GoldLeader
Jun 13 2007, 10:20
41 EMO noteikums
(Pārtulkots no krievu valodas, un pielāgots Latvijas situācijai by GoldLeader)
1. Raudi vienmēr un visur, kur ir cilvēki. Ja raudāsi vientulībā, tad kurš gan tevi žēlos?
2. Raudi izteiksmīgi, puņķojies, kliedz, čīksti, vaidi, elso un dauzi galvu pret sienu. (Pirms tam, ieteicams ērtības labad pārliecināties, vai siena nav no dzelzsbetona)
3. Nosēdies ceļos, un vaidi: «Neviens mani nesaprot...» «Neviens mani nemīl...» «Jums jau tikai paņirgāties..» Darot šo, novēro apkārtējo reakciju.
4. Atbildi ar izteiktu raudēšanu uz katru kritiku, kas vērsta tavā virzienā.
5. Rūpīgi klausies visā, ko tev saka un labi to iegaumē, lai pēc tam varētu to izmainīt tā, lai tu atkal varētu visiem čīkstēt, kā tevi apbižo.
6. Klausies «Tokio Hotel» - viņi (it īpaši Bils) ir nenormāli kruti.
7. Tu vēl neesi izlasījis Viktora Igo «Nožēlojamos»? Tas taču ir tik EMO!
8. Un vispār, Viktors Igo ir EMO kustības pamatlicējs. Lasi to kārtīgi.
9. Uz visiem apkārtējo mēģinājumiem uzlabot tavu garīgo, atbildi: Kāpēc..
10. Kāpēc... vispār ir tava vienīgā atbilde uz visu. (Skatīt arī punktu 4.)
11. Sāc histērijas ne mazāk kā reizi trīs dienās, savādāk visi aizmirsīs, ka tu esi EMO.
12. Tas, kas tevi atbalsta uzskatā, ka visa pasaule ir sūds ir tavs draugs. Visi pārējie ir ienaidnieki, nelabvēļi vai stulbeņi, un tavas uzmanīas necienīgi.
13. Dont trust anyone.
14. Brazīliešu seriāli pilnīgākais EMO.
15. Slapjas bikses pilnīgs EMO!!! Piečurā bikses visos iespējamajos veidos,
15. Apdirsties tas vairs nav EMO. Tas ir netīri un nekulturāli,
17. Nopērc sev sieviešu topiņu ar uzrakstu Loser
18. Sarunājoties, vienmēr atgādini, ka tu vēlies sevi nogalināt.
19. Tavs sapnis nomirt no LSD pārdozēšanas. Ieteicamā deva tonna LSD uz ķermeņa masas kilogramu.
20. Tev viss ir kārtībā? Tā nedrīkst būt! Tūlīt ej pie draugiem un izraudies.
21. Smiekli bez asarām tas nav EMO.
22. Ja tev prasa Kapēc tu tā dari? atbildi Tāds nu es esmu. Nepatīk varu aiziet...
23. Nēsā 3 izmērus mazākus apavus, lai vienmēr izskatītos nelaimīgs.
24. Sīpolloki tas ir viss. Viņi, kā EMO narkotiski, un izsauc asaras. Ēd daudz sīpolus.
25. Cauras zeķes ahujenna kruta!
26. Tev garderobē jābūt vismaz vienam t-kreklam uz kura attēlotas uz pusēm pārplēstas rozā sirsniņas.
27. Cūkas ir EMO radījums. Tās ir lielas un rozā.
28 Frāzei «I hate myself and I want to die» jāklūst par tavu devīzi. Un nevienu neuztrauc, kas to ir teicis.
29. Pūties uz visiem. Bet zini mēru a to pārsprāgsi.
30. «Mio, manu Mio», «Mazā nāriņa», «Sniega Karaliene», «Sarkangalvīte» un vispār, visas Hansa Kristiana Andersena pasakas - REAL EMO!
31. European Hit Radio galvenā EMO radiostacija valstī.
32. Tokio Hotel klips «Der lezte tag» - tavs mīļākais video!
33. Kad tu to skaties raudi. (Skatīt arī punktus 1 un 2)
34. Iesnas tas ir EMO! Puņķošanās un sarkanas acis ir KRUTA!
35. «Panic! At the disco» klips «I write sins not tragedies» - arī afigenna EMO!
36. Gotiskā depresija nav EMO. Tas ir stulbi.
37. Tu saproti, ka dzīvei nav jēgas, un ka visi cilvēki ir stulbi?
38. Ja tu piedzeries, tad tu piedzeries EMO!
39. Ja tu apvainojies uz autoru tad velti. Viņš taču tev labu vēl.
40. Ja tu vēl tagad raudi par to, ka par tevi ņirgājas, tad tu esi labs EMO puisītis.
41. Ja tu smējies kaut par vienu noteikumu, tad tu vispār neesi EMO puisītis.
Vai tad emo veel aizvien ir modee?
