Help - Search - Members - Calendar
Full Version: first steps
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
duck&cover
taa seedeju vienu dienu, bija diezgan garlaiciigi. luuk tad nu izdomaaju ka veelos kko uzziimeet smile.gif tad nu kjeeros pie darba un luuk rezultaati. neveerteejiet skarbi, nekad neesmu taa isti ar makslu (huh?) nodarbojies. unsure.gif aww un taa ka tie ir 'pirmie solji' tad pagaidaam tikai sejas smile.gif taalak kjershos pie rokam, tad gan jau kjermenja utt.
par bilzhu ( skenera man diemzhel nav) kvalitati. kkadas tumshas sanaaca, 1 zimejus shausmig parvertas un izcela vienu drausmig briesmigu kljudu kuru cereeju ka neviens nepamaniis ^^

un luk ari tas par ko sakuma runaju smile.gif lupam uzmanibu nepieverst smile.gif tas viss ir taadas skices liimeni tongue.gif

IPB Image

tamm 2. shis isteniba ir nozimets, bet njemts ir tik pats koncepts.

IPB Image

un 3. no comments, vienig varu pateikt ka viss izskatas mazliet labaak dziivajaa smile.gif nav man fotografa talanta smile.gif

IPB Image

gaidu daudz un TACHU pamatotas kritikas. cheers
Mimi
Kopskatu bojā tas, ka tas papīrs daudzviet ir tāds pelēcīgs, itkā ar pirkstu nospiedumiem..°
Pirmajam derētu piezīmēt matus, deguns ir nedaudz par spicu, jo man rodas tāda sajūta, ka pagriežot viņu tieši man sejai pretī, tas būtu tik plāns kā papīra lapa... Nezinu, varbūt man ā tikai liekas.
Otrajā man nepatīk tas, ka otrā acs galīgi nav redzama, liekas, ka paņemta ar nazi, un izgriezta kā ananāsa serde. dry.gif
Tu gaidīji daudz pamatotās kritikas, es tev to teicu. Es drīzāk izteicu savas domas.
Piestrādā nedaudz pie tā, lai darbi būtu tīrīgi un tādi precīzāk gaišāki.
Tas arī viss. ^-~ Kopumā ir ok. Un sejiņas ir tīri vīrišķīgas un glītas. wink.gif

duck&cover
darbi, es jau mineeju, ka ir skichu liimenii. + vel samera daudz dzeshana un fotografets tika tagad vakaraa pie cik nu iespejams dienasgaismas smile.gif tulit izeditoshu postu un izcelshu vardu skice, lai nesanak ta ka shis tiek uztverts parak nopietni o.0
Kikyou
Nu, priekš iesācēja ir pat ļoti labi.
A man liekās, ka tas saburzītais, viegli nošmulētais papīrs ir vairāk efekts nekā defekts. Bet ko ta es saprotu, hahaha~
Kate
Vairāk pēc izkopta stila izskatās.
Uzzīmē kādu cilvēkveidīgo pilnā augumā.

Man ir smagas aizdomas..
duck&cover
izkopts stils ? jus vispar lasat ko 1. posta raxta? es vispar saku ka ar maaxlu nekad neesmu nodarbojies. un vispaar taas savas aizdomas var man miiliigi un jauki pastastit caur PM happy.gif
Sorrow
Pirmajām divām sejām tiešām nav ne vainas. Trešā gan...ja salīdzina, teikšu ka diezgan šķība un primitīva.
Par lapām piekritīšu Kikyou, manā skatījumā pašas skices tās nebojā.
duck&cover
jaa.. neesmu vel isti apkjeeries. 3/4 uz doto bridi mazliet jaukak sanak. lai ari 1. ir pavisam shkjiiba ja skataas no taada viedoklja. shkjiiba n ne iipashi preciza smile.gif
Mimi
Nezinu, man gan labāk patīk, ja darbi ir tādi glīši, gaiši un precīz.. happy.gif
Hmm. Nezinu, manuprāt, tas trešais ir ļoti labs, vienīgais sejas līnija pa kreisi varētu būt tāda bišku ne tik ļoti apaļa - tā ir vilkta tā kā ar vienu līniju. Vajadzētu kaut kā vaigu kaulu izcelt. Droši vien tas, bet man personīgi, tas 3. liekas ok. smile.gif

Man arī radās aizdomas, ka...

