Hehe.. Sagribējās kaut ko iepostot..
I. - Mans favorīts. Liekas, vislabāk izstrādātākais.
+Patīk mati. Jā, uzzīmēti savādāk, nekā citi to dara, bet vai nav vienalga? Izskatās diezgan interesanti. Tās baltās līnijas ap šķipsnu arī tīri labi izskatās.
+Patīk kā uzzīmēta meitenes seja. Stils tīri patīkams, nav kur īsti piesieties. Zoda līnija arī laba.
-Jāpiestrādā pie lūpām.
-Nav pieres nabadzīšiem.
-Ja mēs uzvelkam līnijas, kur ir jābūt puiša degunam..
[manuprāt kkur tur vajadzētu iet zoda līnijai [jā, lūpas nezīmēju, nedomāju speciālu čakarēties paintā vai fotošopā]]
tad saprotam, ka viņam zods ir pārāk garš. vai arī tikai man tā liekas.
II. - paint zīmējums. Man nerādās. Tu izbēgi no kritikas XD
III. - Asuka +/- visu uzskaitīja. Bet kaķis ir foršs.
IV. -
+Sakarīgs ēnojums.
+Forši nagi [un plauksta]. Izskatās, itkā būtu nolauztil. Uzreiz galvā parādās dažādas guro vīzijas XD
-DBZ MATI O_o Iespējams, tā ir gaumes lieta.. Bet man tie liekas.. Urm.. Pārāk apjomīgi?
-Profila problēma. Tev jāpatrennējas pie sejas zīmēšanas profilā, jo tas deguns..
-Meitenei nav muguras.
Slinkums rakstīt tālāk XD
V. - fanarts. ..zomg.
+Krāsas ir normālas. Ēnojums ar krāsainajiem zīmuļiem arī normāls. [Iesaku krāsot]
+Nu.. Var saprast ka tur ir Sasuke un Sakura.. :B
-Deguns tā kā ebrejiem :B Neiesaku zīmēt šādi degunu.. Paskaties tutoriāļos, kā zīmē seju no profila.
-Sakurai pārāk resns kakls.
-Sasuskei vajadzētu žokļa līniju.
-Sasukei ir auss tur, kur beidzas galva? No shit, man.
Un man apnika rakstīt =w=
Vienvārdsakot, darbos ir plusi, bet ir mīnusi, kurus var labot tikai un vienīgi trennējoties zīmēt. Trenniņi attīsta spējas, so then yeah - work!
enigmo, labāk pieveries. IsiSasuke cenšas, vai ne? Tas ir galvenais. Šaubos, ka tu no paša sākuma zīmēji kā tagad. Savu zīmēšanas spēju tu taču attīstīji, vai ne? Un to pašlaik dara isisasuke. So back off un beidz braukt virsū ar traktoru. Labāk būtu sniedzis kādu pamācību vai kritiku, nevis nodirsis nabaga cilvēku, jā.
Edit - wow, garš posts o_O