Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ziedu Putekšņi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Hime Plays Punk Rock
Beidzot ieskanēju savus mēsliņus, šitie ir vecie darbiņi.

šis te zīmēts pirms divām nedēļām. rolleyes.gif
Alexa De Šarlote
Otrais var teikt ka ir diezgant izskatīgs, bet kāda dziļa jēga ir apslēpta trešajā darbā...???tur varētu kaut ko papildināt....
Arts
Trešais it kā ir ar Elfen Lied saistīts.Tiesa gan,varēji kārtīgāk uzzīmēt.
exile
Ok, darbi nav suudiigi (ir average), bet neliec tos tik lielaa rezoluucijaa - (ja protams tie nav super smalki), jo ne visi varees noveerteet tava ziimulja graudu skaistumu biggrin.gif - kaadam tas vareetushkist pat kaitinoshi!
Hushabye
nu, man jau patīk.. happy.gif kā jau visa tava daiļrade šajā jomā.

tik tiešām, varēji mazliet vispirms samazināt, lai nebūtu tik milzīgi. wink.gif
kika-chan
vislabāk man patīk otrais zīmējums... trešais ar labs bet tur pie rokām vajadzētu piestrādāt happy.gif
Hushabye
nu, taču, princesīt - ieliec vēl! smile.gif biggrin.gif :*
Asuka
nu man jau gan neliekas, ka kāds no zīmējumiem būtu iepostots pārāk lielā izmērā. calm down Hushabye. nu par darbiem.
pirmais ir nozīmēts. nu nav par ko īsti runāt, ja nav tavas pašas radīts. radīts varbūt ir, bet par domu varam pastrīdēties. neviens no skaniem nav labā kvalitātē. tajā pašā pirmajā darbā, mati ir uzzīmēti ļoti pavirši. t.i. vienkārši uzķēpātas pāris strīpiņas. (nerunāju par kontūrlīnijām) zīmējumu izmērs nav par lielu, bet tie ir jāsamazina jau vien tā iemesla dēļ, lai kontūras un līnijas būtu labāk saredzamas, vai jau zīmējot tās vajag ievilkt ar stingrāku, vai tumšāku zīmuli. iegādājies tādu bērns!~
nakamais - uzreiz acīs iekrīt meitenes ēna. ak jel un pie svētajām dillēm! lūk to, ir grūti nosaukt par centību. zīmējumam ir ļoti intersanta doma. es varu iedomāties, ko tu vēlējies uzzīmēt, bet izpildīt to tev neizdevās, tā kā tu to planoji vai ne? man notiek līdzīgi. ja tu būtu ilgāk trennējusies, šis zīmējums būtu iznācis ļoti labs. meitenes labās kājas augšstilbs nu nav izdevies, nav. tērps nav izstrādāts, un pleci ir par kantainu. iesaku tev nemaukt uzreiz ar pildspalvu pa lapu, bet sākt ar zīmuli, un ja tavs darbs ir iznācis, kā tev tīk, tad tu vari visu pārvilkt ar pildspalvu, vai rapitogrāfu. nu un pēdējais. yēs.. elfen lied. nu manās acis nav nekas īpašs. nu come on, ieliec taču arī kaut ko izstrādātu. doh.. kaitina user'i, kuri ieliek pāris darbus, un notinās. un tu Hushabye - ja Hime neko neposto, tad sēdi mierīgi un gaidi, nevis spamo. got damn it! ok i will calm down.. šo darbu tu varēji izstrādāt, un uzzīmēt nedaudz proporcionālāk. labi daudz proporcionālāk. proporcijas ir šķības un greizas. (varu uzskaitīt, kas ir šķībs un greizs - kakls, pleci, vēders, kājas, ausis nav viena lieluma, un galva tāda plakana, visi "vektori" ir galīgi nedzīvi un kinda dead you know, un meitenei viena roka ir garāka par otru. nu to jau gan varēji nepieļaut.) un darbs ir zīmēts uz rūtiņu lapas, kas parāda, ka cilvēks ir par studentīgu, vai par slinku, lai paņemtu normālu un baltu lapu. tas ir viss, kas man ir sakāms.
Hime Plays Punk Rock
Alexa De Šarlote pati biju domājusi par to ka vajag kko papildināt. Un jā tas tiešān ir Elfen Lied saistīts.

Arts Ja zīmē mašīnā neko ļoti kārtīgu man vēl uzzīmēt nesanāca.

exile Par samazināšanu līdz šīm nebiju domājusi blink.gif nu bet būs jāņem vērā

Hushabye tu jūsmo par katru manu darbu glare.gif

kika-chan hmm man otrais jau pašai vislabāk patīk(viņš vienīgais zīmēts pagājušgad) nu jā rokas ir mana slimā vieta biggrin.gif

