Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BECK
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Sigfa
Nu tad atsevishkjsh threads par sho supeeriigo anime- manas jaunaas addikcijas ceeloni.

Anime par rokgrupas dibinaashanu, kur galvenais varonis saakumaa ir visai nozheelojams vidusskolnieks un tad vinju saak aizraut gjitaarspeele...

Daudz te vairs nemuldeeshu iznjemot jaapiebilst, ka man ljoti patiik taa atmosfeera kas valda tajaa seriaalaa... ljoti.. dziiva.

Kopveerteejums: 9; Orgjinaala ideja un lielisks izpildijums.

Jau kaadu labu laikau gaidu 11 seeriju.. kur ir? ._O Zinu, ka leet raws jau izlaidushi veselas 15 seerijas! :mad:

IPB Image
Ella
Nenoveertee sevi par zemu wink.gif cool.gif
bbad
kaads kopveerteejums? tu pat neesi redzeejis visu anime
kaarleens
mans ieprieksheejaas jaunaas sezonas favoriits man jau ljoti patiik kopveerteejums toch buus peec beigaam
mangas fani saka ka manga labaaka nu naz ta jau redzees
aya-angel
Nu zini, nav jānoskatās visas sērijas, lai saprastu what's this about tongue.gif Un Sigfa nav vienīgais, kas liek komentāru par anime nenoskatijies visas sērijas.
Taka
QUOTE(kaarleens @ Jan 17 2005, 21:21)
mans ieprieksheejaas jaunaas sezonas favoriits man jau ljoti patiik kopveerteejums toch buus peec beigaam
*

Mangas fani tā vienmēr saka laugh.gif
aya-angel
QUOTE(Taka @ Jan 17 2005, 21:28)
QUOTE(kaarleens @ Jan 17 2005, 21:21)
*

Mangas fani tā vienmēr saka laugh.gif
*

Tieši tā!!!!
Sigfa
QUOTE(bbad @ Jan 17 2005, 22:13)
*

ohoo, tas ir jaunums. Un tu esi? Es domaaju, ka ja es rakstu, ka gaidu 11 seeriju, tad ar to vareetu saprast, ka viss seriaals veel nav iznaacis, ne? Es tomeer domaaju, ka ja jau rakstu par nepabeigtu seriaalu, tad vareetu buut, ka rakstu par taam seerijaam kuras esmu redzeejis, ne?

Nedomaaju, ka shii seriaala buutiiba kautkaa krasi mainiisies, lai tas iespaidotu veerteejumu.
ShinChan
It kā esmu novilcis līdz 10 ep, bet galīgi nav vēlēšanās skatītites (pagaidām esmu 6. ep. noskatījies). It kā visas lietas ir lai šo varētu saukt par labu anime , bet, kaut kā pietrūkst, pagaidām vēl nezinu kā. Es viņu skatoties garlaikojos, un man ir zināmas probēmas ar angliski runājošiem japāņu seyuu, kam turklāt vēl ir jāierunā amīšu cilvēki - gaļa. But that's just me...varbūt vēl iepatiksies.
edg
QUOTE(Sigfa @ Jan 17 2005, 23:45)
QUOTE(bbad @ Jan 17 2005, 22:13)
*

ohoo, tas ir jaunums. Un tu esi? Es domaaju, ka ja es rakstu, ka gaidu 11 seeriju, tad ar to vareetu saprast, ka viss seriaals veel nav iznaacis, ne? Es tomeer domaaju, ka ja jau rakstu par nepabeigtu seriaalu, tad vareetu buut, ka rakstu par taam seerijaam kuras esmu redzeejis, ne?

Nedomaaju, ka shii seriaala buutiiba kautkaa krasi mainiisies, lai tas iespaidotu veerteejumu.
*

Mjaa, pietiek diviem cilveekiem buut nesaskanjaam par viena vaarda definiiciju un abi uzreiz taisa shkrobi.
Vai tas paarsteidz, ka tik aatri un tik peekshnji?
Nee!
Kaa lai neshrobojas, ja nevar un nevar sagaidiit 11. seeriju?
...
Ghoul
Es zinu vienu vaacu mangu PrusianBlue taa arii ir par J- rock grupu
aya-angel
QUOTE(S.U.D @ Jan 18 2005, 15:39)
*

Es arī to mangu ļoti labi zinu smile.gif Man pat daži tās chapteri ir materiālajā veidā smile.gif Bet tā ir viena no pirmajām vācu mangām, so tur nekas super dižs nava sad.gif Bet tā manga ir laba anyway.
Ladykiller
Opaaa kaukas redzets, un nez kurs man pameta so serialinju he he

Sigfulim tainiba, par katru vardu ko vinj teica par BECK.

kartejais orginalais anime ar savu roziniti (saja gadijuma soundtracki) un vienrezeju personazu telojumu. Orginaliem dialogiem un kuteligam (es nez kadu vardu labak iedot) ka ari parsteidzosam situacijam, bet tas jau katrs anime XD

Sigf tik nesaki cik serijas esmu redzejis laugh.gif

BTW: Kads nez kur var saoundtrackus vinjam raut (tik nesakat DC++ un Kazaa !!!)