Trešais ir sieviete. Vai tā nav? unsure.gif Ja tā ir sieviete, tad laikam viss ir ok. :3
Kate
Nē, es saprotu, ka ir skices.. BET JAU izskatās pēc izkopta stila.

GRIBU REDZĒT PILNA AUGUMA ZILVĒKŪŪŪŪZZZZZZ!

>>
Arts
A new style has born.
Tev vairāk padodas profili.Acīm vairāk vajadzēs ielikt dzīvības,neiziesi ar blāviem gaišumiem.
Jāizstrādā sejas forma,jāpielabo deguns.Daudz izstrādāšanas un noslīpēšanas.Iesaku skatīties ķermeņus pa priekšu,un pie sejām piederētu nedaudz kaulaināki un garāki ķermeņi.
Ieteicamie darbarīki: daudz tintes pildspalvu,ass un biezs zīmulis,biezs un gluds papīrs(rasēšanas,uz plānā kartona arī var).Mīkstā un lielā,biezā dzēsene.
Smuki iznāk mati un daži sejas panti.
duck&cover
ass zimulis bija, un miiksts arii bija - un izbija kaa jua tas nereti gadaas. ammm sejas un rokas izvelejos tapec ka tas shkjiet visgrutakais.
Asuka
tie nav tavi pirmie darbi. es to zinu. es to redzu xD
nu jā kopu8mā jau daiļi. !~ es tik nesaprotu, kāpēc pirmajā darbā nevajag pievērst uzmanību lūpām. manuprāt ļoti labi iznākušas. nenovērtē sevi par zemu ducky!~ xP krāsojums ir pārāk sašvīkāts un uzacītes tādas klučainas tev iznākušas. smile.gif nu pārējiem nav tik laba kvalitāte kā šim.
turpini daudz trennēties un viss būs labi!~ xD
veiksmi. esi kareivis.
Hime Plays Punk Rock
Darbi tiešām neizskatās pēc iesācēja darbiem. Bet ir labi smile.gif Man ļoti patīk kā uzzīmēti mati otrajā darbiņā closedeyes.gif
duck&cover
weh weh weh nu varbut esmu mazliet zimejis, bet tas ir tikai ka hobijs. un emm mangu nekad... smile.gif un macijies ari nekad smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Apskatot šos darbus, ir iespaids ka lietots mīksts zimulis, kas nopieredzes ņemot, dzēšot mēdz izmērēties vairāk nekā cietāks un dzēsts ar padaudz. To gan spriežu pēc papīra burzījuma pakāpes.
exile
jeei, pamegini tagad uzziimeet arii veselu figuuru, kad uzziimeeshi tad arii spriediishu, bet pagaidaam bez komentiem!
duck&cover
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 31 2007, 01:15) *

Apskatot šos darbus, ir iespaids ka lietots mīksts zimulis, kas nopieredzes ņemot, dzēšot mēdz izmērēties vairāk nekā cietāks un dzēsts ar padaudz. To gan spriežu pēc papīra burzījuma pakāpes.

jam , bet jus tiesham lasat 1. postu vai nee?
teicu, ka tas ir skices un tikai meginajums. eh otmazki
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(duck&cover @ Jul 31 2007, 09:48) *

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 31 2007, 01:15) *

jam , bet jus tiesham lasat 1. postu vai nee?
teicu, ka tas ir skices un tikai meginajums. eh otmazki

Vistīrākā atmazka.
Skice vai ne skice, lielas starpības nav, kad pamet plosīšanai, ja neskaita to, ka jau gatavu darbu vairākumā gadījumu neviens nemainīs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.