Help - Search - Members - Calendar
Full Version: GTO manga 8-25
Anime forum > Anime > Requests
NOLF
Parasti ar mangām neaizraujos, taču pirms pāris dienām Animereactor eDonkey serverī pamanīju pirmos 8 čapterus un aiz gara laika, kā arī cieņas pret GTO sagādāju.

Astotajam čapterim izrādījās nepilns arhīvs, tā kā līdz šim esmu izlasījis tikai septiņus ar pusi. Trakoti gribas uzzināt, kas notiks tālāk smile.gif Cik zinu, kopā iznāca 25 grāmatas un storijs turpinājās stipri tālāk kā anime. Arī, man likās daudz interesantāk.

Nelaime tāda, ka GTO manga ir jau vairākus gadus kā licenzēta (Tokyopop) un gandrīz nekur nav atrodama (eDonkey/BitTorrent vismaz), izņemot visādus jokainus IRC serverus, ar kuriem man galā tikt neizdodas (downloadi nāk ar apmēram ~2-3 Kb/s un regulāri pārtrūkst).

Vai kādam no jums gadījumā nav kaut kur aizķērušies GTO čapteri 8-25? Izskatīšu visus piedāvājumus biggrin.gif

Protams, arī centīšos parādā nepalikt.

Edit: Ar čapteriem biju domājis sējumus. Saputrojos. Šobrīd arī meklēju vairs tikai 16-25 sējumu.
kaarleens
mmm man arii gribeetos dabuut visus luudzu izliidziet man ar neglaabjamaam gto fanam
Tador
Laimiigais... es vispaar atrast nevaru...
Ja vareetu ko sarunaat, es buutu vienkaarsh laimiigs!
Paraadaa nepalikshu, kaadi 300 gigi animes man veel ir smile.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Tador @ Oct 20 2004, 11:38)
Paraadaa nepalikshu, kaadi 300 gigi animes man veel ir smile.gif
*

Tvaju matj blink.gif
Nosauc sarakstu... mosh atradiisies kas ieveerteejams dry.gif
Tador
cik saprotu, tas uz mani teemeets...
ok sarakstu ielikshu pie anime resursieim... itkaa jau vareetu buut resurss. (h)
edg
QUOTE(driznaks @ Aug 23 2004, 00:27)
Nelaime tāda, ka GTO manga ir jau vairākus gadus kā licenzēta (Tokyopop) un gandrīz nekur nav atrodama (eDonkey/BitTorrent vismaz), izņemot visādus jokainus IRC serverus, ar kuriem man galā tikt neizdodas (downloadi nāk ar apmēram ~2-3 Kb/s un regulāri pārtrūkst).
*

Nosauc jokaino IRC serveri un kanaalu, un ticu, ka kaarleens pieliks milzu puules un pacietiibu, lai sevis un muusu visu labaa tiktu pie taas mangas.
Shinobi-sama
Tam GTO vispaar ir vismaz 3 mangas un man lieaks ka 4 ariii iznaakusi kuraa ir apraksts par to kas netoiek peec TV. Animeeta ir tikkai 3. manga. Nu bet seraals ir super taakaa mangu palasiit man ar gribeetos
NOLF
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 21 2004, 10:31)
Tam GTO vispaar ir vismaz 3 mangas un man lieaks ka 4 ariii iznaakusi kuraa ir apraksts par to kas netoiek peec TV. Animeeta ir tikkai 3. manga. Nu bet seraals ir super taakaa mangu palasiit man ar gribeetos
*

Uj, biju par šito topiku vispār aizmirsis >_<

Anyway, ja nu kādam/kādai tie pirmie 16 sējumi interesē, var man atsist PM un varam kaut kādu apmaiņu izdomāt. Runā, ka esot iznākuši skani nu jau līdz 18 sējumam, taču nav izdevies sadabūt - nav laika caurām naktīm jokainajos IRC kanālos sēdēt un gaidīt, līdz kādam labpatiksies 'voice' iedot. Pēdējoreiz, kad tur biju, visi jaunie sējumi bija uz 'voice restricted' Fserviem sad.gif

Runājot par storiju - anime storijs parāda pirmos 13-14 sējumus. Līdz brīdim, kad klase atgriežas no Okinavas. Pēc tam anime rāda sviestu, kurš mangā nemaz nenotiek.

