uhh, man šodien patīk rakstīt!~
pirmais, ar ko es noteikti vēlos sākt ir tas, ka tev ir jāiegādājas citas lapas. šīs ja nemaldos ir no lielā, or mazā akvareļu zīmēšanas bloka. tās nav labas. labāk iesaku A4 formāta DATA COPY lapas. leilo iepakojumu. nu man ar viņu pietiek vismaz uz kādiem 3 mēnešiem.
tā, ķeramies pie darbiem.. pirmajam doma ļoti orģināla. man tīk. ēnojums labs, proporcijas nedaudz klibo, bet sušļe ir foršs. ma patīk meitenes zābaki (man ar tādi ir XP). kā jau teicu proporcijas, bet nu ir jātrennējas, un izdomas tev netrūkst.
nākošais - šeit proporcijas jau ir labākas, tik tām džekiņam krūtis, nu vispār krūts ir ļoti jocīga. labāk varēji zīmēt viņu nevis pavisam, ar sānu, bet NEDAUDZ iešķībi, lai varētu redzēt abas krūtis. tad kopskats arī uzlabotos. tas pats arī meitenei. jau pati teici, ka rokas klibo. bet tā roka, kas džekiņam ir gar sāniem - plauksta izskatās, kā suņa ķepa. (neņemt pie sirds) puisim rokas ir par īsu, tātad arī elkoņi par augstu. doma laba, cik noprotu viss notiek ūdenī. tik tam puisim derētu arī pēdu piezīmēt XD.ēnojuma nav. tas man nevisai.
next one.. interesanti, interesanti. aprīkojums šai dāmai ir ļoti iespaidīgs. izskatās, pēc Laras Kroftas XD. un atkal proporcijas. rokas par īsu. visuklis ir par tievu, un stipri, un krūtis ir par lielu. mati krīt tā, itkā būtu slapji. man patīk biksiņas. acis pievilcīgi viltīgas. ierocis jocīgs, un lūpas biezu. man atkal patīk zābaki, tikai pie pēdām nedaudz nepareizi uzzīmēti.
ēnojums jauks, un atspīdus matos arī ļoti īsts. nu ne īsts, bet labs. XD
atkal plaukstas, un acis nav vienāda leiluma, bet tas ir sīkums.