X_Kamui
Jun 13 2007, 11:39
OMG es smejos pa lielaaku pusi no noteikumiem... Es pats neesmu emo un nekad arii nebuušu, bet pret emo man nav nekaadu pretenziju...ja vieniigi viņi raud siikumu deļ...un tas gan tracina...
Cilveeks
Jun 13 2007, 12:16
QUOTE(edg @ Jun 13 2007, 11:31)
Vai tad emo veel aizvien ir modee?
nu izmirushi veel nav...
bet domaaju ka ar taadu attieksmi ilgi nedziivos....
lol..
Paldies par pāris mirkļiem patiesi lieliska garastāvokļa. Šo te vajadzētu poke emo izlasīt, nez, ko viņi teiktu? Īsti Emo, balstoties uz šiem pieņēmumiem, laikam nolīstu stūri un sāktu klusi šņukstēt.
Riktīgi labi, paldies
Tigra2
Jun 13 2007, 13:14
galiigi jnciigi. Tādiem rakstiem ir vieta drawgiem.lv, ne otaku.lv, ai nu lab, bet ko es jeedz...
Bet tā vispār.. mani nedaudz fascinee cik aatri vaards paarvershas par lamuvaardu taa nepareizaas lietoshanas deelj.
Kautvai blondiine, agraak apiimeeja meitenes ar blondiem matiem, tagad, bet pirms vairaakiem gadiem iipashi, par taam sauca visas galiigi stulbaas kazas, kas laida ar visiem pa labi un pa kreisi, taam nebija vajadziigi pat balinaati mati. ō.o
Caca, agraak par taadaam sauca meitenes uz kuraam visi atskatiijaas, kuras bija skaistas, elegantas un brīnišķīgas. Atceros, pirms kaadiem diviem gadiem, mana maasiica teica, ka veelas, tad, kad izaugs, kljuut par cacu( tai laikaa caca bija kautkas riktiigi cool... :
Bet tad kautkaa vaardu caca sev saaka piedeeveet visaadas aitas, kuras runaaja, vairumaa gadiijumu, par dzjekiem un kosmeetiku. Tagad visaadi shvaini staigaa apkaart un tiek deeveeti par cacaam. Nedaudz skumji sametas... piiiiiiiu
Bet taa vish i.
Agraak emo piedeeveeja, emotional hardrock punk faniem.... pirms kaada laika, tie bija the sexiest guys, kas tikai nelielaa skaitaa to hardrock punk klausiijaas (atceros, kā daudzas meitenes sapnjoja par emoboyziem :3)(turpretii dzjeki vinjus ciest nevareeja, un nesaprata, kāpēc michaam shamie patiik(tjip geyinji, memiishi or sumtin), tad vinjus dzjeki saaka saukt par memmiishiem, un centaas visiem izskalot smadzenes ar taadiem tekstiem, kaa pirmajaa postaa.(nepieversiisim uzmaniibu faktam, ka vairums nomelnotaaju ir iepriekš modē bijušie reperīši un hiphoperi XD)(arii reperiishus nomelnoja iepriekš modē bijušie, un tāda nebeidzamā ciklā ^.^)
Manuprāt, galiigi garaam, teksts man likās vienkārši apsolūti stulbs, ne smieklu, ne asaras.
Nu, ko lai saka, jauki, ka drawgu.lv kultuura celjo uz sho forumu.
Aizieshu uzkost kabaciiti un nosvineet.
QUOTE(Tigra2 @ Jun 13 2007, 13:14)
galiigi jnciigi. Tādiem rakstiem ir vieta drawgiem.lv, ne otaku.lv, ai nu lab, bet ko es jeedz...
Bet tā vispār.. mani nedaudz fascinee cik aatri vaards paarvershas par lamuvaardu taa nepareizaas lietoshanas deelj.
Kautvai blondiine, agraak apiimeeja meitenes ar blondiem matiem, tagad, bet pirms vairaakiem gadiem iipashi, par taam sauca visas galiigi stulbaas kazas, kas laida ar visiem pa labi un pa kreisi, taam nebija vajadziigi pat balinaati mati. ō.o
Caca, agraak par taadaam sauca meitenes uz kuraam visi atskatiijaas, kuras bija skaistas, elegantas un brīnišķīgas. Atceros, pirms kaadiem diviem gadiem, mana maasiica teica, ka veelas, tad, kad izaugs, kljuut par cacu( tai laikaa caca bija kautkas riktiigi cool... :
Bet tad kautkaa vaardu caca sev saaka piedeeveet visaadas aitas, kuras runaaja, vairumaa gadiijumu, par dzjekiem un kosmeetiku. Tagad visaadi shvaini staigaa apkaart un tiek deeveeti par cacaam. Nedaudz skumji sametas... piiiiiiiu
Bet taa vish i.