Un, pirms GTO ir vēl 2 mangas - 1 sējuma Bad Company - kur Onizuka ir skolnieks, kurš izgāztuvē atrod 1 motociklu/iepazīstas ar Ryuiji/sapazīstas ar bandām un Shounan Juni....kaut kā tā, kur parāda, kā šie abi dodas uz Tokiju un pievienojas turienes bandām. Dikti daudz visāda satura esot, bet lasījis neesmu.
NOLF
Šorīt pamanījos atrast torrentus priekš visiem 18 sējumiem. Pārbaudījis vēl neesmu, taču, ja ir vēlēšanās, varat pamēģināt:

http://www.hongfire.com/forum/torrents.php...t=gto&f=&sort=0
Shinobi-sama
tu labaak atrodi visas 4 mangas Onizukam
kaarleens
tāks to mangu kas uz torrentiem centīšos savākt tuvākajā laikā vispar manga nav slikta pašlaik saaku berserku lasīt manga satura ziņā saakumā pagaidām izskatās action bagātākā un intresantāka par anime
edg
Veel aizvien un joprojaam skumstu, jo nevaru nekur dabuut 21-25 chapterus... sad.gif
Shinobi-sama
Gribu jap versiju Onizukam kādam ir? padalās vai vismaz ied linku kur nošņaukt biggrin.gif
edg
Taa, tagad par maniem GTO mangas mekleejumiem.

Peedeejaas nedeeljas laikaa esmu noteereejis desmitiem stundu GTO mangas mekleeshanaa. Esmu liidis visos iespeejamos IRC kanaalos, googleejis uz nebeedu, pat mekleejis cilveekus peec nikiem, suutiijis mailus un runaajies MSN, bet nu reiz man tas viss pieriebaas, jo laiks ir ljoti ljoti daudz izteereets, un esmu visu mekleeshanu beidzies. Ja kaads grib turpinaat, iesaku paburties pa http://im-linked.ggsekai.net/phpBB2/index.php , jo esmu dzirdeejis ka tur viens reiz esot izteicies, ka vinjam ir GTO japaaniskie skani (vai pat linkus licis, neatceros). Tas forums vispaar ir ljoti labs, tur daudz uzzinaaju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Saaksim seciigi ar Onizukas un Ryuuji tikshanos - Bad Company.
Bad Company iztulkojushas visu vismaz 2 tulkotaaju grupas - MangaProject un Paizuriteam. Abi tulkojumi man ir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Shonan Jun-Ai Gumi nav liidz galam iztulkots! MangaProject nodarbojas ar tulkoshanu, bet tulkoshanas aatrums ir taads, ka 2 gadu laikaa iztulkotas 4 volumes no kopaa esoshajaam 31. Cik man zinaams, neviens cits netulko.
Vieniigaa reaalaa "ceriiba" ir, ka Tokyopop shito mangu licensees un iztulkos angliski. Peec tam varees nopirkt anglisko versiju vai arii gaidiit, kad kaads pacentiisies ieskaneet.
http://www.tokyopop.com/news/surveys/surve...p?surveyid=1014

This is a survey about what manga that Tokyopop should license and translate into english, fill in Shounan Jun'ai gumi and it may be licenced! Wouldn't that be great!? =)

Taa kaa uz tulkojumu reaalas ceriibas tuvaakajos gados nav, meegjinaaju atrast japaanisko skanu, bet nesekmiigi. Cik zinu, var pasuutiit par 2$ volumee, tas buus 62$ par visu kopaa + suutiishanas izmaksas. Nezinu, cik taadi suutiijumi izmaksaa, bet man tas nav pa kabatai smile.gif
Tad ir veel viena interesanta, piemineeshanas veerta, lietinja sakaraa ar Syounan Jun-Ai Gumi. Nespeeju tam noticeet, bet taa nu gan buus, ka sen atpakalj ir bijusi anime peec shiis mangas mangas taisiita (OVA laikam). Bildiites apskatiities zem shii posta, bet visiem faniem (baac, kursh tad veel shitik taalu buus aizlasiijies, ja ne fani) lasiit sheit: http://im-linked.ggsekai.net/phpBB2/viewto...er=asc&start=75
Luudzu visiem, kas saprot japaanju valodu, saprast
1) Vai taa tieshaam ir peec Shounan Jun-Ai gumi taisiita?
2) Kaads ir anime nosaukums??? (Diezgan svariigi zinaat, lai vareetu mekleet tongue.gif)

