Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Just started
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
amun_ra
Beidzot saņēmos te ievietot savus pirmos darbus.. ieskenējot pamanīju tik nežēlīgi daudz kļūdu.. bet šķiet ka iesākumam ir ok ^^

Šī bilde ir nozīmēta.. kādā mirklī kad apturēju skatīšanos.. līdzība ar orģinālu ir.. (piezīme, Miyu no Vampire Princess Miyu)

IPB Image

Velviens tā paša tēla zīmējums.. īsti nav izstrādāts, jo zīmēju pa 15min.. dry.gif

IPB Image

Un šis ir manas fantāzijas auglis.. zīmējot saliku kopā daļu no visa ko pratu uzzīmēt..

IPB Image

lūdzu lūdzu lūdzu norādiet uz kļūdām.. just learning.. ^.^
Mimi
Labi... Otrajā zīmējumā čolka ir ļoti stīva, tā nepieguļ pie ādas, bet karājas gaisā - tā nevar būt ^-^
Arī līnijas otrajā nav pārāk izstrādātas, derētu tās vilkt rūpīgāk bez švīkājumiem...
Vispār priekš iesācēja tīri normāli, un glītu līniju panākšanai iesaku pārvilkt pāri ar melnu pildspalvu, un tad ar dzēseni padzēst liekās zīmuļlīnijas. nu vēl arī ideāli būtu baltās lapas, bet pēdējā laikā iesācējiem modē iegājis zīmēt uz rūtiņām, smile.gif

trešajā zīmējumā atkal mati kā no kartona veidoti. Tie stāv nedzīvi, un arī tādas kvadrātainas matu šķipsnas nekad neredzēju, uz galiem tiem jāsašaurinās... nu nez, varbūt tas ir tikai tāds stils wink.gif

jau tagad pateiksu to, ka pirmajā ļoti glītas sanāca acis un enojumi uz sejas. tas droši vien bija zīmēts no kāda tutoriāla? a.a un vēl... sāc zīmēt pilnā augumā, liec bildes mazākā izmērā, lai mēs tik ļoti neievērotu kļūdas.

iesācējam diezgan labi, tikai esi rupīgāks un atdod savu iedvesmas gabaliņu zīmulim un papīram. Tiešām iesaku par to melno pildspalvu...

Veiksmi!
Kikyou
Piekāp pēc pāris mēnešiem ar svaigiem zīmējumiem, tad jau mēs redzēsim, vai tur kaut kas ir, vai nav. Var redzēt pēc līnijām, ka tev ir netrenēta roka. Turpini tik zīmēt, tad jau redzēs.
amun_ra
Tnx par padomiem..

jau tagad pateiksu to, ka pirmajā ļoti glītas sanāca acis un enojumi uz sejas. tas droši vien bija zīmēts no kāda tutoriāla? a.a un vēl... sāc zīmēt pilnā augumā, liec bildes mazākā izmērā, lai mēs tik ļoti neievērotu kļūdas.

to bildi nozīmēju apturot animi ko skatījos ^.^ .. bet tā turtoālus līdz šim esmu izmantojusi tikai lai noskaidrotu kā zīmē seju no sāniem...

tā... un šis būs šodienas darbs.. jau uzreiz varu pateikt, ka te ir nežēlīgi daudz kļūdu.. biggrin.gif

IPB Image

un krāsains variants

IPB Image
Alexa De Šarlote
Jautājums ir tads cik ilgi tu zīmēji šo zimējumu?
Un jā, kļūdu tur ir tik daudz ka nesaskaitīsi...es tev ieteiktu zimēt no paša sākuma ķipa čuvakus bez drebēm...izpēti anatomiku, zīmē kubikus rubikus, izpēti visus locekļus un tu to dari tik ilgi kāmēr tev iespiedisies galvāk kas un ko.....
enigmo
1. zīmējums labs! vienīgi atšķiras katra vaigu līnija un bik zoda ēna pa tumšu... bet kopumā smuki! smile.gif
2. zīmējums auss (ausis ir riktīgs pain in the a.., vismaz man...) ir bik dīvaina un deguns krietni vien pa spicu, zato lūpas dikti labi iznākušas un acis... un ja vēl bik matos būtu vairāk līniju tad būtu uz 9, riktīgi labi! smile.gif
3. zīmējums...nu ja prasi tadlūdzu... deguns ir kā slid kalniņš (pa spicu)... acij apakšējā līnija pa zemu... pārāk ierauktas lūpas, bet mosh ja degunu piekoriģetu būtu ok... un zods ir pa šauru un kantainu... pati galvas forma kā plēsoņai no Predator... pakausis pa tālu un augstu aizbraucis... a mati paārāk kantaini...

Keep it up, i dare you ...
aeonseraph
Nu tā... mans silts ieteikums, ja krievu valoda tev nav šķērslis ta iesaku ieiet šajā saitā www.drawmanga.ru
Tur ja kas varēsi iemācīties visu, anatomiju, proporcijas, ēnojumu, sejas formas un vspār sejas kopumā, drēbju locījumus, un vēl daudz ko citu smile.gif
Galvenais kas vajadzīgs tas ir gribasspēks nervi un pcietība tad viss sanāks smile.gif

P.S.
pirmais zīmējums patīk smile.gif
Huney Bunny
Jāpiestrādā pie proporcijām,pēdējā zīmējumā tās kājas man nepatīk,tās ir par garu,liekas ka tai sievietei nav tauku un muskuļu, un arī rokas ir par garu. Patrenējies vēl kādus 2 mēnešus, tad jau noteikti būs labāk! laugh.gif
Huney Bunny
IPB Image

Vai tad viņai tur nav jābūt piedurknei? Vai arī tas ir domāts speciāli lai izskatītos stilīgi? huh.gif blink.gif
Cilveeks
QUOTE(Huney Bunny @ Jun 7 2007, 11:44) *

Vai arī tas ir domāts speciāli lai izskatītos stilīgi? huh.gif blink.gif

tas ziimeejums pats par sevi neizskataas stiliigi...
enigmo
Low! dry.gif lēti un vienkārši, 3 min darbs un cg, tas nav cg, tikai izkrāsots! ph34r.gif
trey
Man patīk tas zaķis ar maisiņu! tongue.gif
amun_ra
Nežēlīgi sen nebiju neko likusi.. tagad kad paskatos uz darbiem paliek bail kā es zīmēju...
num.. tagad ir jauns darbs..
šitam pat ir rašanās vēsture -
uzzīmēju ar roku.. nofotogrāfēju un sapratu ka kvalitāte ir briesmīga.. tāpēc izdomāju datorā izmantojot Corel Draw8 pārzīmēt... Nodevos tam vienu vakaru.. tikai kārtīgi izkrāsot nepietika apņēmības...
bet vismaz ar līnijām iemācījos darboties.. happy.gif

IPB Image
kahi
primitīvi. ļoti. bet labi, ka pozitīvais arī ir - iemācījies darboties ar līnijām...nodemonstrēsi? darbi nerada iespaidu, ka būtu baigā cenšanās. tiesa, dažiem tā lieta aiziet lēnāk. UN tomēr. cilvēki izskatās bezkaulu. nezinu, rodas iespaids, ka viņi uz puņķiem stiķēti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.