Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iesakat kaadu labu sci-fi anime
Anime forum > Anime > Requests
Crash
No sci-fi animes esmu redzeejis 'Blue Submarine #6', 'Armitage III', 'Animatrix', 'Vampire Hunter D', 'Blood, The Last Vampire' un svaigi vilkta uz hdd meetaajs 'Sin, The Movie'. No pasha redzeetajaam nepatik vieniigi 'Blood, The Last Vampire', jo taa bij iisa, bez dziljaam domaam, bez koloriitiem personaazhiem. Un tad bez sci-fi setting'a man veel gribeetos, lai tai animee buutu arii kaada dziljaaka doma, lai taa rosinaatu kaadas paardomas, kaa lai arii tajaa buutu taadi teeli, personaazhi, kas peecaak paliktu atminjaa un, protams, kaartiigs action (kaa ta bez taa). Tad nu gaidu ieteikumus rolleyes.gif
Saiko
manuprāt Vampire Hunter D un Blood: The Last Vampire ir nosacīts sci-fi bet tas atkarīgs no tā kā uz to raugās unsure.gif
ja vēl neesi redzējis ( kam neticu ) tad must see ir Ghost in the Shell gan movie gan arī abi Stand Alone Complex ( 1st GIG & 2nd GIG ) bet vispār vari kaut ko pameklēt šeit varbūt pat izdodas arī kaut ko atrast laugh.gif

p.s. welcome to community smile.gif
Crash
Aj, ar to 'Ghost In The Shell' man vienmeer ir taa, ka nekad nevaru atrast dc++ normaalu eng versiju (vienalga, ierunaats vai subtitri) kaadam, kam buutu norm upload. Lai gan peedeejaa laikaa neesu skatiijies, maybe anime ir palikusi populaaraaka arii meinstriima hubos... cool.gif

*edit* Paskatiijos un redzu, ka situaacija naf mainiijusies, anime popularitaate ir palikusi taada pati un GitS man caur DC++ meinstriima hubiem nedabuut sad.gif
Batou
QUOTE (Saiko @ Sep 7 2004, 10:56 PM)
nosacīts sci-fi bet tas atkarīgs no tā kā uz to raugās unsure.gif

ir gan vecais. vieniigais miinuss ir taa vampiiru teema. tajaa ir pat vairaak sci-fi nekaa star waros, kas ir luukasa kunga pasaka.
Saiko
Crash: use the force use the BitTorrent !

Outlawz: ok ticēšu tev smile.gif
Crash
QUOTE (Saiko @ Sep 7 2004, 11:37 PM)
Crash: use the force use the BitTorrent !

Da force is not with me sad.gif I mean, man taads connection, ka man aarzemees aatrums ir paaraak slikts prieksh php progaam un LV ar torrentiem nekaa daudz pasaak nevar, ja nemaldos...
Taka
Esmu redzējis GiTS torrentos , sk. šeit: SuprNova
Varu iedot savu DVD, ja interesē.
ShinChan
QUOTE (Outlawz @ Sep 7 2004, 10:20 PM)

ir gan vecais. vieniigais miinuss ir taa vampiiru teema. tajaa ir pat vairaak sci-fi nekaa star waros, kas ir luukasa kunga pasaka.

Nu gan blink.gif Ja V H Blood ierakstaas sci-fi zjanraa, tad praktiski visus anime darinajumus vareetu aiz matiem ievilkt sci-fi (visaadus komeediju ecchi ieskaitot). Tak tajaa anime, kura man personiski riebaas iisuma un idiotiskaa sizjeta deelj, nav pilniigi nekaa no sci-fi.
Batou
QUOTE (ShinChan @ Sep 8 2004, 10:44 AM)
QUOTE (Outlawz @ Sep 7 2004, 10:20 PM)

Nu gan blink.gif Ja V H Blood ierakstaas sci-fi zjanraa, tad praktiski visus anime darinajumus vareetu aiz matiem ievilkt sci-fi (visaadus komeediju ecchi ieskaitot). Tak tajaa anime, kura man personiski riebaas iisuma un idiotiskaa sizjeta deelj, nav pilniigi nekaa no sci-fi.

nu redz, tu ieveero tikai sizhetu, bet atsevishkjas epizodes palaid pilniigi garaam.

piemeeram, taa maaja saulrietaa vien ko ir veerta (katraa zinjaa, tas stipri iespiedaas atminjaa).

tad jau man rodas jautaajums.

ko tu uzskati par sci-fi?
Taka
Atkal es ar definīciju...

Science Fiction:

A literary or cinematic genre in which fantasy, typically based on speculative scientific discoveries or developments, environmental changes, space travel, or life on other planets, forms part of the plot or background.
Crash
QUOTE (Taka @ Sep 8 2004, 08:32 AM)

Par torrentiem jau izteicos, kas pa skaadi, bet dvd uz doto briidi man neder (except virtuaalie), jo naf dvd-rom sad.gif
Shinobi-sama
QUOTE (Taka @ Sep 8 2004, 08:32 AM)

heh no dvd es neateiktos ja tu vaereetu vinju kaut kaa nebuut nokopeet.. runaajot par pretim doshanu tad nu nezinu viss vairaak vai mazaak izdzeests no cietaa... un mani interesee kaadi DVD tie ir original vai mistiskie piraatu ar funsubiem vai arii pasha raxtiiti ja taa tad no tnx anyway げんきですよ
Taka
Ieskaties topicā reāli DVD un mangas tur redzēsi manu sarakstu,
pirātiskus DVD es nekolekcionēju.
Aazmandius
There some Sci-fi anime I realy like:
Vandread ( 2*13 ep)
Black Heaven( 13 ep)
Bakuretsu Tensi ( 0nly 19 from 26 ep available on fansubs)
Akira (movie)
Try also Wonderful days, its Korean but real good.
If yu like Fantasy try Ninja Scrol
NOLF
Ja interesē tādas mēreni nopietnas būšanas, iesaku noskatīties Infinite Ryvius. 26 sērijas garš un torrenti vēl nesen bija samērā viegli atrodami. Būs par ko padomāt biggrin.gif

Vandread un Vandread 2nd stage arī nav ne vainas, it īpaši, ja patīk ecchi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.