Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Somethin' by [lynx]Yamaneko
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Yamaneko
Sveiciens visiem)
Te nu es esmu - lūsis, рыся, lynx jeb Yamaneko vai vienkāršāk - Natālija))
Kaut ko mēdzu uzzīmēt savā brīvajā laikā, tagad izlikšu to arī šeit)

Mani pēdējo dienu darbiņi (nedēļas ietvaros)
Sketčiņi puslapas lielumā, kas tieši saistīti ar lomu spēli, kurā piedalos nu jau gadu [lomu spele nav nopietna ta kā nebrīnaties, cik dažādus varoņus jūs te redzēsiet. Taču sākumu sākumos ta tomēr bija lomu spēle pēs Kota Hirano Hellsinga]
Un jā, nesitiet lūdzu *anģelīc* Bet, ja sitiet - pabrīdiniet vismaz...

*Piedodiet, ļaudis. Man nav skaneris.*

Vika © Kohta Hirano. Šis varonis ir mana gādībā un pašlaik viņa cieš no neabpusējas mīlestības.. (nepievērsiet uzmanību maniem murgiem)[/
Click to view attachment

Рысь jeb Lūsis. Iesākumā varonis ņemts no N.Perumova gramatam, bet ļoti(!!!) pārveidots. Arī manā gādībā)
Click to view attachment

Nihts. Mūsu organizācijas(nu Hellsinga) šefpavārs XD. Bet, ja nopietni, tad viņš ir vilkatis - mašīna
Click to view attachment

Hiza. Helga ir viņas īstais vārds. Dzīvojas pretorganizācijā (nebiedējaties, kad uzzināsiet, ka ta ir RosenKreuz no trinity Blood XDD), neko daudz tāmdēļ par viņu nezinu.
Click to view attachment

Midori. Mūsējā. Vilkatis ar 5to krūšu izmēru XD
Click to view attachment

Mariša. Mūsu vampīrs. Bez jautājumiem.
Click to view attachment

Lennijs. No Shaman King'a - tieši tā. Ak jā, pat tādi mūsu lokā ir sastopami XD. Tikai vienīgi ir viens bet..pie mums viņš nepartraukti smouko zalīti XD (tikai neuztveriet nopietni)
Click to view attachment

Integra © Kohta Hirano. Nu jā. Mūsu "mīļā" lēdija
Click to view attachment

Pips. Ar' no Hellsinga. Es viņu mīlu.. <3.. Nē, pareizāk sakot Vika viņu mīl.. ^^'
Click to view attachment

Ajumi. Mūsu rozmatainais kawajs)
Click to view attachment
Isabel Carmin fon Edelhain
eh.. nu varēji jau pa taisno no datora ielādēt zīmejums. Draudzība ar photobucket tik retos gadijumos.

Un otrajam galva škībi novietota uz kakla.
Yamaneko
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 8 2007, 23:07) *

eh.. nu varēji jau pa taisno no datora ielādēt zīmejums. Draudzība ar photobucket tik retos gadijumos.

Un otrajam galva škībi novietota uz kakla.

Tā labāk?

