Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kaut kas
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
tostermaize
wai jūs lūdzu nevarat pateikt dažas adreses no ķa var ievilkt anime!!!!!!!!!!!!!!
kaarleens
QUOTE (tostermaize @ Sep 2 2004, 03:44 PM)
wai jūs lūdzu nevarat pateikt dažas adreses no ķa var ievilkt anime!!!!!!!!!!!!!!

http://otaku.lv/index.php?showforum=6 skaties tak miiljais cilveek te blink.gif
tik uzspied apakshaa lai raada visus topikus no begining
tostermaize
paldies neesmu veel ar lapu liidz galam iepazinies
MitSuki
www.baka-updates.com tur var gandriz visas animes serialus tongue.gif.tikai vienigi sliktais ir tas ka tu vari tikai pa 1 seriju visu vilkt tur nav ta ka citur piem 1-3 utt. smile.gif
tostermaize
vai latvijas lapās nekur nevar dabūt anime????
deleted-ray
QUOTE (tostermaize @ Sep 6 2004, 04:51 PM)
vai latvijas lapās nekur nevar dabūt anime????

Tikai dc++
tostermaize
kaut kā dc++ nevaru irubīties kā viņš ''isti strādā???
Taka
Eu, DC++ spečuki, uzcepiet fixi mazu FAQ, citādi tiešām varbūt cilvēkam problēmas... blink.gif
ShinChan
Te buus.
Taka
Labais! cool.gif
tostermaize
pēc 18:00 sākas ārzemes tad varēšu pārbaudīt vai instrukciju spratu'

Un vai jūs man neverētu itēikt lapas (lūdzams Angļu Vācu vai krievu valodās) no kurām var norakstīt seriālu inuyasha

aaa un paldies par pamācību tikai man tur bija nedaudz citā vietaas
deleted-ray
Nu es domaat ka tev ir paveicies, jo es tagad patlaban ariii ka4aaju sho animi. Ja aatrums pa Latviju no manis buus labs tad man nav zeel padaliities wink.gif
Taka
Man izdevās atrast tīklā pirmo Gundam movīšu DVD ripus, kad nokačāšu - padalīšos cool.gif
tostermaize
cik ilgi anime piem 20min rakstās???
Taka
huh.gif ?
Atkarīgs no rakstekļa ...
Jeb tu ko citu domāji? blink.gif
tostermaize
es domāju cik ilgi rakstās anime
piemēram kādas 20 minūtes gara
____________________________________________________________________es tak nebiju izgulējies eas ir datoratkarīgs
tostermaize
nu ta beidzot pieleca kapeic nestrādā dc++

versija pa vecu
ShinChan
QUOTE (tostermaize @ Sep 8 2004, 09:33 AM)
nu ta beidzot pieleca kapeic nestrādā dc++

versija pa vecu

Negribas iisti tam ticeet, bet kas zin
tostermaize
kur var dabūt dc++ ???
Dzonis
tostermaize, kas tev tur iisti nestraadaa? un dc++ var dabuut sheit
tostermaize
adreses rādās visu izdariju pēc pamācības bet visu laiku rakstās disconekt ja mēģinu tikt kādā adresē

aaaaaaaa un pēc 18:00 norakstīšu no tavas adreses
Dzonis
pag..tev vienkaarshi paradaas disconnected un vis?parasti shajaa gadiijumaa tiek paskaidrots kaapeec tas taa, piem, serveris pilns, vai likumiem kaut kas neatbilst
tostermaize
tas man parādās
____________________________________________________________________*** Connecting to dc.no.lv...
*** Connected
<•LV-Security•> This Hub is running version 0.9.8a (Fri Jul 16 18:00:01 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:1weeks 6days ).
<•LV-Security•> Minimum share size is: 1024 MB and Maximum is: 4503599627370496 MB..
*** Redirect request received to a hub that's already connected
*** Disconnected
ShinChan
Tu manuaali ciitiitgi izlasiiji? Setingos visu saliki kaa naakas? Shaari uztaisiiji, slotus atveeleeji, piesleegumu noraadiiji utt. utjp?
tostermaize
visu izdariju itkā cītīgi
Taka
Pamēģini noslaukt no šejienes: DC++

Es atvilku jaunāko
tostermaize
paldies par dc++
tostermaize
paldies jums visiem kas man palīdzēja

PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hideki
Jaunajai versijai search iet vienlaiigi gan hubos, gan uz mana diska? Vismaz haardi tika aktiivi grabinaati ento laiku, kameer man tas apnika un es atgriezos pie vecaas versijas. laugh.gif Vai arii vinsh tagad hesho visu noshaareeto?
zenofex
Yap, kesho visu gan, ikreizi refreshojot folderi jaunumus tavaa shaaree kesho, a pirmo reizi - visu shaari. Itkaa lai aatraak mekleetaajs straadaa.
tostermaize
sgrūdu visu ko varēju ielik laikam šārē un knapi 1gb sanāca
deleted-ray
QUOTE (tostermaize @ Sep 8 2004, 02:39 PM)
sgrūdu visu ko varēju ielik laikam šārē un knapi 1gb sanāca

Ir jau taac siikums kaa minimaalaa shaare, kura katram hubam ir cita. Alfai ir kaadi 20Gb, omegai laikam 8gb, paareejos neatceros
tostermaize
es tak pat dc++ laikam ivitoju lai tiktu tavā hubā ikšā un reģistrējos kā tostermaize
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.