums ir paviršs, un ēnojums pārāk svītrots. un es nevaru saprast, kādēļ pie dillēm ēnas ir roku augšpusē. tas taču ir nereāli. labs ir.. tālāk. meitene - nekrāsotais variants. galva ir par lielu salīdzinot ar ķermeni. krūtis ir par apaļu, tāpat, kā pleci, un plaukstas ir stipri par mazu. ceļi par zemu un pēdas ar tādas jocīgas. un aizvētā acs ir par augstu. tai bija jābūt uzzīmētai tajā pašā līmēnī, kurā ir atvērtās acs apakša. kārtējo reizi mati ir tādi, nekādi. vienvārdsakot kantaini. krāsotais variants. man nevisai piesaista krāsu salikums. meitenei ir skaista acu krāsa. bet tu ēnas liec pilnīgi sķērsām. nu kā viņas var būt kāju ārpusē, ja ceļi ir ieliekti uz iekšu. šī kļūda tev ir pie apakšstilbiem, bet augšstilbiem viss itkā ir ok. kā šāds salikums var būt uz vienām kājām - augšstilbi tā un apakšstilbi šitā. next one - teh pūķis. uo tur ir divi. robots, kā robots. jauno tehnoloģiju nav, nav vadu, nekādu pogu, ā, nē viena ir. šis robots izskatās diezgan.. aizvēsturisks. darbs izskatītos labāk, ja tajā būtu vairāk sīku detaļu, kā tie sīkie vadiņi, pogas. vēl derētu šāda, tāda veida ieroči un viss normāls mūsdienu aprīkojums. patīesību sakot, pat manai videokamerai ir labāks. nu tas otrais pūķis blakus ir vēl sanatnīgāks, kā pirmais. bet tomēr izskatās draudīgāks. yēy un tam vismaz ir antēna. tas jau sāk liecināt, par jaunākām tehnoloģijām. nu pārzīmētais variants ir tāds pats, kā pirmais. that`s all.
kopsavilkums - tev vēl ir daudz jāmācās, tas ir pašsaprotami. es varu uzskaitīt - jāmācās likt ēnas, atspīdumus, jāmācās proporcijas un krāsošana. fuf.. un man ir arī atbilde uz tavu jautājumu - kāpēc neviens manā galerijā neko neraksta? pavisam vienkārši. vairākumam cilvēku ir slinkums vērt vaļā attach failus. tas ir lieks darbs. ja tu postotu savus darbus uz reiz, bez attach, tad būtu arī vairāk komenti. got it? ā, un vēl pamācies angļu valodu. vēlu vieksmi!~
slim
Ar to meiteni, vēlāk es izdarīšu nelielu skicīti, lai paskaidrot kāda man bija ideja, un ja tev nebūs grūti tad uzraksti - ka varēja to labāk uzzimēt...
Par pūķiem, tie nav izdomāti, tie ir nozīmēti no grāmatas "Berserkers" smile.gif . (Un tas zīmējums uz kura ir uzrakstīts "Berserkers" ir vecāks par pirmo.) Un tu teici ka tas ir robots ka robots, jaunu tehnoloģiju nav. Smieklīga situācija, jo grāmatas idēja bija ka šie roboti ir izgudroti kaut kur ap 3 gadtūkstoti laugh.gif .

Vēl divi roboti. Ši tie ir mazliet jaunāki, bet tikai mazliet...

Cyborg
IPB Image

Mech
IPB Image
Mimi
atgādina Cowkiller stilu. >-<
Tenma
QUOTE(slim @ Aug 17 2007, 12:28) *

Cyborg
IPB Image

izskataas nestabils unsure.gif man liekas, ka kristu uz atpakalj

savukārt par sacaurumoto puisi: ideja laba, ķermenis lielos vilcienos labi izstrādāts, bet sīkāku kļūdu tik daudz, ka izprovocēja manī vēlmi uzzīmēt savu variāciju par tēmu (tiesa gan, anime stilā nesanāk, bet varbūt kādreiz iemetīšu). Tātad: tā kā pēc nāves muskuļi mēdz atslābt, galva karaatos tiešām uz leju, nevis pushorizontāli, kreisās kājas apakšstilbs ir par īsu, kreklam dūriena vietā jābūt klāt pie muguras, vai vismaz jābūt redzamam ielociijumam caurspīdīgajā audumā + kāpēc pa šo kātu asinis uz leju netek? Tur vajadzētu būt vislielākajai peļķei; krūškurvja un kakla forma veidotas anatomiski nepareizi

edit: taa, manis piedaavaataa kjermenja novietojuma puspabeigtaa versija (zinu, ka eenoshana man nevedas iipashi labaak, bet centos piedomaat pie anatomijas)

