Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oftopic
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
alt
IPB Image

Tas tā, logo shim topikam.

Tātad uz ko Tu būtu spējīgs Anime vārdā?!
xikes
Lai arī cik ilgi domātu, bet nekas tāds mega-special, nenāk prātā. Nevaru iedomāties, ko no savas ikdienas un citām ambīcijām būtu gatavs ziedot jebkurā mirklī tieši anime vārdā. Salīdzinot ar dažam lietām pat liekas nedaudz pastulbi, ka es tā varētu rīkoties.
Nu jap, tas, šķiet, tādēļ, ka pēdējā laikā reti kurš anime tā pa īstam spēj aizraut.

Nu nez.. tas viss jau atkarīgs no tā, kāda tieši anime. Ir tak pilns ar visādiem krapiem un ir arī šedevru cienīgi gabali.
Nu.. kāda laba seriāla dēļ var ziedot kādu nakti un neaiziet gulēt.
alt
QUOTE(xikes @ Jun 6 2007, 11:35) *

Nu.. kāda laba seriāla dēļ var ziedot kādu nakti un neaiziet gulēt.

njaa esmu gana daudz seriaaliem veltiijusi naktis
Biezji vien skatos non-stop ja ir iespeejas

bet tas diemzjeel attiecas netikai uz anime.

Vnk radaas veelme uzzinaat cik "slimi"ar anime ir muusu otaku wink.gif

es piemeeram veel nekad neesmu pirkusi somas, piekarinjus utml ar anime logo
Dereetu taa kaa tongue.gif
Roze
QUOTE(alt @ Jun 6 2007, 11:16) *

Tātad uz ko Tu būtu spējīgs Anime vārdā?!

Nogalināt?! ph34r.gif
ETM
alt, vai tad tev nebija tas krekls ar kaut kaadu anime stuffu? Vienaa no austrumu robezhas pasaakumiem atceros ka kaut kas taads bija.

Back to topic: animes vaardaa es dariitu ljoti maz, varbuut pat neko. Taa ir ne paaraak svariiga izklaide, kurai "ziedoju" tikpat daudz laika/liidzeklju kaa jebkurai citai izklaidei kas man konkreetaa mirklii ienaak galvaa. Tachu, njemot veeraa, ka anime ir dabuujama par necik naudaam (ne paaraak legaali, bet tomeer), tieshi animes skatiishanaas ir viens no pieejamaakajiem izklaides veidiem, respektiivi arii viens no biezhaakajiem.

OffTopic: Ko anime butu gatava dariit manaa vaardaa?
Catgirl
ja es pat tagad neko anime labaa neziedoju. shaubos, ka kaadreiz vispaar kautko taadu dariishu. sleep.gif no 100 cilveekiem tikaj 1 zin kas ir anime tongue.gif
minta
ja latvijaa buutu kaads veikals saistiibaa ar anime, tad noteikti izteereetu visu savu iekraato naudu(speciaali neturu naudu bankaa jo tad pasuutiitu no neta nezko, bet ja buutu iespeejams dabuut latvijaa tad nespeetu atureeties ieiet tajaa veikalinjaa un viss liktos tik pievilciigs ka noteikti nopirktu)
un jaa tagad ziedoju tikai savu laiku prieksh anime
ETM
QUOTE(minta @ Jun 6 2007, 12:53) *

ja latvijaa buutu kaads veikals saistiibaa ar anime, tad noteikti izteereetu visu savu iekraato naudu(speciaali neturu naudu bankaa jo tad pasuutiitu no neta nezko, bet ja buutu iespeejams dabuut latvijaa tad nespeetu atureeties ieiet tajaa veikalinjaa un viss liktos tik pievilciigs ka noteikti nopirktu)
un jaa tagad ziedoju tikai savu laiku prieksh anime

http://anime.lv/shop

laikam paaraak maz cilveeki zina par taa esamiibu
minta
nesaprotu krievu valodu un ar krediit karti noreekjinaaties netaisos, taatad neder
Kaede
Jāpadomā. Es būtu gatava:

*Skraidīt pa dažādām Latvijas pilsētām costplay tērpā un ar plākātu rokās par to, kas paskaidro, ka es esmu anime adict un kas visp ir anime
*piespamot kāda cilvēka mājaslapu par anime, ja tas cilvēks būtu kāds, kas spētu attīstīt Latvijā anime kultūru
*Sarīkot skolā pasākumu veltītu anime (vairs nespīd, nu jau par vēlu)
*Palīdzēt rīkot kādu pasākumu saistītu ar anime.
*Noziedot vairākas dienas neguļot, lai nostītos kādu anime. Vēl nav sanācis, jo nav bijis tāds anime. Bet diennakti noziedoju jau kur tas laiks. happy.gif