Un par galvu vari nemaz neteikt, to es pati ļoti labi redzu XD
Nu bet, ko darīt..
Asuka
wow.. tāda kaudze ar darbiem vienā metienā. nu man būs jāparaksta.
Vika - meitene uzzīmēta proporcionāli ļoti labi un pareizi. man nepatīk, ka mati ir uzzīmēti pavirši. nerūpīgi uzvilktās svītras rada tādu nekārtīgu iespaidu. un tiem trūkst krāsojuma, ēnojuma un atspīduma. tā nav arī visā pārējā darbā. seja ir pievilcīga un acs skaista. blushs ar labs. auss ir nedaudz par zemu un kaut kas nav kārtībā ar degungalu. elkoņi ir nedaudz par augstu un kakls ir stipri par resnu. tālāk Lūsis.. par kaklu Isa jau izteicās. pleci ir par platu un kakls pats par sevi ir par garu. par matiem un krāsām tas pats, kas pirmajā darbā. arī šim seja ir piemīlīga. tev ļoti labi izdodas plaukstu zīmēšana. tās izskatās dzīvības pilnas. arī šis darbs ir proporcionāli pareizs. uhh.. tagad mans favorīts -
Nihts. mati ir ideāli. es varu atkārtot - ideāli!!! (tur ir trīs izskaukuma zīmes) pēc kreisās acs viņš man atgādina kakashi - sensei, no NARUTO. Nihtam ir ļoti skaistas acis un pievilcīga seja, un tā zemenīte un priekšauta piedod darbam odziņu (vārda tiešā nozīmē). man nepatīk viņa labā roka. nevar saprast, vai viņš to tur ar plaukstu uz augšu, vai uz leju. pēc pirkstiem spriežot plauksta ir vērsta uz augšu, bet ja tā būtu, tad mēs redzētu plaukstas līnijas, nevis tikai gludu ādu. tagad Hiza, ja nemaldos. var redzēt, ka tu tā pamatīgi esi darbojusies ar dzēšgumiju, bet tomēr esi noslinkojusi, un neesi izdzēsusi nevajadzīgās kontūrlīnijas. šai meitenei kakls ir par īsu, un elkoņi šoreiz ir stipri par augstu, un labais elkonis ir pārāk spics. tagad meitene ar vārdu Midori. nu redz šim darbam proporcijas ir (es atvainojos par izteicienu) tiešām sūdīgas. šajā darbā ir redzamas vismaz kaut kādas ēnojuma pazīmes. plaukstas ir stipri par lielu. kājas ir par resnu. mati gan ir ļoti skaisti un tiem ir pat krāsu pāreja. vēdeklis ir šķībs. to jau nu gan varēji pacensties uzzīmēt glītāk. Marisha. skaisti, tiešām skaisti. meitenei ir ļoti skaistas acis un mati ir vēl daiļāki. kleita ir vienkārša, bet apburoša. atkal plaukstas ir par milzonīgu. Lennijs yē.!~ divi vārdi - krutais džeks. vairāk negribas runāt. Integral! bishonen!! ā, nē tā ir meitene. bāc. seja vairāk atgādina puisi. :/ man ļoti patīk mētelis un cimdi. šajā darbā mati jau ir pavisam labi. Pip - Hellsings = labi. un pāris vārdos vienkārši seksīgs džeks. nu ko vairs tur teikt. viņam ir bizīte. ^___^ ar proporcijām viss štimmē normāli. tik man deguns nepatīk. pārāk šķībs. un pēdējais čars mums ir Ajumi, jeb Aumi, īsti nevar saprast, jo virs darba ir Ajumi, bet uz lapas Aumi. kawaii čars, ar skaistiem, gariem un spīdīgiem matiem, un piemīlīgām kucēna ačtelēm. sejas izteiksme tāda - mammu, nu iedod man vēl kādus 20 latus. es apsolu nepirkt alkaholu un cigaretes. xD
secinājumi - tu ļoti ātri progresē, tikai taviem darbiem pietrūkst rūpības, ēnojuma, krāsojuma un atspīdumu. visi tavi darbi ir pārāk līdzīgi t.i. acis, pozas un mati. un gandrīz visi tavi čari skatās uz kreiso pusi. cik noprotu, tu Otaku forumā esi jauniņā, bet neuztraucies un nesāc stresot ieraugot kritiku. kā reiz teica mans sempais Isa - ja dod savus darbus plosīšanai forumā, tad samierinies ar iznākumu. so chill out!..
turpini tennēties un galvenais neņem galvā cilvēkus, kuri mēģina tevi atturēt no zīmēšanas un vieglpātīgi saka, lai tu noliec zīmuli un aizej iedzer nomierinošu zaļo tēju. tas viss kas man ir sakāms.
Yamaneko
Asuka,

