Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani ziimeejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
sahara
Click to view attachmentviens no peedeejiem maniem darbinjiem..
Arfija
man ljoti patiik acs un deguns. labi un diezgan smuki izstraadaatas lietas un detaljas! happy.gif hm.. tie mati liek domaat ka galva ir saspiesta. nu vismaz man taa izskataas. neesmu jau pati labaaka. happy.gif vareeji uzziimeet visu galvu, bet es zinu kaa tas ir kad tu esi uzziimeejis ko taadu kas tev patiik un labot nelabosi par spiiti visam! happy.gif vispaariigi ir smuki! man jau patiik!
Arts
Aci vajadzētu pietuvināt degunam,citādi ja noliksi otru aci tādā pašā attālumā no deguna....būs neglīti.Seju gan vajadzēja uzzīmēt un vairāk matu.Viss pārējais ir normāli.
Paskaties šito priekš acs:
http://youtube.com/watch?v=vJ6S5u52YLQ
Protams viss nav jāzīmē,bet priekšstatam vajag paskatīties.
Arfija
art, video labs! biggrin.gif taada muuzika bishkjinj biedeejosha. par taam aciim ziimeejumaa.. hmm.. taadas tieshi acis buutu ljoti gruuti uzziimeet kadas bija video, ja tu neesi maklinieks/ niece. njaa.. es tikai gribeetu zinaat kas tas taads par shtrumentu kas izskatiijaas kaa ziimuli/pildspalva tas baltais? heh..
sahara
Click to view attachmentpaldies par kritiku smile.gif
video bij tieshaam labs..bet taadas acis es nemaaceetu uzziimeet..sad.gif
veel viens man darbinjss bet lloti sens...
Mimi
O. Pēdējais ir ļoti labs. Vienīgais, deguns liekas nevienāds no abām pusēm, tb, labajā pusē [skatoties uz monitoru], tas ielokās vairāk, nekā kreisajā.

EDIT: Apskatījos tagad. Nu vairs tā neliekas, bet kaut kas man tai degunā liekas dīvains. Varbūt nāsis vajag pabīdīt nedaudz pa kreisi? :hm:
sahara
kad tu taa saki un es saaku ieskatiities man arii taa saak likties... dry.gif
Alta Melissa
Darbs labs un deguns man liekas normāls, janu vienīgi tas, ka ir pārāk liela atstarpe starp degunu un muti.
Varēji uzzīmēt matos taciņu biggrin.gif citādāk viņi tur takā dīvaini izgaist or smth..
Kreisā acs izskatās mazāka vai arī vaina ir plakstiņā.. nu nezinu, kkas tur liekas drusku dīvaini
Arfija
moshka man zobs sapuudereejis smadzenes bet kkas man ar taam aciim atkal nepatiik! biggrin.gif pievilku tuvaak to darbu un skatos, ka aciim tur kur jabuut skropstaam ir kkaada liela, diezgan pabieza, melna sviitra... wtfit? sorry, bet man kkaa netaa iipashi jauki izskataaas.. ja taa veel padomaa, nemaniiju skropstas.. hmm. bet ziimeejums visaa visumaa tev ir labi izdevies. man ljoti patiik mati un eenojums! kūļ! ^^
sahara
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentiisteniibaa es tur ziimeeju skropstas bet laikam k kaa nepateizi uz leju...biggrin.gif
te buus veel triiz mani ziimeejumi...bet tas videejais ir noziimeets..(es domaaju ka to jaw taa pat war redzeet..)
Alta Melissa
Pirmais ir dikti smuks, tikai kakls ir nevietā - izskatās, ka meitene ir galvu izbīdijusi uz priekšu.. skaisti esi izkrāsojusi wink.gif
otrajā man patīk kā izkrāsoti mati.. un pārējais arī biggrin.gif
pēdējais ir labs darbs. Man nepatīk tie spārni un asaras, bet tā ir gaumes lieta. Šķiet, ka piere ir par šauru.
Pakkun
otrais, ja nekļūdos, ir nozīmēts no aladina burvju lampas krāsojamās grāmatas. man tāda mājās kkur ir.
sahara
man k kaa biezzi gadaas uzziimeet taa ka galva uz priekshu izbiidiita..sad.gif
klluudies jo tas ir noziimeets no plakaata.biggrin.gif
Sorrow
Trešajā zīmējumā, vienam no tiem spārniem ir nepareizs leņķis - izskatās, ka viņi abi atrastos vienā muguras pusē.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.