Vairāk šobrīd nevaru iedomāties
zenofex
Ir dažas animes, kuras es dažreiz popularizēju starp cilvēkiem, ar kuriem esmu pazīstams vai iepazīstos, jo man šķiet, ka tās ir tā vērtas. Šad tad nopērku kādu anime DVD. Ja man palūdz, tad vēl uz šo to esmu spējīgs smile.gif Piemēram, animefestam tulkoju materiālus no krievu uz latviešu valodu.
Winry
Ja godīgi, tad pilnīgi un galīgi neko. Nav man plānā griezt vēnas par savi mīļāko anime, kā to dara Tokio Hotel fani(emo, ja būsim pilnīgi precīzi), par savu mīļako grupas biedru..noteikti nepirkti anime stuff no kaut kāda vekaliņa, nav ko ar naudu svaidīties apkārt, un arī nakti neziedotu(varbūt tikai ekstra gadījumos, kuri ir 1reiz 3 gados), jo gulēšana ir, manuprāt, pats labākais kas var būt, and thank God to that!
+Chibi+
PACIEST JŪS VISUS!!!! Lol.

Anime dēļ - pazemoties, jo ko tad citu mēs daram festos, cosplay partijos u.tml?!

Bet mangu dēļ es varu daudz vairāk. Piemēram mirt badā... jau esmu notriekusi 2000euro nevis uz pārtiku, bet uz papīra kaudzi, kas aiņem 1/3 mana skapja....

Bet īstenība jau nekāds otaku es neesmu, so laikam jau neko īpašu. Tikai pazemoties un mirt, hē hē hē. (un spamot garlaicīgā forumā)
bubu
QUOTE(minta @ Jun 6 2007, 13:00) *
nesaprotu krievu valodu un ar krediit karti noreekjinaaties netaisos, taatad neder

Cik es tur sapratu pēc apraksta, tad samaksa notiek tikai ar pārskaitījumu, t.i. tu vai nu caur internetbanku pārskaiti noteikto summu uz kautkādu kontu, vai arī aizej uz banku un iemaksā naudu kontā. Nav nekādas kredītkartes nepieciešamas.
kaarleens
Nu anime parasti tiek ziedotas miega stundas ljoti biezhi situaacijija ir taada ka guleet ej 4-5 no riita, kad uz darbu jaaceljaas 7 biggrin.gif
minta
bet taas mangas ir kr. valodaa -.-'' un man taa kaa daudziem citiem gribas zinaat kas laaciitim veederaa pirms peerku
+Chibi+
QUOTE(minta @ Jun 7 2007, 09:46) *

bet taas mangas ir kr. valodaa -.-'' un man taa kaa daudziem citiem gribas zinaat kas laaciitim veederaa pirms peerku

face it, you`re screwed.

kārtējo reizi tev tiek atgādināts, ka valodu zināšanas ir vērtīgākais, kas tev var būt bez tēva zelta kredīkartes.
GM
Tā kā Chibi ar savu pirmo ierakstu ir principā nospērusi visu saturu postam, ko šajā sakarā gribēju te nīgri iepļūtīt, iztikšu ar lakonisko atbildi: absolūti neko.
ShinChan
Apmēram to pašu ko iepelējušas maizes vārdā: zagt, melot, lamāties, vemt, piesmiet un izvarot, apgānīt kapus, iespert zīdainim, uzspļaut ubagam, apgāzt invlīdu ratiņus ar invalīdu tajos, apčurāt Saeimas māju, principā daudz un dažādu lietu. Kā jau nopratāt, man nevajag īpaši lielu pamudinājumu, lai veiktu augstākminētās darbības.
Long live the Great Sociopath!
eto_silo
Varētu maksāt naudu par DVD gadījumā, ja kāda iemesla dēļ zustu iespēja izmantot p2p. Šķiet, ka vairāk neko.
ETM
QUOTE(eto_silo @ Jun 13 2007, 02:42) *

Varētu maksāt naudu par DVD gadījumā, ja kāda iemesla dēļ zustu iespēja izmantot p2p. Šķiet, ka vairāk neko.

Maksaagt naudu? Neesi pretiigs! Par taam shausmaam ko shobriid laizh aaraa maksaat tos cennjikus, kas vinjiem pilikti, nav praata darbs muusu banaanu republikas ekonomikas ietvaros.
Taka
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko.
kaarleens
QUOTE(Taka @ Jun 13 2007, 13:06) *

Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko.