Ak, kungs!
Šī ir, var teikt, pirmā vieta, kurā es sastopos ar patiešām TĀDIEM komentāriem!
*Lai cik tas nebūtu jocīgi, gandrīz plīst no laimes*
Paldies gan par kritiku, gan par atsauksmēm!
Jā, darbi tik tiešām ir visai pavirši, tie ir diezgan ātri sketči (vispār pati brīnos, parasti es zīmēju kā gliemezis...ak nē..gliemeži vispār nezīmē ^^'), kas pie tam zīmēti uz A5 formāta..Jā - gan pozas, gan arī viss pārējais ir līdzīgs ..viena iemesla dēļ.. esmu apņēmusies uzzīmēt visus mūsu lomu spēles varoņus lūk šādā veidā Oo..o..Pie tam! Es atsāku zīmēt tik tiko - sketchs ar Viku patiešam bija mans pirmais zīmējums ntajās nedēļās..bet tagad esmu laimīga, ka atsāku zīmēt.. jā.. bezgala daudz nenormāli līdzīgu darbiņu.. bet drīz vien ceru, ka atgriezīšos pie pilnmetrāžas zīmēšanas, vai kā to labak teikt ..domāju ka drīz (nu, pirms šīs trakās sērijas pabeigšanas) ..un beidzot sākšu arī regulāri krāsot darbus fotošopā.. ja saņemšos.. to gan varu solīt tikai sākot no septembra, jo tad man būs pieejams cilvēks ar skaneri)
Paldies jums vēlreiz un ceru, ka tuvākie uzmetumi, kas arī būs tieši šāda tipa, jūs nemaldinās par manu izdomu un spējām, jo drīz vien...drīz vien..atkal sāksies..
Nu vismaz es tā domāju)
Cowkiller
daudzi ir vnk ideaali uzzziimeeti, bet ir arii taadi kas neiipashi(tos es nesaukshu)! laugh.gif
gaidiishu naakamos lai ir ar ko saliidzinaat...

btw piedalies dojo speelee! tev sanaaks!
Yamaneko
QUOTE(Cowkiller @ Aug 9 2007, 12:23) *

daudzi ir vnk ideaali uzzziimeeti, bet ir arii taadi kas neiipashi(tos es nesaukshu)! laugh.gif
gaidiishu naakamos lai ir ar ko saliidzinaat...

btw piedalies dojo speelee! tev sanaaks!

Oh, thank you! *bows*
anyway..
jā..
nākamie visticamāk būs visdrīzākajā drīzumā..es tā ceru...

Dojo spēle?
hm.. *aizgāja, palasīja*
Tas tik tiešām ir kaut kas labs, bet nu es morāli neesmu līdz tam nobriedusi laikam.. tongue.gif

zeloco
smuki, smuki.... taa tik turpinaat.. vareetu pameegjinaat arii izkraasot....
izskataas, ka tev ir jau dazhu gadu pieredze smile.gif <3
Yamaneko
QUOTE(zeloco @ Aug 9 2007, 18:49) *

smuki, smuki.... taa tik turpinaat.. vareetu pameegjinaat arii izkraasot....
izskataas, ka tev ir jau dazhu gadu pieredze smile.gif <3

Nu paldies)
Nu zīmēt es sāku, liekas, pagajošā gada augustā, bet pa visu šo laiciņu gaužām maz darbiņu sakrājies((
pakrāsot..hm..
varbūt tuvākajā laikā kaut ko ar zīmulīšiem..
ar datoru diemžēl laikam tikai no septembra
exile
Zīmējumos var just labi uztrennētu roku, patīk Marisha un sevišķi viņas seja, pleci ar rokām gan dīvaini izskatās (varbūt pleci par platu?)
Yamaneko
Tātad..
Man te kaut kas lielāks uzzīmējās..
Сeru, ka jums nevajadzēs pārpūlēt galvu, lai atpazītu varoni..
Nosaukums varētu būt tākā "Lynx Meets the Hell Hound" (first time)
*ak, jā, ja..man nav skaneris un bildet, liekas, es neprotu -_-'..un suņus/vilkus zīmēt arī Oo*
Click to view attachment

