Sveiciens visiem)
Te nu es esmu - lūsis, рыся, lynx jeb Yamaneko vai vienkāršāk - Natālija))
Kaut ko mēdzu uzzīmēt savā brīvajā laikā, tagad izlikšu to arī šeit)
Mani pēdējo dienu darbiņi (nedēļas ietvaros)
Sketčiņi puslapas lielumā, kas tieši saistīti ar lomu spēli, kurā piedalos nu jau gadu [lomu spele nav nopietna ta kā nebrīnaties, cik dažādus varoņus jūs te redzēsiet. Taču sākumu sākumos ta tomēr bija lomu spēle pēs Kota Hirano Hellsinga]
Un jā, nesitiet lūdzu *anģelīc* Bet, ja sitiet - pabrīdiniet vismaz...
*Piedodiet, ļaudis. Man nav skaneris.*
Vika © Kohta Hirano. Šis varonis ir mana gādībā un pašlaik viņa cieš no neabpusējas mīlestības.. (nepievērsiet uzmanību maniem murgiem)[/
Click to view attachment
Рысь jeb Lūsis. Iesākumā varonis ņemts no N.Perumova gramatam, bet ļoti(!!!) pārveidots. Arī manā gādībā)
Click to view attachment
Nihts. Mūsu organizācijas(nu Hellsinga) šefpavārs XD. Bet, ja nopietni, tad viņš ir vilkatis - mašīna
Click to view attachment
Hiza. Helga ir viņas īstais vārds. Dzīvojas pretorganizācijā (nebiedējaties, kad uzzināsiet, ka ta ir RosenKreuz no trinity Blood XDD), neko daudz tāmdēļ par viņu nezinu.
Click to view attachment
Midori. Mūsējā. Vilkatis ar 5to krūšu izmēru XD
Click to view attachment
Mariša. Mūsu vampīrs. Bez jautājumiem.
Click to view attachment
Lennijs. No Shaman King'a - tieši tā. Ak jā, pat tādi mūsu lokā ir sastopami XD. Tikai vienīgi ir viens bet..pie mums viņš nepartraukti smouko zalīti XD (tikai neuztveriet nopietni)
Click to view attachment
Integra © Kohta Hirano. Nu jā. Mūsu "mīļā" lēdija
Click to view attachment
Pips. Ar' no Hellsinga. Es viņu mīlu.. <3.. Nē, pareizāk sakot Vika viņu mīl.. ^^'
Click to view attachment
Ajumi. Mūsu rozmatainais kawajs)
Click to view attachment