Agraak emo piedeeveeja, emotional hardrock punk faniem.... pirms kaada laika, tie bija the sexiest guys, kas tikai nelielaa skaitaa to hardrock punk klausiijaas (atceros, kā daudzas meitenes sapnjoja par emoboyziem :3)(turpretii dzjeki vinjus ciest nevareeja, un nesaprata, kāpēc michaam shamie patiik(tjip geyinji, memiishi or sumtin), tad vinjus dzjeki saaka saukt par memmiishiem, un centaas visiem izskalot smadzenes ar taadiem tekstiem, kaa pirmajaa postaa.(nepieversiisim uzmaniibu faktam, ka vairums nomelnotaaju ir iepriekš modē bijušie reperīši un hiphoperi XD)(arii reperiishus nomelnoja iepriekš modē bijušie, un tāda nebeidzamā ciklā ^.^)
Manuprāt, galiigi garaam, teksts man likās vienkārši apsolūti stulbs, ne smieklu, ne asaras.
Nu, ko lai saka, jauki, ka drawgu.lv kultuura celjo uz sho forumu.
Aizieshu uzkost kabaciiti un nosvineet.
lol ^^
QUOTE(Tigra2 @ Jun 13 2007, 13:14)
<daudz bulljkaka>
Lieta taada, ka arii kaadreiz visi shie EMO bija gejiski memmiishi (kaa tu to pati pateici), kas palielaa sabiedzriibas daljaa netiek uzskatiits par paaraako labumu. Taa kaa tas viss saaka skjist interesants sub-13 stulbiem puisiishiem un tie meegjinaaja liidzinaaties EMO, arii shamos puisiishus pieskaitiija pie EMO kopas, kaa rezultaataa videejais tizliigums visai kopai gjeometriski pieauga.
Taapat kaa tu teici: idioti sevi par kaut ko nosauc, tad cilveeki arii visuz sem taa vaarda nolabeljo kaa idiotus.
Tieshi tas pats notiktu ja cilveeks ar pliku pakalju un apakshbikseem galvaa skraidiitu pa riigu un bljautu "anime ir forshi!", apkaarteejie uzreiz domaatu ka cilveeki kas skataas animi ir totaali friiki kas pliki skraida ar apakshbikseem galvaa.
Secinaajums: vaards nepaarveershas par lamuvaardu, to par taadu padara cilveeki kas sho vaardu pashi uz sevi attiecina.
psst.. es ne v temu , bet -
oriģinālu iedotiet? Linku!!!!
GoldLeader
Jun 14 2007, 10:48
Navaru...pie Vitālija ir!
Visā visumā jūs visi esat pelnījuši, ja ne nāvi, tad vismaz kāju senīti...
Shatako
Jun 15 2007, 13:43
vai tad topa klips no tokio hoteļiem nav bitte spring nicht?
Es nesmeejos ne par vienu no punktiem, es esmu emo? :S
Shatako
Jun 16 2007, 13:07
Tokio Hotel nav emo grupa! Eiropas hitu rādio nav emo rādio stacija, Latvijā īsti emo ir varb kādi 5-3! Video kuru es iebāzu (how to be emo) ir paskaidrots kā tādam kļut un kas tas ir..
Hikaru
Jun 16 2007, 13:26
Es vispār nesaprotu par ko te iet runa. Nevienu teikumu nesaprotu šajā topikā.
Pirmo reiz dzīvē redzu burtu savienojumu "EMO".
Labi, nav mana darīšana, tāpēc šo postu nerakstīšu.
Ghoul, kur Tava žilete? Tu neesi īmõ xPPP
Kas Emo ir tik kruts? Es laikam esmu akla, jo nesaskatu viņu freaky izskatā ko krutu.
QUOTE(Shatako @ Jun 16 2007, 13:07)
Tokio Hotel nav emo grupa! Eiropas hitu rādio nav emo rādio stacija, Latvijā īsti emo ir varb kādi 5-3! Video kuru es iebāzu (how to be emo) ir paskaidrots kā tādam kļut un kas tas ir..
Tu drošvien tā saki, tāpēc ka tev patīk TH un tu raudi ikreiz kad redzi viņus(no laimes, protams), un arī Eiropiešu radio tev nav emo, jo tur taču raida visstilīgākās melodijas visā visumā(Timberlake, Timberland un citi stilīgi lopi), bet tā teksts tāds paglumšs un emocionāls, I can't, I think I'm gonna cry...