Hushabye kad uzzīmēšu kaut ko kas vērts uzmanībai tad izlikšu wink.gif

Asuka pirmais darbs nav nozīmēts, domā ko gribi. Par zīmuli - man tāds pastāv tikai jānopērk asinamais.
Otrais zīmējums - nu varētu teikt kā pa pusei nesanāca.
Darbs bij zīmēts uz rūtiņu lapas jo nekādas citas pie rokas nebija.
Hushabye
man patīk tavi darbi, jo es pati labāk nemācētu.
Hime Plays Punk Rock
koroč es uzzīmēju ko uzmanības vērtu. tikai tas pašlaik ir pie Hushabye. Ceru ka viņa to ieskanēs.
Hime Plays Punk Rock
Nu re jauns darbiņš biggrin.gif samazināts un veltīts Hushabye!
Pakkun
šitas jau sanācis tīri jauks! moš ar laiku sanāks arī labi zīmēt.
Nothinga
Man personīgi vislabāk patīk pēdējais darbs. Iespējams tādēļ, ka tas šķiet viss dzīvīgākais pagaidām, pozitīvākais (vai arī mans noskaņojums pie vainas). Pirmais man šķiet nosktīts, otrais ir interesants, bet nepārāk piesaista, trešais priekš mani mazliet pr jocīgu.
Lai vai kā, pārāk lielos komentāros neieslīgšu. Pagaidām pieklibo antomija un vēl dažas lietas, bet gan jau ar laiku tas viss uzlabosies. Nepadodies un turpini ^^

Nothinga
Asuka
tukši. trūkst fona. darbs izskatās nepabeigts. detaļās par visu darbu -
sākšu ar meiteni. matiem atspīdums uzlikts labi, bet galva ir stipri par lielu. pleci par šauru, viduklis pārāk dēlīgs, gurnu nav, rokas par īsu un par mazu, plaukstas nav izdevušās un pēdas man atgādina manas mammas marinēto gurķu šķīvīšus. labajai rokai kaut kas ļoti nav kārtībā ar mazo pirkstiņu, abas plaukstas nav viena lieluma, un kleitai ir nedabisks kritums. kleitas modelis pats par sevi ir diezgan interesants un jauks. krāsu salikumam ar nav ne vainas. getras arī uzzīmētas godam. pleci ir par kantainu. atslēgas kauli ir par augstu un tiem trūkst ēnojuma. ar tumšām līnijām vien nepietiks. lietussargs ir nedaudz neproporcionāls, gan pie roktura, gan pašā lietussargā. krāsojums visā darbā ir nodragāts, bez izstrādes. nav ne pludināts, nekas. tas pierāda tikai to, ka šis darbs ir tapis `uz ātro`. vislabākās ir peļķes. ak svētās un jaukās pankūkas zemes virsū. vēl viena piezīmē par rokām - rokas daļai no pleca līdz elkonim, un daļai no elkoņa līdz delnas locītavai ir jābūt vienāda garuma.
atklāsme - damn, tai meitenei ir mana frizūra.
doma pati par sevi kawaii.
Tomoko
Kaut gan tam, ka šis darbs ir zīmēts uz ātro, vis nepiekritīšu. Tiesa, darbiņam ir kļūdas un nav tik smalka izstrāde, bet tas nenozīmē, ka cilvēks to ir zīmējis 5-10 min. Tik pat labi mēs varam ieiet kāda jauniņā galerijā, ieraudzīt kādu parastu zīmējumu, pateikt, ka viņš to ir zīmējis uz ātro, kaut gan pie tā ir pavadītas vairākas stundas. Var arī izrādīties, ka zīmējums ir ātrais. Kaut gan manās acīs tā viss neizskatās.
Pats darbiņš ir jauks un mīlīgs, ir lietas, kur vajag piestrādāt, taču viss nāk ar laiku. Galvenais ir censties.
Isabel Carmin fon Edelhain
Nemot vērā sākumu, ir manāms uzlabojums. vienīgie švīkajumi kur varētu piekasīties, ir - ceļš, bet citādi ir tiri normāls... krāsu gludums gan nāks ar laiku. Rokas vajadzētu uzlabot un jā... muļķības, ka apakšdems un augšdelms ir vienāda garuma. Varbūt tā vizuāli liekas, bet reāli slokot roku, plaukstas locītava ir nedaudz virs paaduses.
Hime Plays Punk Rock
Pakkun - centīšos zīmēt labāk biggrin.gif bet tik un tā paldies ^^
Nothinga - jā, anatomija klibo. Bet būs jau labi. smile.gif Nepadošos un turpināšu ^_~
Asuka - pieņēmu kritiku. ieteikums TEV nemiksē parasto bālo zīmuli ar tušu. ^^
Tomoko - paldies par jaukiem vārdiem. jā, darbs tiešam nebija zīmēts 5 min laikā.
Isabel Carmin fon Edelhain - mmjā ceļš ir švīkāts. To es pati pēc tam pamaniju. Bet es jau centīšos iztikt bez tā ^^
Hushabye
ū, yē, kāda tev te kritika! biggrin.gif bet, nu. bez tās nevar iztikt. wink.gif
man jau ļoti patīk! ^^* protams, var jau piesieties pie dažādām lietam, bet nu.. ar laiku tev sanāks ar vien labak un labak. katrā ziņā - tavu darbu idejas ir ļoti jaukas. wink.gif :*
Zakura
Jā darbiņi ir smuki... smile.gif

Tas pirmais vienīgi tāds gadrīz izdzisis,bet ir OK... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.