Help - Search - Members - Calendar
Full Version: H.E.L.P.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Diāna.
Hm, esmu jau šo te iepostojusi Draugos, domādama, ka kāds varēs palīdzēt, bet nekā.
Tātad Jautājums Jums šāds:

Vai kāds / kāda , Rīgā, ieteicams arī Latvijā, nav redzējusi kādu Vietu, kur var nopirkt šos Japāņu stila Lietussargus.

IPB Image

Protams derētu lielāku mazliet, bet nu, es ceru, ka Jūs sapratāt Domu.

Paldies jau iepriekš .^^.
Church
man nez kaapeec liekas, ka tie ir saulessargi, bet tas taa ..
- ebrejaa meegjinaats atrast?
Diāna.
Nu, ir redzēts, ka pasargā no Lietus arī .^^.
Varbūt liksies amzliet stulbi, bet, kas ir tas Ebrejs ?
Ayumi
Šķiet, Church domāja Ebuy'u ;D .
jurc
Vakar redzēju Rīgā. Tik nevaru atcerēties tieši kurā vietā. Iespējams, ka tas bija iekš Origo, tur kur pārdod vīraku, vēja zvaniņus utt. Kreisajā stūrī uz plaukta stāvēja 2 gab.
Bet tie bija taisīti no tā paša materiāla no kā taisa parastos lietussargus, kas ir galīgi neforši dry.gif
kahi
jurc, tavā aprakstā es atpazīstu bungalo...tad vēl uz matīsa ielas ir zelta drakons...tur arī visādi tjipa''īstie'' sūģiki pa šitādām austrumu lietām.
jurc
Ok, atcerējos, tas nebija iekš Origo. smile.gif

Meklē manus aprakstītos saules sargus Galerijā Centrs. Kaut kāda tur voodoo veikaliņā bija
Seila
Voodoo un bungalo veikaliņi. Origo, Olimpija, Spice, Alfa. Rimi Imanta.
Kaede
Es vēl zinu, ka Origo ir augšā viens veikaliņš, kur var nopirkt katana un visādas japāņu stuff, moš tur kādreiz parādās arī kāds šāds lietussargs, es nez gan, bet varētu būt.
Yume
šitās lietiņas oriģinālā veidā ir atrodamas tikai dārgos suvenīrveikalos.
Bastēja pasāžā redzēts... pāris gadus atpakaļ redzēju Imantā, tur kur Welnes, apakšā bija, suvnīru veikaliņš. Bet par tagadējo situāciju negalvošu.
Shatako
Man šķiet, ka avr nopirkt Origo- Bungalo! Maksā ~20 Ls ^__^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.