GTO mangu ir tulkojushi visvisaadi cilveeki, un man nav ne sajeegas, ne vairs arii veeleeshanaas noskaidrot, kas tieshi. To atstaaju citiem izpeetiit. Skaidrs ir tikai viens - GTO tika tulkots pilnaa sparaa, bet tad mangu izdomaaja licenseet. Taa kaa oficiaali tulkot nedriiksteeja, cilvekiem bija jaasaak dariit tas pa kluso, bet kaa jau mees zinaam - kas pa kluso, tas leeniiteem un parasti nekvalitatiivi. Taapeec nav iztulkota manga apmeeram 21-25 volumes. Bet taa kaa manga ir licenseeta, notiek taas oficiaalaa tulkoshana. Diemzheel Tokyopop lapaa par volume 24 rakstiits: "This title is expected to become available on 2005-05-10", un tulkoshanas aatrums tiek paredzeets volumei 2 meeneshi. Tas noziimee, ka viss buus iztulkots 2005. gada juulija vidu, skani cerams buus jau 2005. gada beigaas. Tas ir taalu, bet tuvaak nekaa ceriiba tikt pie Shounan Jun-Ai Gumi. Pie tam, vareesim dabuut kaartiigas izdevnieciibas tulkojumu.
Pasham man taa manga ir diezgan sameetaata no dazhaadiem avotiem.
Daudziem ir japaaniski visa manga papiira formaa, bet, lai cik tas stulbi arii nebuutu, nevaru dabuut ciet nevienu normaalu cilveeku, kam buutu elektroniskaa veidaa. Skaniem buutu jaabuut tiem, kas kaadreiz ir tulkojushi, bet tie ljaudis ar augsitem principiem - nedalaas.

Luudzu visus, kam ir kaut 1 volume no GTO mangas, kas nav taada, kas man (ja man atstarpes vietaa ir "_", tad tas ir tas pats fails), iemest man privaatajaa faila nosaukumu.

Mani GTO mangas faili:

GTO_Extra_ch01.zip
GTO_Extra_ch02.zip
GTO_Vol01_ch01-05.zip
GTO_Vol02_ch06-14.zip
GTO_Vol03_ch15-23.zip
GTO_Vol04_ch24-32.zip
GTO_Vol05_ch33-41.zip
GTO_Vol06_ch42-50.zip
GTO_Vol07_ch51-59.zip
GTO_Vol08_ch60-68.zip
GTO_Vol09_ch69-77.zip
GTO_Vol10_ch79-86.zip
GTO_Vol11_ch87-92.zip
GTO_Vol12_ch93-97[m-u].zip
GTO_Vol13_ch098.zip
GTO_Vol13_ch099.zip
GTO_Vol18_c142.zip
GTO_Vol18_ch143.zip
GTO_Vol20_ch158-163.zip
GTO_Vol20_ch164.zip
GTO_Vol21_ch165[m-u].zip

gto_-_v13c099[sirhc].rar
gto_-_v13c100[sirhc].rar
gto_-_v13c101[sirhc].rar
gto_-_v13c102[sirhc].rar
gto_-_v13c103[sirhc].rar
gto_-_v13c104[sirhc].rar
gto_-_v13c105[sirhc].rar
gto_-_v13c106[sirhc].rar
gto_-_v14c107[sirhc].rar
gto_-_v14c108[sirhc].rar
GTO_-_v14c109[sirhc].rar
GTO_-_v14c110[sirhc].rar
GTO_-_v14c111[sirhc].rar
GTO_-_v14c112[sirhc].rar
GTO_-_v14c113[sirhc].rar
GTO_-_v14c114[sirhc].rar
GTO_Vol11_ch87-92.zip
GTO_Vol12_ch93-97[m-u].zip
GTO_Vol13_ch098.zip
GTO_Vol15_ch115-123.rar

gto - v16c124[sirhc].rar
gto - v16c125[sirhc].rar
gto - v16c126[sirhc].rar
gto - v16c127[sirhc].rar
gto - v16c128[sirhc].rar
gto - v16c129[sirhc].rar
gto - v16c130[sirhc].rar
gto - v16c131[sirhc].rar
gto - v16c132[sirhc].rar
gto - v17c133[sirhc].rar
gto - v17c134[sirhc].rar
gto - v17c135[sirhc].rar
gto - v17c136[sirhc].rar
gto - v17c137[sirhc].rar
gto - v17c138[sirhc].rar
gto - v17c139[sirhc].rar
gto - v17c140[sirhc].rar
gto - v17c141[sirhc].rar
gto - v18c142[sirhc].rar
gto - v18c143[sirhc].rar
gto - v18c144[sirhc].rar
gto - v18c145[sirhc].rar
gto - v18c146[sirhc].rar
gto - v18c147[sirhc].rar
gto - v18c148[sirhc].rar
gto - v18c149[sirhc].rar
gto - v18c150[sirhc].rar

