Peedeejaa laika esmu saacis skatiities anime... tieshaam iepatikaas. Pagaidaam mana anime pieredze aprobezhojaas ar Hellsing, Angel Sanctuary, paaris FMA seerijaam un dazhaam anime kas redzeetas pa VOX... Kaads var luudzu ieteikt kaadu tieshaam "must see" anime... Un kaads var pateikt kaadu lapu, vai torrnetu kur var nokachaat Trigun seerijas?
zenofex
Sep 6 2004, 16:38
Triguns pieejams ieksh
www.kickassanime.tk
No taa ko es esmu redzeejis un ko tu (pienjemu, ka tas ko nosauci, patika), iesaku:
X TV, Cowboy Bebop, Now and Then Here And There, Vampire Hunter D: Bloodlust, Jin Roh
peedeejaas divas no taam ir pilnmetraazhas.
ShinChan
Sep 6 2004, 16:54
Man jau apniik katraa otraja topikaa dot padomus, kuru anime buutu veerts skatiities. Panjemat un saorganizeejaties ieksj viena topika. Kaut vai sjii pasja. Un viss.
Driizaak jau jaapadomaa par kaadas top sisteemas / saraksta izveidi. Buus japakjeskaajas bik.
Es varu pāris bittorrent linkus piemest, saki tikai
tad jau labaak lai shinchans uzraksta (jo vinjsh ir reinkarneejies viktors igo) postu, paareejie lai piemet klaat, peec tam sametiis vienaa topikaa ar komentaariem un eksisteejoshiem bt linkiem un pin+lock topic.
kaarleens
Sep 7 2004, 11:19
ahaa topu vajadzeetu
es ietekti noteikti Great teacher Onizuka
noskatiities ir veerts
tostermaize
Sep 7 2004, 12:35
un kur to var dabūt???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.