QUOTE(Winry @ Jun 18 2007, 19:19)
Tu drošvien tā saki, tāpēc ka tev patīk TH un tu raudi ikreiz kad redzi viņus(no laimes, protams), un arī Eiropiešu radio tev nav emo, jo tur taču raida visstilīgākās melodijas visā visumā(Timberlake, Timberland un citi stilīgi lopi), bet tā teksts tāds paglumšs un emocionāls, I can't, I think I'm gonna cry...
oiiii, tas nu bija uzbrauciens... nu, labi, bet, ja tā padomā, tiešām, cik tad latvijā varētu būt īstu emo? es domāju, ka neviens. pie mums vēl tos rietumu mēslus nav tik ļoti ievazājuši, lai mēs spētu atzīt emo par mūsu sabiedrības sastāvdaļu.
Church
Jun 18 2007, 20:08
man domaat - vairums no gotisko tiinju (kuru @LV nav maz) ir zem emo panta norakstaami. vismaz starp tiem liela kaudze ir ar klasiskajiem "mani neviens nesaprot", "veenas griezt ir kuuli" utml utjp. kaut nu peedeejais tiem izdotos
Un? No vienas pārgrieztas vēnas nevar rasties tāda asiņošana, lai noliktu dakšiņu - tam vajadzētu pārgriezt kādu artēriju.
nu un? tas, ka es graizu vēnas(piemēram), vēl nenozīmē, ka esmu emo. tiklab es varu graizīties, jo es saderēju, ka to varu izdarīt, vai arī, piemēram, gribējās pārbaudīt, vai ar pildspalvu var pārdurt ādu. lai kļūtun emo, jābūt pilnam komplektam. mūsu līdzgājēji jaunieši pagaidām aizņēmušies vien stilu un man biksesslīdnosttāpēcesukruts variantu. neko vairāk par mēģinātājiem mūsu valstī neatrast.
QUOTE(Church @ Jun 18 2007, 20:08)
man domaat - vairums no gotisko tiinju (kuru @LV nav maz) ir zem emo panta norakstaami. vismaz starp tiem liela kaudze ir ar klasiskajiem "mani neviens nesaprot", "veenas griezt ir kuuli" utml utjp. kaut nu peedeejais tiem izdotos
Jaapiekriit. Neviena no subkultuuraam nav ar stingri defineetaam robezhaam, it iipashi peedeejaa laikaa, kad saradushies visaadu, izteikti liidziigu, stilu- saakot ar pankiem > metaalistiem >gotiem > emo un citiem tamliidziigiem kadriem. Manaas aciis tie ir paar vienu kaarti metami, jo savaa ideologjijaa- protestaa pret kaut ko- neatshkjiraas.
Niks no sevis taisa muljkji, censdamies izraadiit savas absolutaas zinaashanas anatomijaa...
Kahi, tu aciimredzot neesi sapratusi teikto, kas gan mani nepaarsteidz, bet, kur Niks, shkjiet, tikai izliekaas, tev tas sanaak absoluuti dabiski.
Geji, geji, jūs visi esat geji.
Lūk, tas, principā, arī ir mans vienīgais devums šajā diskusijā.
Church
Jun 18 2007, 23:33
es neesmu ge_js. esmu lezbietis
a par pilnu vai nepilnu emo paziimju komplektu .. man diezgan vienaldziigas notariaali apstiprinaatas iistena emo aplieciibas. derdz visa taa varza bez iipashiem iznjeemumiem. vegjeteejoshi paraziiti uz sabiedriibas kakla, kas nez kaapeec kljuvushi moderni.
QUOTE(Sigfa @ Jun 18 2007, 23:05)
Niks no sevis taisa muljkji, censdamies izraadiit savas absolutaas zinaashanas anatomijaa...
Nikam vienkārši apnicis dažādos latviešu forumos (īpaši jau otaku.lv pēdējā pusgada laikā un tieši no Church puses) lasīt par to, kaut nu tiem emo beidzot izdotos noasiņotu ar to savu vēnu graizīšanu, tāpēc Niks muļķīgā veidā cenšās atgādināt cilvēkiem pamatskolas bioloģijas vielu.
Church
Jun 19 2007, 03:34
laikam ir mainiijusies pamatskolas biologjijas programma. vismaz padomju laikaa neatceros pasniegtu veiksmiiga suiciida statistiku piesaistiitu pie griezhamo asinsvadu veida izveeles. tiiri pragmatiski apsverot liekas, ka pagruuti noasinjot bojaajot kapilaarus (kaut gan ja bojaa vairumu vienlaiciigi, eg. novelkot visu aadu, varbuut taa pietiks?). gan aortas, gan arteerijas, gan veenas ir atshkjiriiga diametra un noziimes, un nezkaapeec liekas pilniigi iespeejama naave griezhot arii pietiekoshi lielas veenas, it sevishkji, ja paleenina asins koagulaaciju un bruuces laiciigu sadziishanu, eg. citeejot biezhi dzirdeeto graiziishanos vannaa & stuff. vajadzees sazvaniit bijusho biologjijas skolotaaju, precizeet.