Pashreiz meegjinu atvilkt "GTO v.10 - v16-132.rar". Ja kaadam ir izdevies, padodiet zinju!

Ja kaads veelas tikt pie kaadas mangas, es seezhu #anime.lv@irc.apollo.lv

Bildes no Shounan Jun-Ai Gumi animes:
image
image
ShinChan
blink.gif Man nav ko teikt...
Gribu vienīgi pajautāt, kāpēc tev šī manga tik būtiska?
Tador
pum...
vispaar jau buutu gjeniaali ja kaut kur uzpeldeetu visas chetras mangas...
edg
QUOTE(ShinChan @ Nov 12 2004, 22:46)
blink.gif  Man nav ko teikt...
*

Man ir taads raksturs. Ja iespiiteejos uz kaut ko, tad ilgi naaksies mani no taa nost dabuut. Ja es saaku tasiit GTO kolekciju, tad es vinju arii gribu pabeigt. Un tas ir ljoti nomaacoshi, jo biju noleemis vairaak neko par GTO nemekleet, bet shodien visu dienu pavadiiju, buroties pa IRC kanaaliem un mekleejot cilveekus, kuriem vareetu buut GTO-related mangas. Rezultaats ir kaarteejaa izcuukotaa diena. Ja man bariiba pluustu pa reni mutee un guleet nebuutu jaaiet un vispaar ne par ko nebuutu jaadomaa, buutu labi, bet es neesmu eedis 10 stundas, jo nespeeju atrauties no datora (kas nemaz nav daudz), man riit agri jaaceljas (kas ir normaala paraadiiba), pagaashnakt maz guleeju (kas ir normaala paraadiiba), un daudz biju noleemis shonedeelj maaciities (ko protams neizdariiju), un viss tas kopaa kaut kaa liek man domaat, ka tas nav uz labu. Esmu atkal noleemis vairs GTO-related stuff nemekleet, un shoreiz pa iistam. rolleyes.gif
Tador
QUOTE(edg @ Nov 13 2004, 01:32)
QUOTE(ShinChan @ Nov 12 2004, 22:46)
blink.gif  Man nav ko teikt...
*

Man ir taads raksturs. Ja iespiiteejos uz kaut ko, tad ilgi naaksies mani no taa nost dabuut. Ja es saaku tasiit GTO kolekciju, tad es vinju arii gribu pabeigt. Un tas ir ljoti nomaacoshi, jo biju noleemis vairaak neko par GTO nemekleet, bet shodien visu dienu pavadiiju, buroties pa IRC kanaaliem un mekleejot cilveekus, kuriem vareetu buut GTO-related mangas. Rezultaats ir kaarteejaa izcuukotaa diena. Ja man bariiba pluustu pa reni mutee un guleet nebuutu jaaiet un vispaar ne par ko nebuutu jaadomaa, buutu labi, bet es neesmu eedis 10 stundas, jo nespeeju atrauties no datora (kas nemaz nav daudz), man riit agri jaaceljas (kas ir normaala paraadiiba), pagaashnakt maz guleeju (kas ir normaala paraadiiba), un daudz biju noleemis shonedeelj maaciities (ko protams neizdariiju), un viss tas kopaa kaut kaa liek man domaat, ka tas nav uz labu. Esmu atkal noleemis vairs GTO-related stuff nemekleet, un shoreiz pa iistam. rolleyes.gif
*

yare yare...
NOLF
Laikam, ka pieleju eļļu ugunij... Franciski neder? (Zinu cilvēku tepat Latvijā, kam ir tādi pašvaki visu 25 sējumu skani - lasījis neesmu, jo neesmu pamanījies franču valodu apgūt)

