Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sola
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Church
IPB Image
anidb: Sola
boxtorrentu batch by [Lunar]

Imho neslikts Air+Shingetsutan Tsukihime apvienojums. Normaali dabas skati un šova traģiskā/melanholiskā noskaņa. Subjektīvi vājāks par šiem diviem, bet above average anyway.
Galvenajam varonim Yorito Morimiya lielākā aizrautība ir fotografēt debesis. Pieceļoties kādā agrā rītausmā kārtējo kadru uzņemšanai viņš satiek dīvainu meiteni pie niķojoša dzērienu automāta. Pēc palīdzības ar to meitene mistiski nozūd. Nākošajā satikšanas reizē viņš uzzina viņas vārdu Shihou Matsuri un atklāj līdzīgu ieinteresētību debesīs. Trešajā satikšanā atklāj, ka kāds vēlas viņu nogalināt un to, ka viņa varbūt nemaz nav cilvēks. Tālāk sižetā seko sava deva mistikas saistītas ar galveno varoņu īsteno būtību ar traģiskām beigām.
Rika
Es skatos un man ļoti patīk.

Patiešām skaisti uzzīmēts.Jauki personāži,labs scenārijs.Ko vēl,lai piebilst?

Ak jā,man Sola patīk vairāk nekā Air.

Tiešām ļoti iepatikās galvenā varone Matsuri.

Pašlaik dodu 9 balles,jo nezinu beigas. tongue.gif
Niks
Manās acīs Sola ir labākā 2007. gada pavasara sezonas anime, toties Air es tālāk par kaut kādu 7. epu netiku, un ar Tsukihime, manuprāt, salīdzināt ir nekorekti - abas anime ir tikpat līdzīgas, cik Tsukihime un Hellsing.
Church
QUOTE(Niks @ Jul 2 2007, 15:50) *

Manās acīs Sola ir labākā 2007. gada pavasara sezonas anime, ..

cik cilveeku, tik gaumju .. man vairaaki shovi patika ljoti .. bet pat no tiem neviens nepietuvojaas Nodame Cantabile wink.gif
Niks
Es nesaku, ka, piemēram, Claymore un Bokurano man nepatīk, tomēr Sola man patīk visvairāk.
bullmatari
saakumaa domaaju ka viss shizets buus ap matsuri un vinjas ienaidnieku, vinju ciinjas utt. bet uz beigaam shows izveersaas loti filozofisks. loti patiik, sekoju liidz)

p.s - dievinu kaa Mana uzziimeeta^^ zaljas acis, !!! un matu spraude ar zivi!!! yeah!!! ...tas kautkur ir redzeets- ja nemaldos Lamune'ee.
Niks
Filozofisks? Mēs laikam esam skatījušies dažādas anime, jo es tur neko filozofisku nesaskatīju.
Kaede
Noskatoties pirmo sēriju likās, ka tā ir kārtējā skaistā, bet krietni patukšā romance anime. Domāju, ka tur vnk figurēs Matsuri, Aono un Yorito mīlas trīstūris. Tomēr esmu priecīga, ka ar šādām domām nepametu šo anime novārtā. Šī anime ir vnk lieliska! Patika sižets, lai arī cik prātoju par to, kas notiks tālāk, šī anime mani turpināja visu laiku pārsteigt. Un tas bija tik ļoti patīkami. Kaut ko tik labu laikam kādu brīdi jau neesmu skatījusies, visas sērijas bija aizraujošas un pilnas interesantu notikumu. Animācija bija ļoti laba pēc manām domām, tēli izveidoti interesanti. Ļoti patika mazā Koyori-chan. happy.gif Īsi sakot- lieliska anime!

10/10
bullmatari
piem:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
vai pareizi bij tas ka maasa atdziivinaaja yorito lai slaapeetu savas juutas? un vai pareizi bij ka matsuri atdziivinaaja maasu, kaut gan vinja pielika sev nazi pie riikles?
katrs saprot cik vinjam dots ;p
Niks
Nav slikti, ka anime tev kalpo par iedvesmu pārdomām, taču stipri šaubos, vai tā bija Sola autoru iecere, tā kā nevajadzētu šo anime uzreiz saukt par filozofisku, protams, ja daudzi neatkarīgi no citiem tā secinās, tad gan to varbūt varētu tā klasificēt.
Erik4xp
Totāli laba anime!!! Dodu 9...
Plus, oriģināls sižets ar atrisinājumu, kas liek sagriesties galvai.
Mīnuss, Veidotāji piehaltūrējuši pie zodiem, brīžiem "nesvarīgās" vietās uzzīmēts šķībāk. Protams daudzās animēs tā ir, bet man tas bojā visu skatīšanās prieku. ph34r.gif
vampiregirl
manuprāt forša anime ^^ dodu visas 10 bales, bet vot man tik nepatika kā tas Yorito bija uzzīmēts.......bet Matsuri un Auno atsver visu rolleyes.gif

QUOTE(Church @ Jul 2 2007, 12:18) *
ar traģiskām beigām.

katram jau savas domas, piemēram, man galīgi beigas nelikās traģiskas, bet gan visai laimīgas ^^

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Vai tad tas nebiju brīnešķigi ka Auno beigās kļuva par cilvēku un pēc ilga laika atkal varēja skatīt debesis? Vai tad tas nebija vareni no Matsuri un Yorito puses dot viņai šādu iespēju? Tiesa Matsuri pati vien bija pie tā vainīga, bet nju es tur nesaskatu neko traģisku cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.