Tramvajs
Jun 19 2007, 09:49
Galvenais nepieiet šai emo tēmai nopietni.
+Chibi+
Jun 19 2007, 10:02
emo nav tikai ārējais izskatas, īmo ir dvēseles stāvoklis. hehehhehehe...
īmo ir ļoti vienkārši atšķirt no gotiem, bet nu, ja jums nav loģiskās domāšanas un analītisko spēju, varat visus mest vienā čupā, kāda gan tur atšķirība.. cilvēks paliek cilvēks.
Shatako
Jun 19 2007, 13:04
QUOTE(Winry @ Jun 18 2007, 19:19)
Jā protams.. Tu nosauci pilnīgu manu pretstatu! Man riebjas TH un es neklausos visus tos "stilīgos" hitus.. Tur pretīm es klausos alternatīvo, roku, pank-roku, J-roku, J-popu utt. Tavs koments bija pilnīgi nevietā, jo tu nespēj spriest par to, kas man patīk un kas nē. Kas attiecās uz visu to emo lietu.. Kā jau iepriekš minēju Latvijā nav tādu īstu emo tāpēc arī tāda stila nepastāv. Mēs protams varētu izgudrot jaunu stilu, kas sauktos "Latvian emo". Tas nebūtu tā, kā pasaulē labi pazīstamais emo, bet gan tas pats vecais labais pokemons. Cilvēki negrib piederēt grupai pokemons. Ja viņi grib saukties tā tad lūdzu. Ir tikai dabiski, ka daudzi seko aktuālajam, protams, cilvēkiem tas nepatiks (ieskaitot mani) taču ja tu būsi īsts "Latvian emo" tad tev tas būs dziļi vienalga..
Bet watewa.. Šī diskusija ir samērā gluma.. :3 Ja cilvēks grib būt emo tad kāpēc ne? ;D
Tramvajs
Jun 19 2007, 13:52
Kā jau iepriekš minēju Latvijā nav tādu īstu emo tāpēc arī tāda stila nepastāv. Mēs protams varētu izgudrot jaunu stilu, kas sauktos "Latvian emo".
Nu bet protams- mums tak nepareizs klimats te, pārāk auksts.
aam ..wtf?
kas shii par diskusiju?
viss kas te notiek ir citu otakiešu apvainošana, kam to vajag?
pilnībā piekrītu tigras teiktajam....
ak, es noteikti esmu emo: raudu par visiem sīkumiem, skrāpēju sev ar cirkuli vai dauzu sienas līdz asinīm, lamājos, ka manai dzīvei nav jēgas, periodiski apsveru domu par pašnāvību, bet to atmetu, jo labāk pabojāju citu dzīves ar savu eksistenci, vislabāk jūtos melnās drēbēs un reizēm nokrāsoju arī melnus nagus vai plānoju kādu nogalināt, neviens mani sen vairs nesaprot, jo es vnk nevienu nelaižu sev klāt... sasodīts, es neesmu nekāda emo, man vnk pagaidām ir dzīvē melnā strīpa
Jo ir arī momenti, kad esmu dzīvespriecīga, labestīga un sirsnīga, skraidu apkārt košās drēbēs, apjūsmoju dabu. Vārdu sakot esmu totāls traļaļā!
Tenma, to sauc par pokemonisku raksturu. Meegjinaajumaa atrast ideaalu attieksmi pret dziivi, cirkulee caur visaadiem galeejiem variantiem. Iisti emo ir tie, kas PEEC nostabilizeeshanaas paliek pie druumaa gala. Vairumsh ljauzhu atrod kaut kaadu kompromisu starp savaam veelmeem un iespeejaam, un tiem nav vajadziiga masiiva pashkritika (veenazzzz gaizzziit) sevis motiveeshanai. Shitais naak ar laiku un stabili. Neesmu veel nevienu chetrdesmitgadiigu emo redzeejis.
P.S. Shitais posts atgaadina manu bakalaura darbu. Iiss, koncentreets, gar dzelzcelju, bet ne pa sliedi teemeets posts, un nav iisti saprotams, ko grib pateikt, arii man pasham ne.
Church
Jun 19 2007, 17:41
QUOTE(edg @ Jun 19 2007, 17:32)
.. Iisti emo ir tie, kas PEEC nostabilizeeshanaas paliek pie druumaa gala. ..
nevis pie druuma bet pie looseriska gala
.. Vairumsh ljauzhu atrod kaut kaadu kompromisu starp savaam veelmeem un iespeejaam, un tiem nav vajadziiga masiiva pashkritika (veenazzzz gaizzziit) sevis motiveeshanai. ..
nevis pashkritika, bet liiki meegjinaajumi piesaistiit sabiedriibas/vecaaku/draugu uzmaniibu ar chinkstiem par nesapratni / visa sliktumu un t.sk. ar suiciida meegjinaajumiem. diezgan izplatiits tiinju komplekss.
agh, c'mon, sigfa, beidzam kasīties. es kādreiz esmu aprējusi tās stulbības, ko tev gadījies sarastīt??
gome par off. tomēr šī diskusija ievirzās citā gultnē.
