Nu, postoju viena iemesla dēļ- visā interneta otaku sabiedrībā ir visai pamatīgas jukas attiecībā uz šo seriālu. Es tagad apsaikdrošu situāciju nezinātājiem, un varbūt varu aizsākt kādu diskusiju
Tātad tā, lieta tāda, ka no saakuma viss bija baigi super-
Anime Empire paņēma jaunu projetu ar nosaukumu BECK, visi domāja, ka šitā štelle ir baigi inovatīva un visi kas viņu skatījās arī labi novērtēja... Viss bija labi līdz vienai nebaltai dienai, kad anime empire forumos parādijas
threads par 11 epizodi, itkā jau kārtējais idiņš ar stulbiem jautājumiem (eū, kad es beidzot tikšu pie anime), bet tad aizgāja neliela diskusija, jo tiešām, labu laiku nekas jauns par BECK nebija dzirdēts, tā nu diskusija pamazām izvērtās visiem nepatīkamā fleimā. Situāciju sarežģīja atklājums, dēļ kura BECK cienītāju publiku paaršalca visu iznīcinoš cunami- FUNimation esot reģistrējis
http://www.beckanime.com domainu. Atklājumu esot izdarījis viens, ne pie kā vainīgs, fans, kurš gribējis uztaisīt fansaitu par šo anime (šobrīd-
http://www.beckanime.net). Tātad, dēļ šī atklājuma forumos saakās asas diskusijas par BECK nākotni, un daudzi uzskatīja, ka, nu jau gandrīz mēnesi nesabotais, becks nemaz netiks sabots, jo viņš esot ticis licenzēts. Nepagāja ne paaris nedēļas, kad A-E personāls paziņoja, ka BECK nav licenzēts, un darbs pie šī anime tikšot turpināts, un pat A-E esot ieplānojis kādu paarstegumu saviem faniem. Tas uz kādu laiku nomierināja publiku, bet, kādu nedēļu vēlāk (šodien), BECK fanus atkal paaršalca jaunas ziņas- paaris cilvēku no A-E esot pievienojušies
Shinsen Subiem, kas mums deva trīs epizodes - 13-15, acīmredzot 11-12 atstājot A-E ziņā. A-E apvainoja SS seriāla nozagšanā (SS piekrita, ka viņi ir nozaguši BECK)...
Tas nu īsumā būtu viss, kas uz šobrīdi man zināms. Ja kādam nav slinkums mani papildināt, vai palabot - uz priekšu, šī posta mērķis ir aizsākt diskusiju. Jautājums reāli ir tāds: Ko jūs domājiet par šo fansuberu karu, kurš novērojams ne tikai tieši šai animei, bet arī daudzām citām?