@Sigfa, a kura vieta vinjs bija nozelojams ???
Sigfa
QUOTE(new_scool_gringo @ Jan 19 2005, 22:20)
@Sigfa, a kura vieta viņs bija nozelojams ???
*

Es to biju domājis tā, ka viņš ne ar ko neaizraujas, tb viņa pasaules skatījums un horizonts ir ļoti šaurs.
Ghoul
QUOTE(aya-angel @ Jan 18 2005, 18:21)
QUOTE(S.U.D @ Jan 18 2005, 15:39)
*

Es arī to mangu ļoti labi zinu smile.gif Man pat daži tās chapteri ir materiālajā veidā smile.gif Bet tā ir viena no pirmajām vācu mangām, so tur nekas super dižs nava sad.gif Bet tā manga ir laba anyway.
*

Pirmaa taada riktiigaa vaacu manga ir Robert Labs Dragick master bet ir arii visaadi Crewman'i utt.
Sigfa
Nu, postoju viena iemesla dēļ- visā interneta otaku sabiedrībā ir visai pamatīgas jukas attiecībā uz šo seriālu. Es tagad apsaikdrošu situāciju nezinātājiem, un varbūt varu aizsākt kādu diskusiju biggrin.gif

Tātad tā, lieta tāda, ka no saakuma viss bija baigi super- Anime Empire paņēma jaunu projetu ar nosaukumu BECK, visi domāja, ka šitā štelle ir baigi inovatīva un visi kas viņu skatījās arī labi novērtēja... Viss bija labi līdz vienai nebaltai dienai, kad anime empire forumos parādijas threads par 11 epizodi, itkā jau kārtējais idiņš ar stulbiem jautājumiem (eū, kad es beidzot tikšu pie anime), bet tad aizgāja neliela diskusija, jo tiešām, labu laiku nekas jauns par BECK nebija dzirdēts, tā nu diskusija pamazām izvērtās visiem nepatīkamā fleimā. Situāciju sarežģīja atklājums, dēļ kura BECK cienītāju publiku paaršalca visu iznīcinoš cunami- FUNimation esot reģistrējis http://www.beckanime.com domainu. Atklājumu esot izdarījis viens, ne pie kā vainīgs, fans, kurš gribējis uztaisīt fansaitu par šo anime (šobrīd- http://www.beckanime.net). Tātad, dēļ šī atklājuma forumos saakās asas diskusijas par BECK nākotni, un daudzi uzskatīja, ka, nu jau gandrīz mēnesi nesabotais, becks nemaz netiks sabots, jo viņš esot ticis licenzēts. Nepagāja ne paaris nedēļas, kad A-E personāls paziņoja, ka BECK nav licenzēts, un darbs pie šī anime tikšot turpināts, un pat A-E esot ieplānojis kādu paarstegumu saviem faniem. Tas uz kādu laiku nomierināja publiku, bet, kādu nedēļu vēlāk (šodien), BECK fanus atkal paaršalca jaunas ziņas- paaris cilvēku no A-E esot pievienojušies Shinsen Subiem, kas mums deva trīs epizodes - 13-15, acīmredzot 11-12 atstājot A-E ziņā. A-E apvainoja SS seriāla nozagšanā (SS piekrita, ka viņi ir nozaguši BECK)...
Tas nu īsumā būtu viss, kas uz šobrīdi man zināms. Ja kādam nav slinkums mani papildināt, vai palabot - uz priekšu, šī posta mērķis ir aizsākt diskusiju. Jautājums reāli ir tāds: Ko jūs domājiet par šo fansuberu karu, kurš novērojams ne tikai tieši šai animei, bet arī daudzām citām?
edg
Labaak, kad karo, nekaa, kad nav neviens, kas vispaar sabo wink.gif
Sigfa
jaasaka, ka konkurnece tomeer uzlabos kvalitaati, kaa tas ir citaas dziives jomaas biggrin.gif
kaarleens
hmzz a kādu beck versiju tagad vilkt ?
Sigfa
lol, nav jau izveeles- viena tikai ir. 1-10 seerija ir A-E, 13-15 seerjai ir Shinsenam.
kaarleens
QUOTE(Sigfa @ Jan 28 2005, 09:33)
lol, nav jau izvēles- viena tikai ir. 1-10 sērija ir A-E, 13-15 sērjai ir Shinsenam.
*

a moš pagaidīt tomēr ka A-E ilzaidīs oficiāli visu ?
Sigfa
probleema ir taada, ka vinji jau peedeejaas divas nedeeljas mums saka, ka driiz izlaidiis...
Wiper
Beidzot atradaas laiks noskatiities Beck (nu to kas nosubots). Ahh, kaada patiikama paarmainja saliidzinot ar lielo vairumu tagad iznaakosho darbu. Es sho anime veerteeju visnotalj pozitiivi. Vieniigais tieshaam anglju valodas teksti var labaakajaa gadiijumaa izsaukt smaidu.