QUOTE(edg @ Jun 19 2007, 17:32)
Tenma, to sauc par pokemonisku raksturu. Meegjinaajumaa atrast ideaalu attieksmi pret dziivi, cirkulee caur visaadiem galeejiem variantiem. Iisti emo ir tie, kas PEEC nostabilizeeshanaas paliek pie druumaa gala. Vairumsh ljauzhu atrod kaut kaadu kompromisu starp savaam veelmeem un iespeejaam, un tiem nav vajadziiga masiiva pashkritika (veenazzzz gaizzziit) sevis motiveeshanai. Shitais naak ar laiku un stabili. Neesmu veel nevienu chetrdesmitgadiigu emo redzeejis.
P.S. Shitais posts atgaadina manu bakalaura darbu. Iiss, koncentreets, gar dzelzcelju, bet ne pa sliedi teemeets posts, un nav iisti saprotams, ko grib pateikt, arii man pasham ne.
starp citu, edg, paldies par manas pašapziņas plucināšanu jau "alfā". Ja nepamanīji, jau toreiz man bija šādi skrāpējumi ar cirkuli uz kājām. Jā, diemžēl es esmu tikai meitene un šķiet tiešām neko nesasniegšu, ja tādu attieksmi pret dzīvi saglabāšu. Priekā! Bet zini? es gribu mainīties, jo vēl joprojām vairāk esmu bērns kā pieaugušais, un atmest šo sasodīto pokemonisko raksturu un... vismaz reizi mūžā pierādīt, ka arī es kaut ko varu saniegt matinfo jomā, kaut arī esmu tikai meitene!
QUOTE(Church @ Jun 19 2007, 17:41)
nevis pashkritika, bet liiki meegjinaajumi piesaistiit sabiedriibas/vecaaku/draugu uzmaniibu ar chinkstiem par nesapratni / visa sliktumu un t.sk. ar suiciida meegjinaajumiem. diezgan izplatiits tiinju komplekss.
Var jau buut, bet imo ir izshkjiramas divas grupas - manis mineetaa un tevis mineetaa, kur es par IISTU emo uzskatu tikai sevis mineeto, bet tevis mineeto - par pokemoniem.
QUOTE(Tenma @ Jun 19 2007, 23:36)
starp citu, edg, paldies par manas pašapziņas plucināšanu jau "alfā". Ja nepamanīji, jau toreiz man bija šādi skrāpējumi ar cirkuli uz kājām. Jā, diemžēl es esmu tikai meitene un šķiet tiešām neko nesasniegšu, ja tādu attieksmi pret dzīvi saglabāšu. Priekā! Bet zini? es gribu mainīties, jo vēl joprojām vairāk esmu bērns kā pieaugušais, un atmest šo sasodīto pokemonisko raksturu un... vismaz reizi mūžā pierādīt, ka arī es kaut ko varu saniegt matinfo jomā, kaut arī esmu tikai meitene!
Reizeem cilveekam paliidz pagruushana, lai vinjsh saprastu, ka speej nostaaveet. Reizeem nogaashana, lai vinsjh saprastu, ka speej piecelties. Mani uzskati kopsh taas reizes ir mainiijushies, bet es buushu tikai pateiciigs, ja mani nogaaziisi, iespiediisi peedu sejaa un teiksi: "Redzi, meesls, es to vareeju un izdariiju!". Lai es pieceltos un arii kaut ko izdariitu. Jo arii man ir shaubas par savaam speejaam. Es ciinos, taapat kaa tu.
Shumins
Jun 20 2007, 01:52
QUOTE(GM @ Jun 18 2007, 23:07)
Geji, geji, jūs visi esat geji.
Lūk, tas, principā, arī ir mans vienīgais devums šajā diskusijā.
Njap, miilu cilveekus raksturu - tos, kas sauc lietas iistos vaardos :3 (Analogi manas domas par EMO zeeniem). Kas tas par neizdevushos pusaudzi, kas kaa siicis njem un birdina asaras... Slimiigi un piedauziigi. Varbuut esu no veciem barbariem, bet raudoshi viirieshi tieshaam ir geji ;P
Normaalam viirietim tieshaam buutu jaabuut tam, kas sevi vareetu savaakt un tikt ar lielaam probleemaam galaa - nevis tikai birdinaat asaru. Ceru, ka shamaa pasuga izmirs ;P
Bet citaadi liekas, ka taas pashas gadu tuukstoshiem ilgstoshaas jaunieshu probleemas meegjina risinaat tagad modernaak - caur nosaukumu EMO. EMO - tas pats vecais sick hormonu izvarotais zombijs (kjipa veel saukts jaunietis 13-17 peec vecaas mitalogjijas).