Par 'četrām' mangām runājot, gribētu, lai Shinobi pamato savu apgalvojumu ar vismaz kaut kādu informāciju, jo nekādi neizdodas saskaitīt vairāk kā trīs nosaukumu.
Shinobi-sama
hem runaajot par ceturto mangu es patiesiibaa neesmu taa isti dzirdeejis nosaukumu, bet ljaudis runaa un dazhos IRC kanaalos citi ir paarliecinaati ka ir visas 4 mangas(Onizukas piedziivojumi peec GTO)... ceturto it kaa taisoties laist vai arii pusee apraavushi.. katraa zinjaa baumas IR un es domaaju ja jau baumo taatad ne jau pa velti.. par cik uztureeties japaanju forumos es veel nevaru deelj sava skilla tad konkreetaaku infu es nevaru izspiest.. jo es shad tad esmu meegjinaajus japaaniskaa forumaa uzprasiit ko angliski un neko praatiigu neemsu dabuujis pretim jo praxe raada ka daudzi japaanji anglju valodu "saprot" slikti. Vinjiem tie teikumi ir taadi ka uff vajag biku piedomaat ko tad jamais ir teicis tapee es labaak pacelshu savu skill japaanju valodaa pirms iet trobeli celt biggrin.gif
Tador
bljaaviens!!!
tikko beidzu lasiit 1 - 150 un nnnnnevarrru... sssagaidiit kad buus cittass...
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MitSuki
var ludzu kads iedot Linkus kur var nokacat GTO mangas..Kaut vismaz 1 vol...?
Tador
QUOTE(JaYzZ @ Nov 16 2004, 20:57)
var ludzu kads iedot Linkus kur var nokacat GTO mangas..Kaut vismaz 1 vol...?
*

GTO mangas
MitSuki
Tador paldies smile.gif
edg
Vai cilveeks var buut veel laimiigaaks kaa tad, ja atrod cilveeku, kuram mircaa ir GTO raw volumes 21-25, bet secina, ka nevar piekonekteeties pats, ne arii kaads cits, ko var pierunaat... Tai pashaa laikaa zinu, ka f#&^ing ir cilveeki, kas var piekonekteeties.

Varbuut kaads no jums var. Iesaku izmeegjinaat laimi.

irc.rizon.net
Channels: +#raw-manga #cmangascans

irc.highway.net
Channels: #eternal-blue +#soul-society +#manga-rain @#jkp +#belldandy

Lietot komandu: /ctcp ravenousreader Raws
Ja atveras jauns logs, ATVELCIET TAAS VOLUMES!

EDIT: Darn, taas mangas nemaz nav japaanju, kaa teikts, bet izraadaas ir kjiiniski...
Shinobi-sama
*aknas tureedams no smiekliem un ar vilshanaaas asaraam sejaa taisa disconnect*
MitSuki
Ko varu patiek par sito mangu ir taaa sita ir pirma manga kur es tik biezi smejos lasot laugh.gif
Inc
Kā esmu novērojis, angliski tulkotajai mangai, visneiespējamāk iegūt #21 volumi.
edg
QUOTE(Inc @ Dec 16 2004, 16:04)
Kā esmu novērojis, angliski tulkotajai mangai, visneiespējamāk iegūt #21 volumi.
*

Kaa esmu noveerojis, tas ir bezcers.

Eew, ja kaads dabuu kaut no raw, tad piesakieties! smile.gif
Gutts
Man ir visi 25 vol (citiem vardiem sakot viss GTO)l
Runajot pa turpinajumu es zinu ka ir 2 gramatas pirms GTO bet pec tam nezinu nevienu.
Pirma - Bad company (man ir visa)
Otra - Shounan Junai Gumi

Kads grib kautko varu piedavat varbut.
Shoune
Man ari ir visas GTO 1-25 vol. viss nagliski izlasits, bet ta ka dzirdeju ka Angliski ir izstulkots piedzivojumi pirms vins kluva par GTO un ari pec, tikai meklejot cauram dienam pa internetu neko neatradu varbut tas ir tikai baumas... ? =(
edg
QUOTE(Shoune @ Oct 22 2005, 21:22)
Man ari ir visas GTO 1-25 vol. viss nagliski izlasits, bet ta ka dzirdeju ka Angliski ir izstulkots piedzivojumi pirms vins kluva par GTO un ari pec, tikai meklejot cauram dienam pa internetu neko neatradu varbut tas ir tikai baumas... ? =(
*

Ja edg nav dzirdeejis, ka kaut kas notiktu peec GTO mangas, tad visdriizaak taa arii ir.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.