Taka protams visu cienju tev, bet tomeer pie muusu algu liimenja tomeer sapraatiigak ir visu to panjemt pa velti.
ETM
QUOTE(kaarleens @ Jun 13 2007, 14:57) *

Taka protams visu cienju tev, bet tomeer pie muusu algu liimenja tomeer sapraatiigak ir visu to panjemt pa velti.

seviskji njemot veeraa ka dazhreiz par velti dabuutais ir pat kvalitatiivaaks. Kaa piemeeru var mineet Tokyopop Initial D lokalizaaciju ar pilniigu seriaala izcuukoshanu "lokaalajaa" versijaa un pamatiigu seriaala sagraiziishanu "origjinaalajaa" versijaa. Un nee, neesmu tik taalu attiistiijies lai to visu baudiitu origjinaalaa formaataa, japaanju valoda man joprojaam ir svesha.

Bet ja cilveekam ir veelme un iesopeejas teeret naudu par DVD, neviens vinjam to nespees aizliegt.

EDIT: Gribeeju piebilst, ka taa ieguushana par velti jau arii iisti nelegaala daudzos gadiijumos, cik zinu, neskaitaas.
Yume
runājot par naudas tērēšanu par lietām ko var dabūt citā pa velti...

Londonā nācās sastapties ar cilvēkiem kas pirka oriģinālos Larc'n'Ciel albūmus, un uz frāzi - man ir uz leptopa, atbildēja - es vēlos atbalstīt mūziķus.

Vēlēos piebilst ka tie albūmi maksāja ~70 mārciņas
kaarleens
QUOTE(Yume @ Jun 13 2007, 15:41) *

runājot par naudas tērēšanu par lietām ko var dabūt citā pa velti...

Londonā nācās sastapties ar cilvēkiem kas pirka oriģinālos Larc'n'Ciel albūmus, un uz frāzi - man ir uz leptopa, atbildēja - es vēlos atbalstīt mūziķus.

Vēlēos piebilst ka tie albūmi maksāja ~70 mārciņas

Yume saproti kas pa lietu pie vinjiem tur normaalaa darbaa ir pavisam cits algu liimenis nekaa mums. Negribu teikt ka pie mums ir pavisam suudiigi, bet kaut kur 2x mees tomeer atpaliekam.
eto_silo
QUOTE(ETM @ Jun 13 2007, 09:33) *

Maksaagt naudu? Neesi pretiigs! Par taam shausmaam ko shobriid laizh aaraa maksaat tos cennjikus, kas vinjiem pilikti, nav praata darbs muusu banaanu republikas ekonomikas ietvaros.

Tas bija domāts nākotnē, kurā būs uzvarējusi LaMPA. Tas ir, ja atņemtu visas iespējas un atstātu tikai "legālās", es maksātu.
Yume
QUOTE(kaarleens @ Jun 13 2007, 15:58) *

Yume saproti kas pa lietu pie vinjiem tur normaalaa darbaa ir pavisam cits algu liimenis nekaa mums. Negribu teikt ka pie mums ir pavisam suudiigi, bet kaut kur 2x mees tomeer atpaliekam.

Yuem zin, Yume Londonā pietiekoši ilgi dzīvoja, pie reizes arī strādāja un iepirkās, tāpēc cenu savstarpējā attiecība tiešām ir aptuveni 1:2, atskaitot nekustamo īpašumu cenas, taču tas nemaina to faktu ka 70 mārciņas par vienu CD ir daudz par daudz, un viņi to pērk.
Niks
QUOTE(eto_silo @ Jun 13 2007, 16:09) *

QUOTE(ETM @ Jun 13 2007, 09:33) *

Tas bija domāts nākotnē, kurā būs uzvarējusi LaMPA. Tas ir, ja atņemtu visas iespējas un atstātu tikai "legālās", es maksātu.

Ja uzvarēs lampūni (as if...), es emigrētu (tas arī varētu būt trakākais, ko es anime dēļ būtu gatavs izdarīt (lai arī es to plānoju darīt neatkarīgi no tā, kā Latvijā būs ar P2P pēc gadiem)).
P.S. Tā vis nesaki, jo amerikāņu lokalizācija + kāda vidusmēra anime, kas radīta pēdējos dažos gados = absolūts s**s, protams, kāds šedevrs vācu lokalizācijā varētu būt arī kādus 30 LVL vērts (vismaz tik daudz es būtu ar mieru maksāt, ja patiešām P2P pazustu no zemes virsas un nekas cits tā vietā nenāktu).
GM
Šķiet, visā visumā tēmu varētu apkopot zem secinājuma, ka galvenais dzīvē ir ir zāģēt.
Jā. Galvenais ir zāģēt.
Taka
QUOTE(kaarleens @ Jun 13 2007, 14:57) *