Kas attiecaas uz mangu - man labaak patiik animes character design.
kaarleens
nu redz kaa AE sanjeemaas uz doto briiidi ir jau 15 epas nosubotas =)
zenofex
Pēdējā laikā šitas visai bieži ir manāms, ka viena sabotāju grupa nepabeidz kādu seriālu un to turpina cita. Diezgan stulbi, jo bieži vien dažādi sabotāji īpašvārdus raksta savādāk, un ir grūtības iebraukt par kuru personāžu jaunajā sabā iet runa.

Ar visām tām jaunajām fansaberu grupelēm fansaberu scēna kļuvusi briesmīgi jau haotiska. Dauzi seriāli vispār netiek pabeigti sabot, man kādi četri tādi stāv uz cietņa un gaida, kad kāds nosabos līdz galam, jo esmu pieradis skatīties seriālus bez pārtraukuma....
kaarleens
QUOTE(zenofex @ Jan 31 2005, 09:07)
Pēdējā laikā šitas visai bieži ir manāms, ka viena sabotāju grupa nepabeidz kādu seriālu un to turpina cita. Diezgan stulbi, jo bieži vien dažādi sabotāji īpašvārdus raksta savādāk, un ir grūtības iebraukt par kuru personāžu jaunajā sabā iet runa.

Ar visām tām jaunajām fansaberu grupelēm fansaberu scēna kļuvusi briesmīgi jau haotiska. Dauzi seriāli vispār netiek pabeigti sabot, man kādi četri tādi stāv uz cietņa un gaida, kad kāds nosabos līdz galam, jo esmu pieradis skatīties seriālus bez pārtraukuma....
*

uhu naakaas piekrist bardaks ir liels it sevishkji mani izbesiija W-Dreamers kas marineeja ilgaak par meenesi Gantz pedeejo epizodi .
Vieniigais var arii jau saprast tos cilveekus naudinju vinjiem neviens pa to nemaksaa viss ir uz entuazisma balstiits taapee domaaju nav ko iipashi piekasiities cool.gif
Fxp
31.martā Japānā uz Playstation 2 iznāk "Beck - The Game", pēc reklāmas spriežot, viens no daudziem muzikālajiem geimiem uz konsoles, tikai šoreiz jūs spaidiet podziņas, imitējot Beck dziesmu atskaņošanu.
Daži ekrānšāviņi no reklāmas filmiņas:
image
image
image
image
kaarleens
ehh moš tomēr ir jēga PS2 nopirkt rolleyes.gif
Sigfa
nez vai, nez vai biggrin.gif man konsoles nebuut pie sirds neiet biggrin.gif es tagad pats ar gjitaaru nonjemos, taakaa nekaadu ps2 nevaig biggrin.gif
+Chibi+
Ah. Nu jā. Man ļoti patika. Teiksim pat vairāk, kā ļoti. Apmēram FMA-patika līmenī.
Teiksim tā, būdama pietiekami..hmmm...initeresēta mūzikā, man šī anime likās kā dievu dāvana. Pirmkārt, tajā tiek runāts par veciem labiem bendiem, tajā ir ļoti daudz atsauces uz jauniem labiem bendiem, tajā ir visas tās sīkās detaļas par ģitārām, kuras man personīgi ir tuvas un izdzīvotas (ilgi smējos, kad meitene patieca, ka F akordu grūti spēlēt - es pati kāreiz tik ilgi viņu mocīju, heh heh *wierdo*). Tā tiešām perfekti attēlo rock world. Taira ir vistipiskākais basists. Kustībās, vārdos, pat ģērbšanās stilā, nu tik basistisks cik vien kāds basists var būt. Chiba just the way those punk are, heh heh. Ryuuske pat skatās, kā visi lead guitarists mēdz skatīties.
Man ļoti patika, ka sākumā, Koyuki tikai mācoties spēlēt, nebija -oh wow, magical talent - pat, ja cilvēks ir talantīgs, viņam no sākuma ir jāiziet ļoti ilgs praktiskā darba laiks, līdz sasniegt māster klasi. Un mirklis, kad pirxti galīgi sajāti un asiņai, un gribās mest pie malas to bezjēdzīgo trinkšķināšanu, jo tāpat jau nesanāk.. Nu kurš nav izgājis tam cauri.. Eh.
Man patika festivālu attēlošana. Atgādināja pašu pirmo festivālu, uz kuru es braucu.. tur arī bija tāds pats stage sadalījums, mežā, dubļos, lietū.. Heh. So much memories.