Tā.. Ak jā - tā ir meitene, neaizmirstiet to Oo. Nu svārkus viņa praktiski nekad nevelk, bet tā ir meitene! Tas ir Lūsis vispār -_-'... es jau viņu sketčoju..
Vilks..emm..nu tas nav vis vilks, bet Hell Hounds.. Kapē tik vienkārši nosist? nūūūū...tas ir visai nemākulīga nekromanta veikums.. jā, pati Lūsīs un arī organizācija nobrīnījās - tas uzreiz sadrūp praulos un vispār tas nenormāli smird pēc puvuma. Ak jā.. lode nepārprotami bija sudraba! Un pat, kad Lusis tikās ar otru šādu radījumu un speciāli vienkārši atšāva ķepu, lai redzētu, kur tas galu galā aizies...nu pa ceļam tas tāpat sadrupa...tā kā nebrīnaties!
Un tā sejas izteiksme ir tāda kā ir. Lūšis mūžīgi (pat vairāk) smīn.. Un redzot, cik Hounds ir neveikls , kapēc lai nepasmīnētu pie tam ja tas sanāk automātiski XD Un galu galā, viņai šajā brīdī nav bail ne ar vienu ķermaņa šūniņu, jūk tak savu zināmu parspēku + viņas uuberveiklība un atā, sunīt!

Nu un tagad, kam interesanti šamais gabals no lomu speles..jeb tiem, kas nevar saprast, kur ir otrs zobens.
Izvilkumi:
*Vilkatis tika atrasts tuvākajā pagalmā* un vairak līdzinājās milzīgam sunim*
*Saplūst ar ēnu, pati uzmanība*
*Dzīvnieks kaut ko sajuta. Atlaidis savu upuri, viņš sāka rūkt uz to pusi, kura atradās Lūsis. Tas ierejās, bet irasto skaņu vietā bija dobja rūkšana. Melnās spalvas uz muguras sacēlās uz augšu, un tas sāku tuvoties. Sarkanās acis spīd tumsā. Beidzot tas lēca.*
*Zobi nošķindeja pret metālu*
*Suns patiešām centās tikt klāt pie Lūša, bet kustības bija visai neveiklas, tas atgādināja zombiju.*
*Kada kustību kompleksa rezultātā suņa ķepa tika nocirsta*
*Ķepa sabira praulos, un suns, smagi klibodams mēģināja vēl kaut ko darīt*
*no visa spēka uzmeta vienu no zobeniem gaisā** un izšāva sunim tieši rīklē no pistoles, kas momentāli bija jau rokā*
*suns pārvērtās dubļos un praulos, palika tikai skelets*
*aizbaza pistoli aiz jostas un peķēra krītošo zobenu gaisā*

* Lūsim (viņa strāda Hellsinga te pie mums xD) tika paziņots par vilkača uzbrukumu. Vilkatis tas izrādījas nemaz nebija.
** Lūsis ir mācījusies Zobenu templī tā ka nebrīnaties xD

QUOTE(exile @ Aug 10 2007, 01:06) *

Zīmējumos var just labi uztrennētu roku, patīk Marisha un sevišķi viņas seja, pleci ar rokām gan dīvaini izskatās (varbūt pleci par platu?)

Mm, paldies)
Roka ir drīzāk mocīta nekā trennēta XD
Par pleciem - nu viss var būt) Neko nenoliedzu..ar tām manām ķēpām neko nekad nevar zināt xD
Isabel Carmin fon Edelhain
Patikami tīrs lainarts un atzīšu ka piesaistija vārdi lomu spēles... Ja nav noslēpums kāda?
Yamaneko
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 10 2007, 02:17) *

Patikami tīrs lainarts un atzīšu ka piesaistija vārdi lomu spēles... Ja nav noslēpums kāda?

Ty..
Emm..nu..tai lomus spelei (ak kungs!) pat nav mājaslapas. Ta notiek krievu portalā beon.ru Sākuma tā patiesi bija tikai ka prikols, bet tagad taja ir pat nopietni elementi XD ..nu ja, un tā notiek krievu valodā
Yamaneko
Tadadadām....Oo
Es laikam no kalna bis apkritusi esmu..
Parasti mani pat ar varu nevar piespiest neko izkrāsot..
Nu to es arī nemāku, esmu darbojusies ar fotošopu tādā ziņā tikai kādas 3-4 reizes Oo
*uz Hell Houndu manis nepietika*
Click to view attachment
Nothinga
Darbi, manuprāt, labi. Vienīgais pirmajiem grūti atrast kādas nozīmīgas atšķirības - mati teju vienādi, sejas tāpat, kā arī pozas. Tikai daži no šiem darbem ir savādāki.
Lai vai kā kopumā nav slikti, tieši otrādi. Kļūdas īpaši acīs nelec.
Vislabāk man patīk pirmpēdējais - hell haund ^^ Kawaii(i think). Man tik labi vilkveidīgie nemūžam nesanāks, bet tev- gandrīz kā īsts!

