Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Highlander anime
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Taka
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=3412

Režisors un čaru dizaineris tas pats, kas Vampire Hunter D.
Stīlīgi.
Sižets apm. atkārto pirmo Highlander filmu.
Mīnusi - nav Queen mūzikas. Puristi teiks ka piu, jo nav japāņu tracka, anime ir angliski no dzimšanas.

Dabonama - torrents ir pieejams uz www.tokyotosho.com

goku
Slinkums pa jaunu rakstīt, so copy paste no Katla
IPB Image
Official page
Highlander: Vengeance
Genre Action, SciFi
Type Movie
Year ??.05.2007
Producers MADHOUSE
Language Angļu audio
Quote : "What is lost, will some day be found"

Jūs drošvien brīnaties, vēl viena filma par Kalnieti >? Jā tā tas ir, bet skaitās anime žanrā, kaut arī bija diezgan miksēti manuprāt, jo uztaisīts bija ne tā kā pārsvars anime, bet vairāk gan kā tāda animēta filma. Ok, pirmkārt daudz labāks Highlander stāsts par "The Source". Animācija nav nekas ŪBER, bet vietām gan ir ļoti smuki uztaisīts. Iesākās nu tā, ok likās, soundtreks arī likās, ai nebūs nekas tur tāds kā vecajam Highlander. Bet biju patīkami pārsteigts, kad kaut kur ap 20min manī riktīgi aizrāva šitā filma, nu es saprotu, ka nav tur nekā svaiga vairs, bet man patika. Un piedevām, tākā esmu redzējis visas Highlander filmas, jāsaka, ka mani vietām pārsteidza pavērsiens story, nekas liels jau nebija, bet es biju izdomājis savādāk, vot tas gan jāsaka, ja piem. Source bija banāli paredzams, tad te vismaz sekoja nosaukumam filma. Tiešām atriebība, tas arī galvenais te, un tiešām atspoguļots labi. Divi teikumi bez nekā Highlander filma nevar iztikt 1.) There can be only one 2.) You brought us hope (vot šitas bija jau banāli, bet nu nevarēja nekādi savādāk izlocīties, man jau sāk apnikt, ka visur tiek izmantots vārds hope, kaut kā nav viņam vairs tā stipruma)
Kopumā, iesaku noskatīties arī tiem, kas neskatās anime, jo tas ir Highlander stāsts, un noteikti labāks par 2,3,4,5 daļu biggrin.gif Protams gaidīju ko labāku, bet pēc "The Source" expectations bija very low... So biju patīkami pārsteigts.

New Anime from director Yoshiaki Kawajiri - 'Highlander : Vengeance'

�Highlander: Vengeance� is to be an animated spin-off of the cult hit film Highlander. The movie is to be helmed by the acclaimed Japanese director Yoshiaki Kawajiri, the mastermind behind some of the most well know Anime to come out of Japan. �Ninja Scroll�, �Vampire Hunter D: Bloodlust, and �Wicked City to name but a few. The storyline is being written by David Abramowitz who was also the writer for the �Highlander: The Series�. Synopsis: Lone warrior Colin MacLeod travels with the ghost Amergan through the ages searching for the immortal despot Marcus Octavius, who killed his lover on the Celtic plains tens of centuries ago. On his quest, he discovers New York is submerged, and one dominant monolith fortress towers over the seas. Colin can save the survivors, but his sword only hungers for the blood of one man. Despite many lifetimes of training, Colin has failed to vanquish Marcus on the great battlefields of history. Can he finish what he started and stop Marcus? Will Colin lead the people to freedom or become consumed by hate? An animated feature is definitely an interesting direction to take what was otherwise becoming a very tired and long in the tooth series of live action feature films. If anyone can inject some magic back into the world of the Highlander, Kawajiri would be a good bet. The movies website quotes the release date as this year, but the latest info makes it more likely 2007.�Highlander:Vengeance�

7.5/10

Treileris: http://uk.youtube.com/watch?v=ILkyZ8pYSeI
Sword
Neka interesanta skatama jau ir bet nu ta ta
Church
Ja filma likaas savlaik skataama, tad nezkaapeec tas pats bet animee - atbaida. varbuut pierasts gaidiit animee ko vairaak/dziljaaku?
pat vienkaarshi action var pasniegt gardi - eg. Black Lagoon. sheit? not the case.
tas viss imho protams.
Taka
Nekas ūbersvaigs vai aktuāls nav, piekrītu. Japīšiem vienkārši sagribējās kalnieti uztaisīt...
Nākamais droši vien būs Konans. Ja ekranizēs Ninja Scroll režisors un animators tad varētu būt stilīgi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.