Man patika kolekcionēt. Jau daudzus gadus pelnot stipri virs vidējā, tā man nebija problēma. Pie tam 99. gadā animi normālā kvalitātē novilkt nemaz nebija iespējams, bija tikai kaut kādi .rm ar 20Mb uz sēriju ph34r.gif
Arī grāmatas tak nav jāpērk, visu var nokačāt. Tā ir katra brīva izvēle. Pēdējos gadus animi pirku aizvien retāk, citas intereses.
Nē, GM, galvenais dzīvē ir rubīt fišku un cirst kāpostu. Dajebkurā jomā
kahi
animes labā? vai tās labā kko vispār var darīt? anime pastāv. vienkārši ir. tāpat kā dievs. (ok, stulbs salīdzinājums) anime ir jābauda, jāgūst labums no tās, nevis tai kaut kas jādod pretī. es uzskatu, ka, kačājot animes no neta n'stuff, palielinot attiecīgo hubu reitingu, esmu darījusi pietiekami, pat negribot. un tas, ka varbūt mētājos apkārt naruto tērpā nepalīdz animei, bet man, nokļūt siltā, baltā istabā.
edg
QUOTE(Taka @ Jun 13 2007, 20:12) *

Nē, GM, galvenais dzīvē ir rubīt fišku un cirst kāpostu. Dajebkurā jomā

Piemeeram, sliikshanaa? Pat skills saliidzinaat kraasu pustonjus griestu apmetumaa nav noderiigs!

Izvirzu tresho dziives jeegas teoriju: Galvenais ir rulleet gurkji.
Taka
rullēt gurķi arī nav slikti, ka tik kāposta pietiek...
Hikaru
Kādreiz biju pircis kādu oficiālu anime dvd, iztērējot visu sakrāto no stipendijas naudu. Bet tagad, kad anime var novilkt ļoti labā kvalitātē, vairāk pirkt dvd negribās.

Tagad, kad beidzot sākšu strādāt, domāju varbūt kādu mangu nopirkt (uz ekrāna lasīt mangu nav laika). Tagad viena mangas Volume atnāca no amerikas - ļoti smuka, kvalitatīva, spīdīga abloška. biggrin.gif Lasīt reālu mangu ir pavisam cits efekts. Tagad varu tramvajā paņemt un palasīt mangu... un pavērot kā citi cilvēki reaģēs. biggrin.gif

Varbūt vēl gribās pasūtīt kādu vienu anime dvd no Japānas. Vienreiz izmēģināt kaut ko ekstremāli dārgu nopirkt. biggrin.gif
Bet vispār ir doma pāriet vairāk uz mangu un regulāri, bet reti, kādu angļu valodā nopirkt.

Rezumē: Anime (un mangas) labā gatavs izmest mazliet naudas (bet cenšos neaizrauties ar to). Un vēl... nu varbūt kaut kas vēl.... es nezinu...
ShinChan
QUOTE(Hikaru @ Jun 18 2007, 15:51) *

Lasīt reālu mangu ir pavisam cits efekts. Tagad varu tramvajā paņemt un palasīt mangu... un pavērot kā citi cilvēki reaģēs. biggrin.gif

Tu laikam piederi tai pašai cilvēku sugai Latvijā, kas pērk ekskluzīvus sporta vāģus, lai ar tiem pēc tam zīmējoties brauktu pa Rīgas bruģi vai Latvijas neizbraucamajiem ceļiem. Tev to mangu vajag, lai vērotu apkārtējo reakciju sab. transportā?

Kas attiecas uz legālu lietu pirkšanu, nevis kačāšanu, tad no vienas puses es uzskatu, ka ja man konkrētais mākslinieks, filma vai kas cits no tiesas patīk tad var arī pirkt legal stuff, ja ne ne pārāk tad f uck you, pārtiec no koncertiem, kinoteātru ieņēmumiem, "merčendaizinga" un piedalīšanās banālās alus vai nūdeļu reklāmās Japānā vai kur citur...., bet no otras puses, kad es iejūtos kāda intelektuālā īpašuma turētāja ādā, tad man, protams, gribētos no sava veikuma izspiest maksimumu. Mjaaa, neviennozīmīga situācija.
Taka
Tāpēc labi, ka ir izvēle, ja kas ļoti patīk - legal stuff un plauktā, ja ne visai - p2p. Nu vismaz man. Agrāk p2p vietā bija opcija "izdīkt no rietumniekiem", bet man personīgi tā derdzās.
aivvv
iebaazt galvu podaa? njaa vareetu meigginaat laugh.gif laugh.gif laugh.gif
edg
QUOTE(aivvv @ Jun 20 2007, 21:00) *

iebaazt galvu podaa? njaa vareetu meigginaat laugh.gif laugh.gif laugh.gif

"Anime"/"Shnjabis" <- atrodi desmit atshkjiriibas...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.