Man personiigi gaudojoshi un niikuljojoshi cilveeki ljoti kaitina... Soft gay boys must DIE !!!
Taada raudaashana un niideshana vairaak sievieshu padariishana - lai jau taam tas tiek
QUOTE(kahi @ Jun 19 2007, 19:06)
agh, c'mon, sigfa, beidzam kasīties. es kādreiz esmu aprējusi tās stulbības, ko tev gadījies sarastīt??
lol?
Ehh, un atkal (jau kuro reizi?), šeit parādās vecā "labā" attieksme - "tu kaut kā atšķiries no manis?! Tu neiekļaujies mūsu, standarta "visi kā viens" sabiedrībā? Tu neesi "normāls"? Nelietis, maita, tad MIRSTI!! Nav tev vietas uz šīs pasaules." Jap, "This Land is made of Love & Peace" XD
Cik var lādēt un nolikt, tos, kam savādākas vēlmes un uzskati, attiecībā uz to, kā šķerdēt laiku, kas atvēlēts šeit, zemes virsū.
Par visiem pārējiem dīvainīšiem man, piemēram, daudz vairāk nepatīk visi tie "austrumu gudrie", kas nu perfekti zin, kādam jābūt perfektam un ideālam cilvēkam un kā "pareizi" jādzīvo, par pamatu ņemot savu subjektīvo dzīves veidojumu.
Nav un nebūs visi nekad vienādi, tas ir utopisks sapnis. Dabā, pavisam neatkarīgi no cilvēkiem, izveidojies tīri netaisnīgs likums, ka izdzīvo stiprākais. Tā arī ir. Un katrs cīnas, kā māk, vai kā uzskata par pareizu. Un t.s. emo šajā cīņā, vienkārši, piekopj nedaudz savādāku stratēģiju. Un kam būs bijusi taisnība, to redzēsim cīņas beigās.
Nez, tas laikam kaut kāds dīvains cilvēku pašaizsargāšanās reflekss, iznīdēt tos savādākos. Nez, varbūt bailes vai skaudība, varbūt kādā dziļā zemapziņas stūrī mītoša šaubu drupata, kas neļauj mierīgi gulēt, jo, kas zin, moš tomēr tas viss emo-stuff nemaz nav tik nepareizs. Tik visiem tiem "normālajiem", kas ir nedaudz slimi ar savas "normalitātes" sludināšanu, šķiet, ir nelielas bailes to atzīt un viņi izvēlas vienkāršāko ceļu - iznīcināt. Nu tas tā, lai nebūtu jāsāk pārdomāt sava dzīve un uzskati.
Es, personīgi nedz kaut kā baigi fanoju par visu to emo-stuff, nedz esmu gatavs pats krāsot sev melnus nagus, matus, whatever un sākt birdināt asaras par katru sīkumu.. Kā arī vēnas graizīt man šķiet nedaudz pretīgi. Tad labāk iet izbaudīt brīvo kritienu, lecot no kāda debesskrāpja jumta. Un tomēr, es arī tad nekrītu fanātiskā panikā, ja sastopos ar kādu, kas piekopj šo emo dzīvesveidu. Kas tur tik biedējošs? Pēc daļas, kas šeit sarakstīts, varētu padomāt, ka emo ir kaut kādi asinskāri nezvēri, kas spēj nogalināt no 100m attāluma paskatoties vien. Tip, apmēram tādas bailes lielajam vairumam emo nīdēju. Nu ja.. cik jau n-tās reizes no visādām filmām un sazin kā ir dzirdēts - cilvēki baidās no tā, ko nespēj izprast.
Nesapratne -> bailes -> norobežotība -> naids -> vardarbība -> ciešanas.
No offence, vienk, manas domas.
Church
Jun 20 2007, 11:35
panika? bailes? nonsenss.
- riebums.
okee..
Riebums..? Tik vien..?
No kā tad rodas šis riebums? No personīgo interešu, uzskatu, mērķu, gaumju diametriālām atšķirībām?
Parasti gan interešu(un piu,piu,piu.. visa pārējā) nesakritību gadījumā viss aprobežojas un apstājas pie šī fakta konstatēšanas.
Bet.
Pārmērīgi mēģinājumi uzspiest savus uzskatus par pareizajiem liecina par iekšēju nedrošību un bailēm par šo pašu uzskatu stabilitāti, esot kontaktā ar indivīdiem, kam domas atšķiras.
