Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Blood Shadow
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Crash
Nesen pats novilku, noskatiijos un taga man incee paareejo domas. Kaa tautai patiik 'Blood Shadow' ? Man pasham tiiri labi patika, jo bij tiiri labi apvienots action ar xxx, scenaarijs sakariigs, chari feini un galu galaa tiiri skataams gabals. Katraa zinjaa naf tik paarspiileets scenaarijs kaa 'La Blue Girl'...

P.S. DC++ hentai vieglaak dabuut par parasto anime, bet juus te tik maz par hentai runaajat... diivaini... ph34r.gif
GM
bet juus te tik maz par hentai runaajat... diivaini...

Mums samaitātības pakāpe mazāka. tongue.gif

Par "Blood Shadow" runājot - kaut kad mani brutāli piespieda uzmest aci un šī procesa rezultātā an tas gabals izraisīja sliktas asociācijas. Citiem vārdiem - nepatika.
Un vispār hentai ir jauks, bet mazās dozās - zīmētu čaru sexu 90 minūšu garumā es nevaru skatīties.
ShinChan
QUOTE (Crash @ Sep 7 2004, 10:58 PM)
P.S. DC++ hentai vieglaak dabuut par parasto anime, bet juus te tik maz par hentai runaajat... diivaini... ph34r.gif

Nu taa nav taa mana miiljaakaa skataamviela. Daudz darbiibas maz sizjeta tongue.gif Peedeejais ko skatiiju no sjii zjanra bija Mystery of the Necronomicon. Jaatziist, ka vietaam pat likaas interesanti.
Yume
QUOTE (Crash @ Sep 7 2004, 10:58 PM)

Khem, Crash.. es saprotu tavas intereses, un pat akcepteeju taas.. bet cienijamais tu veel nepieredzeeji ko es daru kad te saak runaat par daudz par hentai... cilveeki meeginaaju kaadu briidi attistiit topiku.. redzi, vairaak neatiista.. un teva rii neiesaku.. ju viens pavediens ir..varbuut vari salikt visus "kaads ir jusu iespaids par sho hentai" vienaa topikaa ko? Vai tava personiiba pieprasa katram hentai seriaalam savu pavedienu, kaa dizham daildarbam kas ir iipashi jaaizdala?
Kira
Tikko noskatiijos... Ja godiigi nepatika. Protams, taa ir gaumes lieta... Vispaar hentai kaa taads iipashi nepieshaista
standby
redzeju vienu seriju - ja nonjem hentai - parasta anime "mochit demonus" stila. Ja hentai atstaj - brr... ne labak neatstat.. naff mana gaume.

A ka Tev yaoi?

Yume - offtopic jautajums: vai gravitation ir yaoi vai tomer tads shounen ai (kaut gan D.N.Angel kads ari velk pie shounen ai blink.gif )
Yume
tongue.gif offtopic atbilde
Gravitation seriaals ir shounan ai, OVA's velk uz mild yaoi. Un DNAngel ir ar shounan ai elementiem, taapat kaa teiksim Fushigi Yuugi, GetBackers, arii starp citu Peace Maker...
Crash
QUOTE (standby @ Sep 9 2004, 09:12 PM)
A ka Tev yaoi?

Norm, lai gan priekshroku dodu hentai wink.gif
Spectre
Esu redzeejis tikai 2 Hentai Tas ir Words Worth un Necronomicon vai kaa ttur bija.
Ir meeinaats vel kadu luureet bet 5 min un apniik. Vajag sizhetu nevis f.ck all the time.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.