IPB Image
slim
QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 12:13) *

nu tālāk.. nu te gan es Artam nepiekrītu. asinis var būt arī šādā tonī (nu vismaz vienubrīd es sev tādas atklāju) ou yeah, džekam kakls nedaudz par garu, ne. man prieks, ka tu esi pieskaitāms pie tiem zīmētājiem, kuri zīmē rokas pareizā garumā. mati, kā Ichigo, no BLEACH. xD vēl varu pteikt, ka puisim abas kājas (tieši pēdas) ir kreisās. to derētu palabot, jebkurā gadījumā. mani neliek mierā viena nianse - kādēl, tas zobens, kurš ir iedūries kriesajā kājā nav izdūries cauri, tāpat, kā pārējie. krekla krāsojums ir paviršs, un ēnojums pārāk svītrots. un es nevaru saprast, kādēļ pie dillēm ēnas ir roku augšpusē. tas taču ir nereāli. labs ir.. tālāk. meitene - nekrāsotais variants. galva ir par lielu salīdzinot ar ķermeni. krūtis ir par apaļu, tāpat, kā pleci, un plaukstas ir stipri par mazu. ceļi par zemu un pēdas ar tādas jocīgas. un aizvētā acs ir par augstu. tai bija jābūt uzzīmētai tajā pašā līmēnī, kurā ir atvērtās acs apakša. kārtējo reizi mati ir tādi, nekādi. vienvārdsakot kantaini. krāsotais variants. man nevisai piesaista krāsu salikums. meitenei ir skaista acu krāsa. bet tu ēnas liec pilnīgi sķērsām. nu kā viņas var būt kāju ārpusē, ja ceļi ir ieliekti uz iekšu. šī kļūda tev ir pie apakšstilbiem, bet augšstilbiem viss itkā ir ok. kā šāds salikums var būt uz vienām kājām - augšstilbi tā un apakšstilbi šitā.

Diemžēl es neskatījos BLEACH unsure.gif . Zobens kurš ir iedūries kreisajā kājā nav izduries speciāli, jo idēja bija ka viņš ir trāpījis kaulā bet nepargrieza, vai neparlauza to. Jā, ar ēnām man ir lilelas, ne, milzīgas problēmas. Es visu mūžu zīmēju bildes bez iebkādam ēnam, tāpēc tagad es nevaru pareizi attēlot ēnojumu, jo vienkarši nesaprotu kur tai vajag būt, bet kur nē. Kā teica Mimi - man vajag pietrenēties pie ēnojuma un dzīvīguma. Njā, darbs izkraasots pavirši, nākamreiz centīšos izdarīt labāk.

Par meiteni: Asuka es tev solīju skicīti. Tātad:
IPB Image
Nu, krūtis pastāv dažādas. Ar matiem man arī ir problēmas, vispirms nevaru izdomāt kā uzzīmēt, pēc tam nevaru uzzīmēt ko izdomāju laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Un ko nozīme kantaini? Krāsotajā varianta krāsu salikums tiešām ir slikts. Varbūt šīs ir labāks rolleyes.gif :
IPB Image
Bet to ko tu uzskati par ēnam nav ēnas. Vienkarši es slikti zināju visus fotošopa funkcijas, un nezināju kā pareizi lietot brush.

P.S. Zīmējums "Kate" nekā netšķiras no "kawaii" tikai ar matu krāsu... jo ir izdarīts tajā pašā dienā dry.gif .

QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 12:13) *

next one - teh pūķis. uo tur ir divi. robots, kā robots. jauno tehnoloģiju nav, nav vadu, nekādu pogu, ā, nē viena ir. šis robots izskatās diezgan.. aizvēsturisks. darbs izskatītos labāk, ja tajā būtu vairāk sīku detaļu, kā tie sīkie vadiņi, pogas. vēl derētu šāda, tāda veida ieroči un viss normāls mūsdienu aprīkojums. patīesību sakot, pat manai videokamerai ir labāks. nu tas otrais pūķis blakus ir vēl sanatnīgāks, kā pirmais. bet tomēr izskatās draudīgāks. yēy un tam vismaz ir antēna. tas jau sāk liecināt, par jaunākām tehnoloģijām. nu pārzīmētais variants ir tāds pats, kā pirmais. that`s all.

QUOTE(Mimi @ Aug 18 2007, 13:07) *

atgādina Cowkiller stilu. >-<

Es paskatījos Cowkillera zīmējumus, un man liekas, ka mums ir dažādi stili robotu zīmēšanā. Jo viņš zīmē daudz dažādu sīku detaļu, vēl viņa robotiem var redzēt dažus vadiņus. Bet man vairāk patīk kad vadu nav, mans viedoklis - ja kara robotiem visi vadi būtu redzami, tad nebūtu nekāda grūtuma viņu "iznest", viens labs trāpiens un robots izslēgtos.