Sērfijs
Jun 20 2007, 12:28
QUOTE(xikes @ Jun 20 2007, 11:51)
...
O Jung, Tu mūs atkodi, emofobi mēs esam, emofobi.
Šķiet, ka viens no svarīgākajiem iemesliem kādēļ emo mums nepatīk īstenībā ir tas, ka šie atļaujās paziņot, ka ir bez maz vai izredzēto rase ar savu alternativitāti, saproti, dzīves pabērns, kam māte neiedeva naudu tusiņam tagad gauži lej asaras, paziņojot sabiedrībai, ka visi ir kā pēc viena ģīmja taisīti, t.i., pelēkā masa, bet viņš ir tas "true", kas atšķiras, kas seko saviem uzskatiem, kas ir tas, kas viņš vēlās būt, kas ir savu individualitāti un nu ir personība.
Īsāk sakot, īmo mums derdzas, jo ir atraduši feiku individualitāti, kas gluži tāpat, kā pelēkā masa seko savdabīgiem sabiedrības standartiem, taču atļaujās mums bāzt sejā, ka šie ir īpaši.
Church
Jun 20 2007, 12:32
riebums par bezrakstura buutneem kas parazitee uz sabiedriibas un vecaakiem. neesmu noveerojis nevienu pashnodroshinaatu emo. lai gan muusdienu sabiedriiba ar pashreizeejo labklaajiibas liimeni speej uztureet diezgan daudz liekeezhu, tik un taa simpaatijas starp skudru un sienaazi nebuus sienaazha pusee. pat ja vinjam buus uzziimeetas piero tipa asaras atshkjiriibaa no fabulas origjinaala. var protams iedomaaties hipoteetisku salary man, kas briivajaa laikaa nomaina uzvalku pret kaut ko gotisku un dodas atpuusties/paraudaat/pasuicideet .. bet tam ir lielisks vaards/termins - 'posers'.
QUOTE(Shumins @ Jun 20 2007, 01:52)
Man personiigi gaudojoshi un niikuljojoshi cilveeki ljoti kaitina... Soft gay boys must DIE !!!
Taada raudaashana un niideshana vairaak sievieshu padariishana - lai jau taam tas tiek
Skarbais, armijā padienējušais vecis Shumins ierunājās...
Muti ciet un galvu podā! Reālais vecis atradies, zirgam jāsmejas
Church:
Kā nekā ejam uz Rietumiem, tur liekēžu dafiga...
Savulaik, vēl tālajā 96. gadā man bija ineta čoms no Vācijas, 30+ gadi bija jam, strādājis nebija mūžā NEVIENU dienu, dzīvoja no hvzinkādiem bezdarbnieku pabalstiem, fanoja par Lion King n'stuff.
Tur nav ko briiniities, ne biities. Mees ejam un aiziesim uz laiku, kad katrs varees nestraadaat, ja grib. Straadaas tikai tie, kam veelmes vai ticiiba taada.
Maizi un izpriecas.
... piebildīšu, ka dzīvoja šamais neslikti, dzīvoklis bija un tehnika, datori n' stuff. Neslikti var dzīvot no bezdarbnieku pabalstiem Vācija+šķiet kaut ko izsūca šamais no omes, ja pareizi atceros. Mutere ar šam bija un patēvs bet tie loģiski par viņu nelikās ne zinis, ies kāds uzturēt liekēdi...
Shumins
Jun 20 2007, 16:58
QUOTE(Taka @ Jun 20 2007, 16:29)
Skarbais, armijā padienējušais vecis Shumins ierunājās...
Muti ciet un galvu podā! Reālais vecis atradies, zirgam jāsmejas
Ja tev avataraa buutu zirga atteels, tad tas noteikti izskaidrotu tavu teoriju, ne?
Un nejau iistie cilveeki armijaa rodas - arii kaut kaads tevii iesiiksteejis steriotips. Bet kas zin varbuut zirgus tur tik tieshaam taisa.
Straadaa cik jaudas ar uz galvas uzliktiem skata ierobezjotaajiem - briizjiem liekas, ka taa arii dziivo tu
(Vismaz taads iespaids rodas lasot tavus postus)
Bet katram jau ir sava dziive un katrs to var dziivot kaa veelas, ar to vareetu izbeigt sho stulbo duskusiju...
Šumin, tev ir "es no mammas aizlaidos un tagad jūtos kruts" sindroms smagā formā. Dzīvi tu esi redzējis ne tik cik melns aiz naga, bet tēlo baigo dzīves apskrambāto ūberveci, latviešu Brūss Viliss bezmaz. Beidz tēlot, neesi dramatiskajā pulciņā
Atradies zinātājs par maniem un citu stereotipiem. Kā jau teicu - puika nelien kur lielie čurā, marš gulēt!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.