Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Kaede
IPB Image

From anidb:

Shirahama Kenichi is always bullied by the classmates. One day, he sets out his mind to become strong, following an advice of a beautiful girl, Furinji Miu, he goes to a martial arts school. However, it was a tremendously hard school where the strongest martial arts masters teach...

Pati nu jau kopš pirmās sērijas sekoju līdzi šai anime. Sākumā likās, ka nekas dižs tas nebūs un gribēju pat pamest, bet tad kādā garlaicības brīdī atsāku to skatīties un man patiesi ļoti iepatikās. smile.gif Var gan pasmieties, gan uzzināt interesantas lietas par dažādiem cīņas stiliem.

Jūsu domas? rolleyes.gif
Church
uzzinaat? veel pasaki - maaciities no <g>
bet vispaariigi nedaudz echiiga fighting anime. daudz maz pat skataama. gan saakts bij ar History's Strongest Disciple Kenichi mangas lasiishanu, veel pirms anime izgaaja.
Hikaru
Man šitā anime patīk. Atšķiribā no Naruto un Bleach garlaicīgiem fightiem, šeit tie nelikās garlaicīgii. Parāda visus sitienus, visus prijomus (kā pakustās, kur iesit utt...). Vispār forša, smieklīga komēdija, tikai dažreiz... bieži.. tas Alien krīt uz nerviem.
marca1
Piekrītu Hikaru, pats tagat skatos, interesanti un var arī pasmieties smile.gif
MuGenJi
nuu nuu nesaki neko pa naruto jo fighti tur ir tiiri detalizeeti! tikai tur pa daudz runā! a vispār anime laba? Tieši gribējās kauko besides naruto grenadier un gunslinger girl! tā teikt atslodzei. biggrin.gif
goku
Beidzot kāds uztaisīja topiku biggrin.gif Jup riktīgi laba, pozitīvas emocijas. Kā iznāk tā uzreiz novelku un noskatos. Nu patīk un viss, nu ir jau itkā tas koncepts tāds pamuļķīgs. Bet ļoti skatāms gabals wink.gif . Recommend, ideāli starp bleach un naruto der wink.gif
Kaede
Noskatījos beidzot šodien pēdējo animes sēriju. Kopumā anime ļoti patika. Varēja gan pasmieties, gan uzzināt dažādas interesantas lietas. Vienmēr smējos par Nijimas tēlu. Laikam pirmo reizi kādā animē saskāros ar ko tādu. laugh.gif Animācijai nebija ne vainas, osti visi ļoti labi, novilku un klausos smile.gif

Īsi sakot- tiešām patika. smile.gif
Shinobi-sama
Viss jau buutu jauki, BET....
Draudi nogalinaat man liekas izskaneeja katraa teikumaa, nevienu taa arii nenosita. Un visvipretiigaakais shaadaas animees ir ideologjiskaa nenoturiiba, neviens tik ljauns nemaz nav, vienalga ko vinjsh sastraadaajis. Ciinjas ir interesantas, bet liekas tik neiistas, jo galvenais varonis vienmeer pieceljas, neskatoties uz to ko pretinieks ir daudz stipraaks un nezheeliigaaks, paarspiileetais hipokraatisms smacee viscauri animei. Taa vietaa daudz interesantaaki ir taadi chari kaa Niijima un visa Shishou varza, sveeto kulaku ieskaitot. Vinji pat nomaaca ar spilgtumu to 'maacekli'.
kaarleens
Manaa uztveree ljoti neslikts aka smadzenes atpuushas fighting stila gabals. Katraa zinjaa es tur nemekleeju kau kaadu filozofisku jeegu kaa to dara shinobi. Skatiijos uz kautinjiem un big bobies cool.gif Stabilas 7 bales dodu animei, katraa zinjaa man shitaa patika labaak nekaa ikitousen un tenjo tenge.
Spectre
Noskatījos, nu vainu jāgaida next sezona (vai vispār tāda būs, biju pa slinku pameklēt info) viens paziņa lasa mangu - tur karoče viss turpinās biggrin.gif Notiks turnīrs un atkal 2 rivali cīnīsies savā starpā biggrin.gif
Animei ar dodu 7 balles, easy going bez īpašām pārgudrībām un emo stila pagruvumiem.

P.s. ikkitousen vispār mēģināja hvz ko izveidot sanāca, kkāds ... ai nav vērts biggrin.gif TT gan man patika tongue.gif
Apofiss
Pirms Kenichi likās ka nu par Ergo Proxy, Death Note vai Elfen Lied nekas labās nebūs... beeeet patīkami kļudījos :] ļoti ļoti žēl, ka 50-tā bij pēdējā :[

QUOTE(Spectre @ Oct 9 2007, 14:08) *

viens paziņa lasa mangu - tur karoče viss turpinās biggrin.gif Notiks turnīrs un atkal 2 rivali cīnīsies savā starpā biggrin.gif

Yeah! ir cerība uz turpinājumu :-D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.