QUOTE(Tenma @ Aug 18 2007, 13:21) *

edit: taa, manis piedaavaataa kjermenja novietojuma puspabeigtaa versija (zinu, ka eenoshana man nevedas iipashi labaak, bet centos piedomaat pie anatomijas)

IPB Image

Kā es jau teicu tavā topikā (http://otaku.lv/index.php?showtopic=4039&st=75) : "man patīk, tu izlaboji visas kļūdas kuras bija man, tev tas labi paveicās. Sēja, manuprāt, vispār ir superīga. Bet tomēr tev ir savas kļūdiņas. Utt." Visas kļūdiņas mēs tik un tā jau esam pārskatijuši, un es neatkārtošos.
Man patīk.
yorsa-kun
Meitene laba^^, kgan skiciites proporcijas man patiik labaak. Es jau nezinu kaa citiem, bet man patiik ka ir apakshaa kkaada basic uzbuuve un tad to apbuuve ar materiaalu spekji, dreebeem etc smile.gif Un par to perspektiives efektu - taa jau ir , bet netik lielaa meeraa redzams, ja gribi taada stila ziimeejumus taisiit tad paskaties kaa ziimee visaadus temeree purnus tai pashaa Great teacher onizuka, tur vinji ziimee ar perspektiives pat neperspektiives, bet izliekta spogulja efektu ^^
Jebkuraa gadiijumaa peedeejais darbs ir jau progreseejis, kautvai proporciju zinjaa. Taa tik turpini, mees veel no tevis izveidosim riktiigu meistaru wink.gif
slim
Jau sen neesmu neko iepostījis, tātad mans jauns darbs. Ladies and non ladies, presenting my new work - "SlipKnot"
IPB Image

un arī zīmējums kurš piedalījas "Dojo Spēlē" ar visu vēsturi smile.gif
IPB Image IPB Image
IPB Image
nikitaa
opā, pirmais tāds tīri izdevies, tiesa gan es no tās grupas neko daudz nejēdzu, jo neesu radusi klausīties tādus labumus... unsure.gif Vienīgais tie pirksti tādi pārāk mazi un tievi priekš tādiem nopietniem vīriem. Pirmajā zīmējumā man vairāk nav kur piesieties, jo uz galvas ir maskas un par tām nemaz nav ko runāt - tā pa labi sanākusi godam.
Un otrais zīmējums - atkal tie pirksti, bet tas tāds sīkums, gan jau ar laiku pazudīs... izkrāsotais ir smuks, tikai man šķiet, ka nevajadzēja tās drēbes krāsotajā likvidēt. Būtu interesantāk ja viņas paliktu.
Bet nu kopumā ir labi - tā tik turpini, pamācies un būsi īsts masters. smile.gif
slim
Tē būs viens jauns darbs:

IPB Image

un beigu-beigās pabeidzu to "Devil Girl":

IPB Image

gaidu jūsu komentus...
Cilveeks
par otro darbu: dreebes reaali atgaadina dreebes no dress-up games - nav ne eenojuma ne gaismojuma.. rolleyes.gif
Personiigi es pat ljoti necienu photoshop iebuuveetaas zaales un lapu otas (lai gan zaales otu es pats izmantoju vienaa darbaa), tas paraada tikai tavu skilu kustinaat peli nevis maakslinieciskaas dotiibas (nosaciiti runaajot)..
undux
Pēc manām domām tādai velņišķīgai meitenei īsti labi nepiestāv rudenīga ainava ar birstošām lapām.
Misa
pēc manām domām tai meitenei piestāvētu melna veļa XD
tīkliņzeķes ir foršas. un tetovējumi arī izskatās labi.
Kate
Kurai meitenei biksīšu mala ir tik izliekta?

Un Misai taisnība.
Drošvien darbietilpīgs darbs. Cik ilgi meikoji?
slim
Patiesībā tetovējumus es pats nezīmēju. Tie ir speciālas otas fotošopā. :/ Jā, fons tiešām nepiestāv, bet tas bija vieglākais ko varēju izdomāt... Varbūt vēlāk, kad mazliet iemacīšos fonus zīmēt kaut ko labāku uztaisīšu. Un arī apģērbus citus izdomāšu, lai viss būtu OK. smile.gif

P.S. tādus radījumus, kuriem ir spārni, aste un ragi, bet kuri ir labsirdīgi sauc tiflingi. Tātad tas nav demons, tas ir tiflings. smile.gif
FuschichO
Būšu lakoniska. Zinot, ka tu esi iesācējs, es tev dāvinu virtuālu cepumu. Nē, veselu kasti. Čista labi. Protams, bez kļūdām neiztikt, bet, hei, diez vai kāds vispār to spēj.
jooji
no hard feeling, but >< proporcijas ir vienkarshi briesmigas!@!! blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.