Un tagad ne par feeling, ko tā dod.

Ļoti patika stils. Krāsas.. Kadru gaita. Pēdējās sērijā - stāstījums caur bildēm par Ameriku - sugoi. Bildes sketchā +voice over, mm, love.

Ai, es tā mūžīgi varu runāt... Un neviens jau mani nesapratīs. Heh. That's just the rock'n' roll thing.
kaarleens
Jociigi , ka mans domas par shito showu sakriit ar chibi (par FMA es galiigi nemiizhu karstu - teelaini izsakoties laugh.gif )
Bte nu man back tieshaam ljoti patika, sheit bija salikts vecais labais rock un jaunaas veesmas labi kopaa, ost super animaacija arii ljoti stiliiga, sizhetaa iepiita romances liinija, kas man vienmeer ljoti priecee animees.
Vispaar sugio anime 10 balju veerta, skatiities noteikti veerts.
Paradise kiss tomeer galiigi nestaav klaat shitam gabalam, lai arii animaacija ir ljoti liidziigi, kaa jau teicu koyuki pieziimeet garus matus un sievishkjiigaakus vaibstus sanaak Paradise kiss main chare wink.gif
Kaede
Beidzot uzsāku skatīties šo seriālu. Ļoti patīk, vismaz pagaidām. Ceru, ka no nākamajām sērijām sagaidīšu to pašu, ko no līdzšinējām.
Ginta
ah, jā.. Beck.. ir labs.
nav jau vairs nekā daudz ko pateikt, ko kāds cits jau nav pateicis..
Mūzika laba. par artwork gan tā.. paši cilvēciņi bija tādi ļoti prinitīvi.., bet tas tomēr labi izskatījās uz foniem, pie kuriem bija labi piestrādāts.. (oh, nemaz nerunāšu par labajiem instrumentu closeup-iem..)
..savā veidā mazliet atgādināja filmu 'Krustceles'.. (tikai nepārprotiet- ne tās, kur britnija, bet tās 'vecās'.. par ģitāriestiem..)
kad beidzu skatīties mazliet nožēloju, ka pati jau biju pametusi ģitārspēles apgūšanu.. domāju: varbūt mēģināt vēlreiz.. bet tomēr nē.. (ja arī tiktu pāri pirmajām grūtībām- man tomēr nav talanta kā Koyuki (vai jebkuram no Beck:mcs).. un visticamāk i would end up like that guy who sells guitars..)
tad nu, ja neņem vērā īslaicīgu nomāktību (sava veida skaudību??), kāda var pārņemt skatoties uz talantu - ir vērts. iesaku.
Kaede
Tikko kā beidzu skatīties. Lieliski. Es jau gribu skatīties otro reizi- labāka anime, ko esmu redzējusi pēdējo nedēļu laikā. Tēli bija ārkārtīgi interesanti, sižets lielisks. Animācija gan nevisai patika, bet viss pārējais atsver šo mazo, gluži vai manās acīs niecīgo nepilnību. Es dodu šai animei 10/10, ārkārtīgi laba. smile.gif
Prieks tiešām, ka noskatījos! rolleyes.gif
Lust
Tiko beidzu skatiities . Tas ir nereaali labs gabals !! 10/10 . Zheel ,ka vis tik aatri beidzaas .

Nevar kaads iedot linku uz ostiem? :]
Neptuuns
Sorry par nokroposteeshanu, bet cik esmu ieveerojis shajaa sekcijaa tas nav tik buutiski, lainukaa, izskataas, ka A-E vairaak neljauj downloadot, jo ir licenzeets, kur citur es varu shito dabuut?
kaarleens
QUOTE(Neptuuns @ Aug 27 2006, 14:52) *

Sorry par nokroposteeshanu, bet cik esmu ieveerojis shajaa sekcijaa tas nav tik buutiski, lainukaa, izskataas, ka A-E vairaak neljauj downloadot, jo ir licenzeets, kur citur es varu shito dabuut?

Pavirshi mekleejot AE nekur neatradu varbuut njem vinju no otakus extreme reitings tiiri ok vinjam ir http://tracker.otakus-extreme.ath.cx/login...o=%2Fbrowse.php
Lars
kāds tādu skatās? biggrin.gif

tā aizrāva, ka pat pasūtiju pirmo mangu..

un šodien atnāca, prieks kur tu rodies?, tikai kad iedomājos ka jau ir 24 sējumi, finansēm tas nepatiks biggrin.gif
Sword
BECK interesants anime kaut ari esu redzejis tikai dazas serijas kadas 15 ja ta precizi. OST ari labs iesaku novilkt un paklausities biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.