Ko lai vēl saka - tādā garā tik uz priekšu!
Yamaneko
QUOTE(Nothinga @ Aug 12 2007, 13:29) *

Darbi, manuprāt, labi. Vienīgais pirmajiem grūti atrast kādas nozīmīgas atšķirības - mati teju vienādi, sejas tāpat, kā arī pozas. Tikai daži no šiem darbem ir savādāki.
Lai vai kā kopumā nav slikti, tieši otrādi. Kļūdas īpaši acīs nelec.

Nu pladies) Vienādības iemesls jau bija minēts - vius varoņus uzzīmēt ar vienu domu.

Vislabāk man patīk pirmpēdējais - hell haund ^^ Kawaii(i think). Man tik labi vilkveidīgie nemūžam nesanāks, bet tev- gandrīz kā īsts!

*nokaunās* es jau arī laikam neprastu, bija biš jāpastudē un tad jau jāaiziet un jauzzīmē ar jaunām anatomijas zināšanām)

Ko lai vēl saka - tādā garā tik uz priekšu!

Jes, sir! happy.gif
slim
Nu ko teikt, visi darbi man patīk smile.gif . Īpaši meitenes - vispār lieliskas. biggrin.gif Kritizēt nevaru un nedrīkstu. Neesmu nekāds mākslinieks, lai citiem radīt viņu kļūdas, jo pat savas neredzu. Turpini zīmēt!
Gaidīšu citus tavus darbus wink.gif .
Asuka
QUOTE(slim @ Aug 17 2007, 11:11) *

Nu ko teikt, visi darbi man patīk smile.gif . Īpaši meitenes - vispār lieliskas. biggrin.gif Kritizēt nevaru un nedrīkstu. Neesmu nekāds mākslinieks, lai citiem radīt viņu kļūdas, jo pat savas neredzu. Turpini zīmēt!

slim, neviens neredz savas kļūdas. tas ir normāli. un tas, ka tu neesi nekāds pikaso, neko nenozīme. tev ir visas tiesības komentēt un izteikt kritiku. smile.gif
nu tā.. pēdējie darbi. nu tā, nekrāsotais variants. skaisti, vienkārši un nesatricināmi. pirmais, ko es pamanīju bija doma. interesanta. ļoti labi uzzīmēts un izstrādāts žvēris. man patīk zobi. (tādi paši ir manam sunim xD) žvērim ir skaista spalva. domājams, ka to bija pagrūti uzzīmēt. sieviete ir uzzīmēta proporcianāli. ļoti labs apģērba dizains. vislabāk ir iznākuši zābaki. labi izstādāti un ar smalkām detaļām. sievietei ir skaista un pievilcīga seja. mati arī ir izdevušies godam. šis darbs man atgādināja filmu - Lara Crofta, kapeņu izlaupītāja. bija labs gabals. nu atpakaļ pie tēmas. līnijas ir smuki un glīti uzvilktas, un zīmējums ir izstrādāts pietiekami. krāsotais variants. labs krāsu salikums, ļoti labs ēnojums un tev ir veiksmīgi izdevies attēlot visas ieloces. malacis. man patīk matu krāsojums. tas viss. turpini tādā pat garā un viss būs ok. man gribētos apskatīt pilnībā izkrāsotu darbu t.i. arī žvēri. tas tev būs izaicinājums.
Yamaneko

Paldies liels)
Zīmēšu, zīmēsu) Noteikti))
Tikai ne tagad, bet vienīgi septembrī, vēlāk pateikšu kamdēļ((

QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 13:09) *

slim, neviens neredz savas kļūdas. tas ir normāli. un tas, ka tu neesi nekāds pikaso, neko nenozīme. tev ir visas tiesības komentēt un izteikt kritiku. smile.gif
nu tā.. pēdējie darbi. nu tā, nekrāsotais variants. skaisti, vienkārši un nesatricināmi. pirmais, ko es pamanīju bija doma. interesanta. ļoti labi uzzīmēts un izstrādāts žvēris. man patīk zobi. (tādi paši ir manam sunim xD) žvērim ir skaista spalva. domājams, ka to bija pagrūti uzzīmēt. sieviete ir uzzīmēta proporcianāli. ļoti labs apģērba dizains. vislabāk ir iznākuši zābaki. labi izstādāti un ar smalkām detaļām. sievietei ir skaista un pievilcīga seja. mati arī ir izdevušies godam. šis darbs man atgādināja filmu - Lara Crofta, kapeņu izlaupītāja. bija labs gabals. nu atpakaļ pie tēmas. līnijas ir smuki un glīti uzvilktas, un zīmējums ir izstrādāts pietiekami. krāsotais variants. labs krāsu salikums, ļoti labs ēnojums un tev ir veiksmīgi izdevies attēlot visas ieloces. malacis. man patīk matu krāsojums. tas viss. turpini tādā pat garā un viss būs ok. man gribētos apskatīt pilnībā izkrāsotu darbu t.i. arī žvēri. tas tev būs izaicinājums.

Ak jel, vai man patiešām tas izdevās? Oo
PALDIES (big, big) tādu atsauksmi gan nebiju gaidījusi, tiešām paldies)
Tā, izkrāsot visu?
Njā, labi, labi..tiks darīts!...
Un atkal..vienīgi septembrī, jo..
Pirmdien es lidoju uz Krimu un nedēļas nogalē nekāda lielā zīmēšana nesanāks, omēm dzimšanas dienas..
Njā..un vēl šadas tādas problēmas personīgajā dzīvē...nu jā...
Mishelin
Patiik kaa pirmajos darbos sanaakushas kruutis smile.gif cool.gif
Pinkpanther
[pabriinaas ku labi darbi] tev ir ieveeriibas cieniiga proporciju izjuuta un dinamiskums, to tik biezhi ieksh otaku nevar redzeet. interesanti chari, man patiik Nihts. happy.gif arii ar datoru kraasotie darbi ir nostraadaati labi. attieciibaa uz vilku, smuks, pasaki veelreiz, ka nemaaki vinjus ziimeet un es smieshos. huh.gif
Yamaneko
Te kāds atgriežas x))))
Click to view attachment
Sen nebijusī mūza, beidzot atlidoja atpakaļ uz mājam no ārzemēm x))))
FuschichO
Nezinu, kāpēc īsti, bet pēdējā izskatas rather weird. Hmm.. Varbūt tāpēc, ka es īsti nevaru iedomāties logisku šīs pozas turpinājumu. Tā tiešām jocīgi, bet attiecībā uz pārējiem darbiem- biju pārsteigta, jo kaut ko tik labu negaidīju. (Esmu kopumā vīlusies tajā, ka te ir salīdzinoši maz labu zīmētāju, kā man šķiet)
Prieks bija beidzot redzēt kaut ko tādu, kas patiešām izskatās 95% pareizi un anime-iski.

Ganbate!
Yamaneko
QUOTE(FuschichO @ Dec 15 2007, 11:10) *

Nezinu, kāpēc īsti, bet pēdējā izskatas rather weird. Hmm.. Varbūt tāpēc, ka es īsti nevaru iedomāties logisku šīs pozas turpinājumu. Tā tiešām jocīgi, bet attiecībā uz pārējiem darbiem- biju pārsteigta, jo kaut ko tik labu negaidīju. (Esmu kopumā vīlusies tajā, ka te ir salīdzinoši maz labu zīmētāju, kā man šķiet)
Prieks bija beidzot redzēt kaut ko tādu, kas patiešām izskatās 95% pareizi un anime-iski.

Ganbate!

Oh, well)
Īstenībā es to pēdējo gribēju uztaisī tādu no galīgi crazy, bet nu galā tā arī sanāca - wierd..It kā dinamiski, bet nedabistki, njā...

Uhh...Paldies liels )
Prieks, ka manus sketčiņus var novērtēt uz tik ->(sk. citātu)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.